Sveikos

, ne taip seniai buvau pas Reimeriene, kuri gyvena salia Akropolio, keliu pazistamu buvo isgirta, kad labai gera ir pan. Na man tai ji nepatiko, tiksliau burimas jos, labai mazai ka pasake apie dabarti ar praeiti, mane, kad netekejus, pasakiau, kad istekejus, sako tai kur ziedas (buvau nusiemusi ji specialiai

, gal ir negerai, gal gavos, kad save "blokavau"). Ir siaip, per daug uzsiciklinus ties uzsieniu, kad jau tipo galim lagaminus krautis, nors nieko panasaus neplanuojam. Beje, bure is kortu, kaip kazkuri sake, kad jai labiau is delnu, tai gali but, nes vis reiksmes ziurejo i savo sasiuvini. Bure pusmeciui i prieki, apie vyra mano nelabai teigiamai atsiliepe

, o apie mane gerai, nors jis gerietis, as labiau tokia "furija"

, ir paminejo, kad pas ji su alkoholiu problemos

, nors jis galima sakyt visai negeria. Na dar pasake, kad pries vasara bus vienas ivykis, na ziuresiu, nebe daug liko laukt iki vasaros, tai pamatysiu ar bent kiek tiesos is jos buvo

. Bet pas ja daugiau niekad neiciau...Ir siaip, kaip zmogus ji man nelabai, tokio pikto zvilgsnio
Sudominot su bureja Rima ir Tatjana. Gal kada reikes pabandyt apsilankyt pas kuria viena

.