Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - III

Ryt po pietų keliauju pas Rimą, laukiu nesulaukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltona * @ 2011 10 17, 21:39)
gal kuri žinote ar Tatjana iš Dubijos gatvės priiminėja?

Taip, tatjana tikrai priimineja. Ka esate girdejusios apie ja? tiesa pasako?
Atsakyti
QUOTE(Niobe @ 2011 10 18, 15:22)
Ryt po pietų keliauju pas Rimą, laukiu nesulaukiu  bigsmile.gif

lauksim įspūdžių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(panelytepupyte @ 2011 10 18, 17:44)
Taip, tatjana tikrai priimineja. Ka esate girdejusios apie ja? tiesa pasako?

forume gyrė ją, bet kiek laiko negalimėjo prisiskambinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niobe @ 2011 10 18, 16:22)
Ryt po pietų keliauju pas Rimą, laukiu nesulaukiu  bigsmile.gif

Po pietų seniai praėjo. Net po nakties jau... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 19, 07:10)
Po pietų seniai praėjo. Net po nakties jau... cool.gif

Tai tik šiandien eis, ko čia priekabiauji, a? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ups unsure.gif Pamačiau, kad po pietų ir nu... A kam to rytojaus laukt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 17, 17:06)
Aš tai niekur nebuvau, man ir taip aišku  irnesakyk.gif Kad Mallena pyrago, o Vėtra karbonadų man dar skoloj  cool.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Kokius karbonadus aš tamstai skoloj??? g.gif schmoll.gif schmoll.gif Nepamenu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vetra2 @ 2011 10 19, 13:54)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Kokius karbonadus aš tamstai skoloj??? g.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  Nepamenu lotuliukas.gif

O Mallena gal ir prižadėjo kokių tai pyragų... bet aš tai nežadėjau unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2011 10 19, 12:56)
Kokius karbonadus aš tamstai skoloj??? Nepamenu lotuliukas.gif

Nepergyvenk, visiems pasitiko - kam su šerde problemos, a kam su pomiate... cool.gif Svarbu, kad aš prisimenu. Mallena irgi. Aniaaa, Mallena? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 19, 15:23)
Nepergyvenk, visiems pasitiko - kam su šerde problemos, a kam su pomiate...  cool.gif Svarbu, kad aš prisimenu. Mallena irgi. Aniaaa, Mallena?  bigsmile.gif

Niu, drauge, taaaaaip negalima... Tyčiojies jau... man su pomiate gerai...bent jau kol kas tongue.gif O mallena tyli lotuliukas.gif nes irgi nieko Tamstai nežadėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ką, nuėjau, išgirdau ir patiko smile.gif

Labai įdomi moterytė, tik atsisėdus pasižiūrėjo į akis, kad sužinotų spalvą, na bet turbūt visom taip daro.
Iš praeities nelabai ką pasakė, pataikė labiausiai į tai kad daug važinėjau po valdiškas ir medicinines įstaigas. O daugiau ir nebuvo kažkokių didelių įvykių kuriuos galėjo pamatyti, nes pas mane gyvenimas gan sėslus.
Na, o ateičiai pribūrė daug. Ėjau pas ją, nes norėjau sulyginti dviejų būrėjų pasakymus. Pirmoji būrusi buvo klasiokės mama, tai galvojau, kad gal kiek nors padailino tą mano ateitį, bet po Rimos matau, kad tikrai neblogas gyvenimas nusimato.
O ir šiaip paplepėjom daug dalykų ir ne į temą. Išbuvau visą valandą, kiek priklausė.
Žiūrėjau kokios kortos krenta, tai tikrai pastebėjau kad sutampa dauguma per skirtingus būrimus. smile.gif
Na kaip sakant, duok Dieve ir viskas bus gerai. ax.gif
O labiausiai nudžiugino studentiška nuolaida, paėmė 10lt wub.gif
Atsakyti

forume gyrė ją, bet kiek laiko negalimėjo prisiskambinti g.gif
[/quote]

buvo isvykus kazkur, dabar vel priima.
Atsakyti
QUOTE(Niobe @ 2011 10 20, 10:46)
Na ką, nuėjau, išgirdau ir patiko smile.gif

Labai įdomi moterytė, tik atsisėdus pasižiūrėjo į akis, kad sužinotų spalvą, na bet turbūt visom taip daro.
Iš praeities nelabai ką pasakė, pataikė labiausiai į tai kad daug važinėjau po valdiškas ir medicinines įstaigas. O daugiau ir nebuvo kažkokių didelių įvykių kuriuos galėjo pamatyti, nes pas mane gyvenimas gan sėslus.
Na, o ateičiai pribūrė daug. Ėjau pas ją, nes norėjau sulyginti dviejų būrėjų pasakymus. Pirmoji būrusi buvo klasiokės mama, tai galvojau, kad gal kiek nors padailino tą mano ateitį, bet po Rimos matau, kad tikrai neblogas gyvenimas nusimato.
O ir šiaip paplepėjom daug dalykų ir ne į temą. Išbuvau visą valandą, kiek priklausė.
Žiūrėjau kokios kortos krenta, tai tikrai pastebėjau kad sutampa dauguma per skirtingus būrimus. smile.gif
Na kaip sakant, duok Dieve ir viskas bus gerai.  ax.gif
O labiausiai nudžiugino studentiška nuolaida, paėmė 10lt  wub.gif

Smagu, kad patiko... nes pastaruoju metu, kažkaip niekas nevaikšto pas burėjas, arba tyli, nesidalina įspūdžiais smile.gif
Atsakyti