O as pati sau su Lenormand kortomis pasiburiu. Taciau kortas interpretuoti labai sudetinga, todel nesistebiu, kad kitos burejos jums cia i pievas nugrybauja. Viena kortele gali tureti bent kelias versijas, betgi nesakys jums bureja "nu cia gal tas, o visdelto gali buti ir tas, ir dar toks ir toks variantas" Joms reikia nutaisyti "zinanciosios" tona... Gyvenimas labai sudetingas, kad ji butu galima keliais sakinukais nuaiskint ir pataikyt i desimtuka

sveikutės
skaitinėju temą ir vis gundausi nueiti pas kokią
labai jau smalsu
beje, kai skaitinėju matau kad burtis vaikšto ir
, ar nebijote
na šiaip smalsu

sveikutes,as cia nauja,norejau pasiklausti,gal kuri turite is radviliskio burejos kontaktus,verute atrodo,salia vieno euro gyvena,as kazkada labai seniai pas ja esu buvusi,tai tikra tiesa pasako,kaip suprantu ji lygtai cigone,bet tokia nieko tik tiesi tokia,kazkada buvo davusi num.bet pasimete.o gal cia tapati felicija bet man kazkodel isiminus kaip verute vardu ,gal maisau kazka...

QUOTE(coliuke29 @ 2010 11 13, 14:51)
sveikutes,as cia nauja,norejau pasiklausti,gal kuri turite is radviliskio burejos kontaktus,verute atrodo,salia vieno euro gyvena,as kazkada labai seniai pas ja esu buvusi,tai tikra tiesa pasako,kaip suprantu ji lygtai cigone,bet tokia nieko tik tiesi tokia,kazkada buvo davusi num.bet pasimete.o gal cia tapati felicija bet man kazkodel isiminus kaip verute vardu ,gal maisau kazka... 

Felicija tai salia autobusu stoties gyvena

QUOTE(chessiuke @ 2010 11 14, 11:12)
o cia prie turgelio,nieko nesuprantu

QUOTE(coliuke29 @ 2010 11 14, 19:50)
o cia prie turgelio,nieko nesuprantu
,bet tikrai budavo,
,o ta felicija ar gerai meta?neskaiciau visu atsiliepimu,nes dar is kedainiu nuvaziuoti,pas mus kaip ir ner pas ka nueiti 

Man kiek mete, tai tik 1 karta visai nusigrybavo (matyt menulis ne tas jai buvo

QUOTE(*Mirabella* @ 2010 10 27, 20:13)
O as pati sau su Lenormand kortomis pasiburiu. Taciau kortas interpretuoti labai sudetinga, todel nesistebiu, kad kitos burejos jums cia i pievas nugrybauja. Viena kortele gali tureti bent kelias versijas, betgi nesakys jums bureja "nu cia gal tas, o visdelto gali buti ir tas, ir dar toks ir toks variantas" Joms reikia nutaisyti "zinanciosios" tona... Gyvenimas labai sudetingas, kad ji butu galima keliais sakinukais nuaiskint ir pataikyt i desimtuka 

sutinku.kad sunku interpretuoti.
QUOTE(riešutėlis @ 2010 11 12, 13:55)
sveikutės
skaitinėju temą ir vis gundausi nueiti pas kokią
labai jau smalsu
, ar nebijote
na šiaip smalsu 

paprašyk mirabela tau paburs.kada nors ir aš galėsiu.

QUOTE(coliuke29 @ 2010 11 14, 18:50)
Felicija man patinka. Viera šarlatanka, dabar kur gyvena nežinau, gal ten pat, kur ir paskutiniu metu - virš centrinės vaistinės prieš Norfą.
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 14, 23:25)
Felicija man patinka. Viera šarlatanka, dabar kur gyvena nežinau, gal ten pat, kur ir paskutiniu metu - virš centrinės vaistinės prieš Norfą.
taip ,ten ir budavo,bet del veros nu man tai labai tiksliai viska nusakydavo,kelis kartus esu buvusi tai net susmulkmenom

QUOTE(sniegute333 @ 2010 11 14, 23:49)
paprašyk mirabela tau paburs.kada nors ir aš galėsiu.
tik kažin ar išeis per atstumą? 

man jau pabure Mirabela

QUOTE(Vetra2 @ 2010 11 15, 14:23)
man jau pabure Mirabela
ir turiu pasakyti, kad jai pavyko kaip ir viska teisingai isburti...ir per atstuma... 

aš irgi kaip norėčiau