Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - III

QUOTE(Vetra2 @ 2011 06 15, 13:27)
Mergos, kazkaip reik kitaip...pigiau isiprasyt... ar puse karbonado, ar visas bet kai uzsiprasai karbonado, zmogus paskaiciuoja, kad brangu... gal prasyt tik bulkos kokios, a?  lotuliukas.gif

g.gif JO JO brangininkes
kokios sampes gal..arba vodkes...tai dar pagalvociau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2011 06 15, 15:51)
g.gif JO JO brangininkes
kokios sampes gal..arba vodkes...tai dar pagalvociau g.gif

Ok, as sutinku su sampe thumbup.gif drinks_cheers.gif
Ei, mergos, girdit mus kviecia ant sampes, bet dirbt teks doh.gif
Atsakyti
Merginos gal jums dar braškių prie šampės pasiūlyti vardan gerų prognozių?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 06 15, 08:55)
gal žinote ar tatjana jau grįžo? g.gif noriu pas ją labai

Kazkokia mistika biggrin.gif , nu tikrai ja pastoviai matau savo rajone. Su treningiukais laksto, va ir siryt kai isejau is namu i darba, maciau ejo i parde...Gal ji tik burimais uzsiima ten ezero g. biggrin.gif Dar kai buvau pas ja pries gera menesiuka, ji man sako tu man kazkur matyta, ir man ji ziauriai matyta buvo (as pirma kart pas ja lankiaus), dar paklausiau jos, ar ji ten gyvena (prie sodros, kur buria), sako "taip".
Papildyta:
QUOTE(Rasmucka @ 2011 06 15, 13:45)
isvaziuosiu i uzsieni,gal ir ne dirbti o gal ir dirbti,kad tuoj tuoj pastosiu su dvynukais,kad laimesiu loterijoj kazka brangaus,kad saugotis avariju

Man lygiai ta pati sake biggrin.gif
Atsakyti
hmmmmmm, tai gal pas rimą vėl eiti, ne pas tatjaną g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 06 16, 09:28)
hmmmmmm, tai gal pas rimą vėl eiti, ne pas tatjaną  g.gif  g.gif

Itariu, kad as su savo "vizitkem" atleksiu ir viskas bus aisku...pigiau kainuos...
Ei mergos - Tepaluota ir Mallena, kur prapuolusios? Man reik "vizitkiu", kitaip niekas nepriims...
Atsakyti
Man tatjana taip nesake,ir tarsi skaite mano dabartini ir praeities gyvenima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2011 06 16, 11:46)
Man tatjana taip nesake,ir tarsi skaite mano dabartini ir praeities gyvenima smile.gif

man kai Tatjana dėliojo kortytes, viską guldė iš pareities gryna teisybė...o ateitis parodis, bet jau yra išsiplidžiusių faktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2011 06 16, 10:29)
kur prapuolusios? Man reik "vizitkiu", kitaip niekas nepriims...

Man jau savaitgalis topsecret.gif Kita savaitę turim užsakymą dainuot, o dar sekanti savaitė, įtariu, bus ilga. Tai karbonadas visai nepamaišytų unsure.gif
Atsakyti
Tai kur tie karbonadai??? ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 06 27, 14:40)
Tai kur tie karbonadai???  ph34r.gif

Kokie dar karbonadai? g.gif kai užsiplėšėt kainą tokia visi klientai dingo...
Ot vizitines korteles turiu ax.gif
Atsakyti
Nu kokia jau čia ta kaina? Mes gi į kabaką nesiveržiam, kur antkainiai keliašimtprocentiniai unsure.gif
Atsakyti