Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - III

nusprendžiau eiti pas nijolę, ryt skambinsiuos ax.gif oi mėtausi aš doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 07 06, 19:17)
Mallena, ajnam 5nį karbonadų?  rolleyes.gif

su mielu noru, bet gal nukeliam i kita savaite ax.gif Nes ketvirtadieni einu i baliu, ir sestadieni einu, o penktadieni turiu torta baliui papuost. Tai bijau, kad uzgaisiu biggrin.gif Nebent vakarop ax.gif
Atsakyti
Antroj dienos pusėj, gal apie 14-15val., nes aš nežinau, kada būsiu laisva, o turiu kai ką perduot Vėtrai.
Atsakyti
pasistengsiu torta pasibaigt iki to laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 07 06, 21:43)
pasistengsiu torta pasibaigt iki to laiko smile.gif

Ir mums po gabalėlį ax.gif Juk reiks kavą gert, kad tirščiai būrimui liktų tongue.gif
Atsakyti
As kavos negeriu, o ir tortas ne mano laugh.gif

nors gerai pagalvojus, del burimosi dar ne to isgerciau laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 06 liepos 2011 - 20:56
Tortą galima padaryti spec. formos, nieks nieko nesupras cool.gif O Vėtra, gavusi tokio gėrio gabalėlį, mielai paburs. Garantuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 07 06, 16:16)
pirmadieni buvo drauge pas Tatjana 4u.gif

Ir kokie ispudziai? smile.gif
Atsakyti
puikus biggrin.gif
nu neisku kaip ten - ar daugiau pataike, ar taip jau tikrai mate biggrin.gif Bet drauge tai labai patenkinta. Na kazkaip po jos taip iseini teigiamu emociju pasikroves, ir tampi aplinkiniams geresnis ( gal SB daugiau biggrin.gif ). Zodziu , labai patiko. Pas ja kaip pas psicholoda verta nueit, kaina mazesne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 06 liepos 2011 - 22:25
QUOTE(Tepaluota @ 2011 07 06, 23:03)
Tortą galima padaryti spec. formos, nieks nieko nesupras  cool.gif O Vėtra, gavusi tokio gėrio gabalėlį, mielai paburs. Garantuoju  biggrin.gif

Tepaluota klysti manes kazkokiais saldesiai nesugundysi tongue.gif Va ant kokios silkes ar skaniu lasiaku gal ir uzkibciau doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Tai a rimtai jus norit burtis? g.gif ar cia bajeris? Jei rimtai, tai reik varyt i kaima kortu pasiimt ax.gif
Atsakyti
Ar dar atvaziuoja bureja is Rygos? Girdejau atsiliepimu, kad gera...Gal kas kokia koordinates turite?
Atsakyti
Bureja...Kas tai moteris zinanatanti ateiti?ar tiesiog zmogus psihologas???Buvau pas Rima ax.gif bandau atsiminti kas issipilde unsure.gif Ale ne daug kas doh.gif bet apsilankius po metu pakartojo visa tai kas dar nebuvo issipilde tongue.gif zodis zodin unsure.gif ...Smalsumas nugalejo blush2.gif Apsilankiau pas Tatjana (is dubijos ar ezero gtv ) Iejus per duris buvo keista isgirst keleta fraziu(cia kol batus nusiaviau )Ale teisybe tai tikrai thumbup.gif Buvau neseniai ale viena pranasyste jau issipilde unsure.gif Bent jau as taip manau unsure.gif Nes sake kad gausiu zinia apie mirti doh.gif Ir gavau verysad.gif Nepraejus ne savaitei po burimosi unsure.gif Gerai tik tai,kad ne artima,bet dalyvavau visur ir pagrabe ir laidotuvese unsure.gif Jauciu,kad cia tikrai skaitosi ane ? g.gif Siaip tai laukiu tolesniu issipildymu ax.gif Idomiausia tai,kad abi burejos sake,kad yra galimybiu jog turesiu dvynukus unsure.gif doh.gif Tfiu tfiu tfiu ne duok D doh.gif Siaip palei viska tai tikimybes ner unsure.gif Laukit tolesniu ziniu mirksiukas.gif

Papildyta:
Oba kiek sypsiuku blush2.gif Ale kitaip nemoku blush2.gif
Atsakyti