Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek laiko jau sergate trolialige? *Susirgimo pradžia laikoma pirmo karoliuko/apyrankės įsigijimas (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 02, 12:49)
Oi tikrai... bigsmile.gif Nu gis , kad tu taip retai pas mus uzeini... ax.gif pamirsai mus g.gif

Ir įsižeist galima... Biškį su pareigom išvažiavus buvau, tvarkiau namus daržus i pan biggrin.gif Žemės ūkiu taip sakant užsiiminėjom, o be to kaip ne kas, Kaunas Jazz - tai koncertai, pramogos ir tt .wink.gif Su šeima visą savaitgalį Laisvės alėjoj praleidom, super good.gif oras geras, nuotaika gera, muzika, vnžo malonumas. Taip kad SM nelabai buvo kada tupėti.. O šiandien va lėksim mamų močiučių sveikinti dar. O ji man, pamiršau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 02, 12:56)
Nugis, zmogus gal turi jumoro jausma g.gif , ar manai neturi  schmoll.gif  g.gif

turi turi manau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 05 02, 13:53)
O ji man, pamiršau...  doh.gif

Nu gi saunu mirksiukas.gif pramogaukit, nepyk... ax.gif Kai turesi laiko, uzeik, nesididziuok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 02, 13:06)
Nu gi saunu  mirksiukas.gif pramogaukit, nepyk... ax.gif Kai turesi laiko, uzeik, nesididziuok  4u.gif

Nepaliksiu jūsų niekaip smile.gif Tik vat su pirkimais tai tikrai stabdau, nes jau ir taip prisišlaidavau pakankamai, tai džiaugsiuos jūs pilnėjimais ir naujienom ir būsiu tuo laiminga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 05 02, 12:05)
Na nemėtykit kikirikės akmenais, ji nekalta, čia aš taip žiauriai pajuokavau :

QUOTE(Fontenay @ 2010 05 02, 12:24)
cia bandai sau prie akyciu derint melynakius?  mirksiukas.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 05 02, 12:56)
Nugis, zmogus gal turi jumoro jausma g.gif , ar manai neturi  schmoll.gif  g.gif

nu ir priveliau cia kaip visada lotuliukas.gif Kikirike is kart atsiprasau kad supainiojau mat ka tik is lovos buvau pakilus ir tuoj gi prie forumo tai ir supyniau 4u.gif atsiprasau

Fontenay na jei Lt niekur nerasiu reik bandyk ieskot uzsieniniais kanalais, as apie juos senai galvojau, dar ligos pradzioj, bet vis kazkaip galvoju nusipirksiu vestuviu proga bet kai jau zioplai mergai daejo kad jie retirinti ir ju nebebus tada dar pagalvojau aij ir nereikia o kai liga pradejo progresuot viskas reikia ir dar kaip reikia nes prie juodu geliu mozaikos jis man kaip cia buves turetu but, na tiesiog privalo tai va kokia ta istorija, ziopla ir danguij musa doh.gif

Erilukaha turi turi ta Ewidenta ta humoro jausma smile.gif tik kartais laksto kaip akis isdegus tai va protas ir nespeja kartu lotuliukas.gif

ir dar idomiausia kad Nidailaurai parasiau telefona i az be paskutiniu dvieju skaiciu, tikiuos ji dar patikrins savo dezeute pries vaziuodama i Klp
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 05 02, 14:11)

ir dar idomiausia kad Nidailaurai parasiau telefona i az be paskutiniu dvieju skaiciu, tikiuos ji dar patikrins savo dezeute pries vaziuodama i Klp

O jei... doh.gif
gal kas turi jos telefona... g.gif
Atsakyti
Laba gaila bet Klp nera mano karaliu su karaliene doh.gif Bet paguodai gausiu kitus karoliukus aciu Nidalaurai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewidenta: 02 gegužės 2010 - 15:05
QUOTE(ewidenta @ 2010 05 02, 16:01)
Laba gaila bet Klp nera mano karaliu su karaliene  doh.gif  Bet paguodai gausiu kitus karoliukus aciu Nidalaurai  4u.gif

drinks_cheers.gif Butinai, pasirodyk, kokius...
Atsakyti
Nu va, pagaliau atėjo laimė ir į mano kaimą - gavau dovanų trejybę, kas tikriausiai reiškia visus tris mano diedus, nuo didžiausio iki mažiausio. Violetinę apyrankę skelbiu uždaryta, užmaunu stoperį (ir jį gavau biggrin.gif ) i psio.

Ot juokinga, boba turi fantaziją ir krūvą apyrankių, ir nei vieno stoperio biggrin.gif Nu bet taip jau buvo, man stoperiui pinigų gaila biggrin.gif Va mano mažius turi du stoperius, nes jam kažką duot nešiot be stoperio - dengi na vieter irnesakyk.gif

Tasai mažasai net kažkiek man užpavydėjo, kam aš gavau bydsą, o jis nieko, nuotaiką pataisė tik pica. Ir paskui vis tiek išsitempė tėtį važiuoti su juo su dviračiais biggrin.gif Nugi bus jam tas karoliukas, bus, tik ne mamyčių dieną, bliamba biggrin.gif Gi tuoj gimtadienis, manau, pirksiu skarabėjų (aišku, greta žaisliuko lotuliukas.gif ). Nes šiaip jau jis jau žiūri į mano vikingą ir dantim kalena... Pieniniais... biggrin.gif
Papildyta:
Ai, dar. Dieds pamatė Megoj eksponuojant tą kelioninę trollbeads dėžutę. Sako, čia ką, irgi jiems laikyt? Nu jo, sakau, kelioninė. Kokia koookia????, sako diedas. Nu į kelionę pasiimt, sakau. Oi kaip anas žviegė, oi kaip anas kikeno, ant viso PC Mega, sako, oi bobos, į kelionę prisideda karoliukų pakeitimui!!! lotuliukas.gif

Koks storžievis, koks žemas supratimas, fi. biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi dar gavau dovaną mamos dienos proga visiškai absoliučiai netikėtai nuo... savo mamos wub.gif Sidabro pėdsaką smėlyje. Pasirodo ji vakar buvo pirmoji pirkėja Panevėžy. bigsmile.gif O ji nuo manęs irgi gavo trolinę odinukę ant kaklo, tai sakė cituoju: "Tai dabar ir mane įtrauksi į šitą liūną?" lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 05 02, 19:04)
Nu va, pagaliau atėjo laimė ir į mano kaimą - gavau dovanų trejybę, kas tikriausiai reiškia visus tris mano diedus, nuo didžiausio iki mažiausio. Violetinę apyrankę skelbiu uždaryta, užmaunu stoperį (ir jį gavau biggrin.gif ) i psio.

O jei...kaip smagu, trjybes ir as noriu...Tai kokia spalva dabar rinksies... g.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 02, 19:16)
O jei...kaip smagu, trjybes ir as noriu...Tai kokia spalva dabar rinksies... g.gif

Nu mėlyną dar užbaigt reikia, bet jau kokie du karoliai beliko mastau.gif Nes ana tokia spalva intensyvi, ten geriau daugiau sidabro... O toliau balamūtinuosi - ar kokią prieskoninę, ar kaip tik baisiai ryškią, kad akis braižytų, tokią lego kaladėlių spalvų...
Nors pas mane kažkaip nesigauna labai akis braižančios. Jau regis ryškiai ryškiai pradedu - ir nedatempiu, tai sidabro pridedu, tai kokių prieskonių biggrin.gif
Atsakyti