Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - III

QUOTE(Tepaluota @ 2011 04 03, 12:06)
PRAEIS. GARANTUOJU  smile.gif

AČIŪ biggrin.gif Matyt žmogui reikia įrodymų, kad padėtis laikina, tad ir einam ieškot geros ateities.
Atsakyti
esu burusi pas ta sena moteriske prie tomo kavines man ji ka pasake tas viskas ir ishsipilde kaip pirstu i aki net nezinau dabar net keista darosi ar gali buti toks tik sutapimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirste @ 2011 03 25, 13:20)
Nezinau ar apie ta bureja cia sneka,bet tame kaime buvusi bureja mire  verysad.gif

Jau seniausiai planavau užsirašyt pas ją, bet jau per vėlu.. Bet tikrai gera buvo.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(as_eglute @ 2011 04 06, 15:21)
esu burusi pas ta sena moteriske prie tomo kavines man ji ka pasake tas viskas ir ishsipilde kaip pirstu i aki net nezinau dabar net keista darosi ar gali buti toks tik sutapimas g.gif

Man lygiai tas pats buvo po pirmo apsilankymo pas ją(prieš beveik 5 m.) Lankiausi tris kartus. Antrąkart nusivažiavo į pievas (gal,kad su drauge buvau)
Buvau ir pas Tą Rimą. Neužsipulkite,bet ji man ir draugei tiesiog į pievas nuvažiavo. Nieko konkretaus,kalbėjimas tiesiog apie nieką,apie savo pačios gyvenimą,problemas.
Mano nuomone burtis nereikia dažnai ir eiti ten tiktai vienai,be palaikymo komandos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 04 10, 19:35)
Man lygiai tas pats buvo po pirmo apsilankymo pas ją(prieš beveik 5 m.) Lankiausi tris kartus. Antrąkart nusivažiavo į pievas (gal,kad su drauge buvau)
Buvau ir pas Tą Rimą. Neužsipulkite,bet ji man ir draugei tiesiog į pievas nuvažiavo. Nieko konkretaus,kalbėjimas tiesiog apie nieką,apie savo pačios gyvenimą,problemas.
Mano nuomone burtis nereikia dažnai ir eiti ten tiktai vienai,be palaikymo komandos  mirksiukas.gif

Na aš esu buvusi tikrai pas daug burėjų, ir galiu konstatuoti tik viena faktą, kad jos yra geros psichologės, ir mes pačios apie save joms papasakojame, o jos tą persako mums tik kitais žodžiais. Dažniausiai jų sakomi teiginiai tinka, bet kuriam žmogui, tai universalu...
Kažkaip nebetikėjau jokiomis burėjomis... Kovo mėnesį buvau pas Tatjaną... Kai ji būrė, manęs neklausinėjo, kalbėjo ji... Neklausė, ar turi draugą, ar jis ten buvo vedęs, ar turi vaikų, ar tavo tėvai gyvi...na tokių elementarių klausimų ko klausdavo kitos burėjos. Tai jinai kol man būrė, aš galvojau mintyse, kad ji kliedi, buria nesamones, nes man išbūrė mano uošviui ligą, kuri baigsis mirtimi, ir tai įvyks 2 mėnesių laikotarpyje. Nepatykėjau ir jai tą pasakiau, kad jis sveikas žmogus, gyvybingas... O jinai sako, aš paskaiu ką mačiau, netiki, bet patikėsi... Na ir ką mano uošvis prieš 2 savaites susirgo, pateko į ligoninę, ir jau šiandien gydytojai pasakė, kad pradėtume ruoštis laidotuvėms...
Manau, kad ir kitos jos prognozės išsipildys, tik jos jau gerokai linksmesnės...
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 04 11, 09:41)
Kažkaip nebetikėjau jokiomis burėjomis... Kovo mėnesį buvau pas Tatjaną...

o kur ja rasti?
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2011 04 12, 13:21)
o kur ja rasti?

