Ir kalba visiškas nesąmones

QUOTE(dalyyvė @ 2011 02 01, 15:39)
o man asmeniškai tai labai patiko Nijolė iš Ežero gt
daug ką pasakė kaip pirštu į akį
ir ką pranašavo į ateitį,- stebiuos,- bet taip yra kaip sakė
daug ką pasakė kaip pirštu į akį
ir ką pranašavo į ateitį,- stebiuos,- bet taip yra kaip sakė
Man paciai tai neteko pas ja lankytis,bet drauges buvo sake papezejo niekus

Merginos, o ar tikite prakeiksmais?
Sveikos!
Paskaitau kartas nuo karto jusu skyreli,leksiu ir as pas Rima-sitiek prisiskaiciusi(smalsumas nugalejo),planuoju kita men uzsiregistruoti,gal dar drauge i kompanija paimsiu
Esu buvusi ir ne pas viena,bet ne Siauliu raj.pildosi-kap cia pasakius,geram psichologui lengva butu atspeti is eiliniu klausimu:pvz istekejusi ar ne,vaiku turi-ane?tokie tipiniai bureju klausimeliai
Sekmes visoms
Paskaitau kartas nuo karto jusu skyreli,leksiu ir as pas Rima-sitiek prisiskaiciusi(smalsumas nugalejo),planuoju kita men uzsiregistruoti,gal dar drauge i kompanija paimsiu

Esu buvusi ir ne pas viena,bet ne Siauliu raj.pildosi-kap cia pasakius,geram psichologui lengva butu atspeti is eiliniu klausimu:pvz istekejusi ar ne,vaiku turi-ane?tokie tipiniai bureju klausimeliai

Sekmes visoms

Noreciau apginti Angele Rimeiriene, as pas ja esu buvusi tris kartus ,intervalais kas du ar tris metus ir galiu pasakyti, kad mane nustebino tai, jog is ranku pasako ta pati kaip ir praeiktus kartus,tik kitomis interpretacijomis, bei nusakomos ivykiu datos taip pat proporcingai islieka tos pacios, bet ka rasete apie kortas tai tiesa, cia jos silpnoji vieta (istikro jinai yra chiromante ).
Tad kiek man yra teke pasinaudoti tokiomis paslaugomis, man jinai paliko ispudi kaip viena is rimtesniu savo srities zinoviu, tik bebejo ne kortose, jinai jas naudoja kaip prieda prie viso ,,rinkinio,, . Cia mano ir mano draugiu patirtis.
Tad kiek man yra teke pasinaudoti tokiomis paslaugomis, man jinai paliko ispudi kaip viena is rimtesniu savo srities zinoviu, tik bebejo ne kortose, jinai jas naudoja kaip prieda prie viso ,,rinkinio,, . Cia mano ir mano draugiu patirtis.
Sveikos, gal galetumet kuri parasyti i az RIMOS telefona. Pirmam temos lape maciau jos numeri, bet kiek pavarcius temele supratau, jog jis pasikeites
.Busiu labai dekinga

QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 03 21, 10:47)
Sveikos, gal galetumet kuri parasyti i az RIMOS telefona. Pirmam temos lape maciau jos numeri, bet kiek pavarcius temele supratau, jog jis pasikeites
.Busiu labai dekinga 

Rimos nr tas pats kaip ir pirmam puslapyje

QUOTE(Kirste @ 2011 03 21, 17:00)
Nesulaukusi jokiu ziniu i az pabandziau paskambinti duotuoju, pasiseke, atsiliepe pati p.Rima, uzsiregistravau ir as

QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 03 21, 22:27)
Nesulaukusi jokiu ziniu i az pabandziau paskambinti duotuoju, pasiseke, atsiliepe pati p.Rima, uzsiregistravau ir as 

gal galima suzinot, kokiai dienai uzsiregistravot? Reiktu ir man prisiruost paskambint, tik va idomu, kokios eiles pas ja

Sake galiu rinktis valandas sestadieni po pietu ir sekmadieni, o kita savaite visa dar buvo laisva

Na čia nelabai išeitų Šiaulių apskritis, bet noriu pagirti būrėją iš Palnosų
nieko pati neklausinėja, tik ar turi antrąją pusę ir kokia jos (antrosios pusės) plaukų spalva
Man pasakė, kad šalia manęs mato tamsiaplaukę merginą gyvatę, kaip tik tuo metu turėjau "draugę", kuri bandė man visaip pakenkt, gandus nebūtus skleisdavo, bandė MB nuviliot
Dar sakė, kad mato jog mamai dėl darbo bus neaišku, bet viskas baigsis gerai
Mamai darbe buvo etatų mažinimas, daug atleido, bet mamą paliko
ir galiausiai iš tokių įsimintiniausių dalykų pasakė, kad planuoju didelį pirkinį (kaip tik tuomet ieškojau automobilio) ir kad perkant gali apgauti, kad man reikia išmanantį žmogų kartu pasiimt
Važiuodama pirkt automobilio pasiėmiau buvusį mechaniką dėdę, bet apgavystės nepavyko išvengti
automobilį pirkau kaip su 2.0l varikliu, o buvo su 1.4l
Bet dabar dėl to džiaugiuos, nes kuro sąnaudos nedidelės
žodžiu ši būrėja tikrai nustebino, buria paprastomis kortomis. Ji jau tokia senučiukė, bet labai faina

žodžiu ši būrėja tikrai nustebino, buria paprastomis kortomis. Ji jau tokia senučiukė, bet labai faina

QUOTE(marcipane* @ 2011 03 22, 18:42)
Na čia nelabai išeitų Šiaulių apskritis, bet noriu pagirti būrėją iš Palnosų
nieko pati neklausinėja, tik ar turi antrąją pusę ir kokia jos (antrosios pusės) plaukų spalva
Man pasakė, kad šalia manęs mato tamsiaplaukę merginą gyvatę, kaip tik tuo metu turėjau "draugę", kuri bandė man visaip pakenkt, gandus nebūtus skleisdavo, bandė MB nuviliot
Dar sakė, kad mato jog mamai dėl darbo bus neaišku, bet viskas baigsis gerai
Mamai darbe buvo etatų mažinimas, daug atleido, bet mamą paliko
ir galiausiai iš tokių įsimintiniausių dalykų pasakė, kad planuoju didelį pirkinį (kaip tik tuomet ieškojau automobilio) ir kad perkant gali apgauti, kad man reikia išmanantį žmogų kartu pasiimt
Važiuodama pirkt automobilio pasiėmiau buvusį mechaniką dėdę, bet apgavystės nepavyko išvengti
automobilį pirkau kaip su 2.0l varikliu, o buvo su 1.4l
Bet dabar dėl to džiaugiuos, nes kuro sąnaudos nedidelės

Galiu tik pritarti, kad si bureja tikrai nebloga. Nenuvaziuoja i lankas, situacija atitinka jos pasakojama, tikrai nieko nelauzia is pirsto, aiskina ka mato kortose. Buvau su kaimyne, tai jai viska nusake kaip yra tuo metu, vadinas pranasaujant ateiti irgi yra tiesos.Man tik nepatiko pastovus artimuju skambuciai ir uzeidinejimai i kambari, kuriame buria. Siaip atmosfera silta, paprasta, laikas klientui neribojamas.