Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - III

as rytoj vakare ax.gif
aciu mergaites uz prirodyma 4u.gif
tik kaip supratau ji ruse,kazin suprasiu ka ji aiskins g.gif
Atsakyti
Labas,gal kas galite duoti tikslesni adresa Vieros,t.y.telef.ir adresa.Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Nele2005 @ 2011 05 10, 14:00)
Labas,gal kas galite duoti tikslesni adresa Vieros,t.y.telef.ir adresa.Aciu.

Vera, Gegužių g., tel. 8 41 552030

Tik reikėjo pažiūrėt į pirmą puslapėlį ax.gif
Atsakyti
Mallena, kelintą valandą? Pajamk mane kartuuuuu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 05 10, 14:30)
Mallena, kelintą valandą? Pajamk mane kartuuuuu  rolleyes.gif

parasiau az biggrin.gif
Atsakyti
Dar parašyk savo tiluponą, nebežinau, ar turiu tavo rolleyes.gif
Atsakyti
tepaluota, pradejau per tave bijot, nors buvau ramiai nusiteikus laugh.gif Pagalvojau, kad tu bijai, ir kad man reik pradet bijot lotuliukas.gif Gal pries tai reik inkalt laugh.gif
Atsakyti
Nebijok, tau nereik bijot. Mane VMI krečia, tai... doh.gif Aš tau pasuksiu neužilgo ir susitarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 05 10, 14:44)
Nebijok, tau nereik bijot. Mane VMI krečia, tai...  doh.gif Aš tau pasuksiu neužilgo ir susitarsim  mirksiukas.gif

ok biggrin.gif
Gal mane irgi kres, ka cia zinai laugh.gif Reik irgi bijot biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, ciocės, už smagią popietę. Nepykit tik, kad tokia nupiepus buvau ax.gif Ale sidriukas kalė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 05 10, 20:07)
Ačiū, ciocės, už smagią popietę. Nepykit tik, kad tokia nupiepus buvau  ax.gif Ale sidriukas kalė  hihihi.gif

as tai jau matyt pripratus - man nieko niekas neikale laugh.gif Man ir smagu buvo susimatyti thumbup.gif Burejos cia jau kaip priedas gaunasi lotuliukas.gif Bet siaip Tatjana patiko ir man biggrin.gif
Kaip suprantu, kad ivyktu sekanktis mini meetas, reik ieskot naujos burejos laugh.gif Arba lauksim kol Vetra kursus baigs lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 10 gegužės 2011 - 20:49
QUOTE(mallena @ 2011 05 10, 20:48)
as tai jau matyt pripratus - man nieko niekas neikale laugh.gif Man ir smagu buvo susimatyti  thumbup.gif Burejos cia jau kaip priedas gaunasi  lotuliukas.gif Bet siaip Tatjana patiko ir man  biggrin.gif
Kaip suprantu, kad ivyktu sekanktis mini meetas, reik ieskot naujos burejos laugh.gif Arba lauksim kol Vetra kursus baigs  lotuliukas.gif

tai tik tiek ispudziu lotuliukas.gif
Atsakyti