Šiauliuose, Dubijos-Ežero gatviu kampe. Atrodo Dubijos g. 29, tiksliai nepamenu, 1 laiptine, trecias aukstas... Tel.867418541
Atsakyti
Man tas pats variantas buvo su ta,kur prie "Tomo" gyvena. Nieko ji neklausinėjo,o tik savo "varė". Man kažko paklausius dar nepatenkinta atsakė,kad taip kortos rodo ir pati jau turiu atsirinkti kas prie ko lotuliukas.gif
Aš jokiu būdu reklamos tai moteriškei nedarau,pati nelabai tikiu tom būrėjom,o prieš tai išvis netikėjau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , ne taip seniai buvau pas Reimeriene, kuri gyvena salia Akropolio, keliu pazistamu buvo isgirta, kad labai gera ir pan. Na man tai ji nepatiko, tiksliau burimas jos, labai mazai ka pasake apie dabarti ar praeiti, mane, kad netekejus, pasakiau, kad istekejus, sako tai kur ziedas (buvau nusiemusi ji specialiai blush2.gif , gal ir negerai, gal gavos, kad save "blokavau"). Ir siaip, per daug uzsiciklinus ties uzsieniu, kad jau tipo galim lagaminus krautis, nors nieko panasaus neplanuojam. Beje, bure is kortu, kaip kazkuri sake, kad jai labiau is delnu, tai gali but, nes vis reiksmes ziurejo i savo sasiuvini. Bure pusmeciui i prieki, apie vyra mano nelabai teigiamai atsiliepe g.gif , o apie mane gerai, nors jis gerietis, as labiau tokia "furija" blush2.gif , ir paminejo, kad pas ji su alkoholiu problemos g.gif , nors jis galima sakyt visai negeria. Na dar pasake, kad pries vasara bus vienas ivykis, na ziuresiu, nebe daug liko laukt iki vasaros, tai pamatysiu ar bent kiek tiesos is jos buvo smile.gif. Bet pas ja daugiau niekad neiciau...Ir siaip, kaip zmogus ji man nelabai, tokio pikto zvilgsnio blush2.gif

Sudominot su bureja Rima ir Tatjana. Gal kada reikes pabandyt apsilankyt pas kuria viena smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 04 12, 14:20)
Šiauliuose, Dubijos-Ežero gatviu kampe. Atrodo Dubijos g. 29, tiksliai nepamenu, 1 laiptine, trecias aukstas... Tel.867418541

Idomu kokia kaina,aciu.Idedu nuoroda,jeigu kas nezinote ir idomu http://www.taroskopa...kortomis/#cards
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nele2005: 13 balandžio 2011 - 08:11
QUOTE(Nele2005 @ 2011 04 13, 09:02)
Idomu kokia kaina,aciu.Idedu nuoroda,jeigu kas nezinote ir idomu http://www.taroskopa...kortomis/#cards

Kainuoja 20 Lt. Buria Taro kortomis, žaidiminėmis ir dar kažkokiomis, mačiau pirmą kartą (rusiškos tos kortos).
Pas ją sugaišti apie 30-45 min. bet ji nieko neklausinėja, nelaukia jokių patvirtinimų. Kai pabaigia burti, dar paklausia ar turiu kokių klausimų ir ar dar nori apie ką nors sužinoti.
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 04 11, 11:41)
Na aš esu buvusi tikrai pas daug burėjų, ir galiu konstatuoti tik viena faktą, kad jos yra geros psichologės, ir mes pačios apie save joms papasakojame, o jos tą persako mums tik kitais žodžiais. Dažniausiai jų sakomi teiginiai tinka, bet kuriam žmogui, tai universalu...
Kažkaip nebetikėjau jokiomis burėjomis... Kovo mėnesį buvau pas Tatjaną... Kai ji būrė, manęs neklausinėjo, kalbėjo ji... Neklausė, ar turi draugą, ar jis ten buvo vedęs, ar turi vaikų, ar tavo tėvai gyvi...na tokių elementarių klausimų ko klausdavo kitos burėjos. Tai jinai kol man būrė, aš galvojau mintyse, kad ji kliedi, buria nesamones, nes man išbūrė mano uošviui ligą, kuri baigsis mirtimi, ir tai įvyks 2 mėnesių laikotarpyje. Nepatykėjau ir jai tą pasakiau, kad jis sveikas žmogus, gyvybingas... O jinai sako, aš paskaiu ką mačiau, netiki, bet patikėsi... Na ir ką mano uošvis prieš 2 savaites susirgo, pateko į ligoninę, ir jau šiandien gydytojai pasakė, kad pradėtume ruoštis laidotuvėms...
Manau, kad ir kitos jos prognozės išsipildys, tik jos jau gerokai linksmesnės...

Sveikos 4u.gif
Man drauge papasakojo apie sia bureja ir as buvau nuejusi.Tikrai ji nieko neklause ir man viska isdejo kaip ant delno.Dabar uzsirasiau pirmadieniui vel pas ja,man aktualiais klausimais.Taip ji buria ir taro ir kt.kortomis.Ima 20 ir laiko uziima aie 30-40min.
O gyvena ji Dubijos 29-15.Kodas 130.Telefoniuka jau parase-idomu kaip ir kitoms patiks ar ne. 4u.gif
Papildyta:
Deja,man Rima visiskai nieko nepasake normalaus ir niekas neissipulde verysad.gif Viera ka sake,pildosi tikrai,o dabar Tatjana irgi ka sake pildosi irgi pasake tuo metu buvusia situacija kuri atitiko 100proc.dabar eisiu pas ja ir ziuresiu ka sakys 4u.gif Tiesa Tatjana nustebino kad kai atverte kortas sako tu turi dukra..ir jai jau virs 10 metu blink.gif zinokit pamirsau net kaip pasakyti taip lotuliukas.gif
Atsakyti