Buvau pirma pas Tania,o kt. diena pas Rima,buvau nustebinta,nes "pranasystes vienodos",bet ar bus tiesa,tai turetume zinoti laike sio menesio...
QUOTE(Tepaluota @ 2011 08 09, 16:30)
O kaip idomiai

QUOTE(G_arbanele @ 2011 08 09, 17:52)
Tai va...,ka tik gavome zinia, ju spejimai issipilde,tai Tanios ir Rimos ...,sake Jos,t.y abi,kada jau busit prarade vilti..., bus staigmena,... gausit zinia,teigiama...,mergaite istojo mokytis i universiteta,finansuojant valstybei...,buvom prarade vilti...Tai sutapimas,...galima galvoti visaip...
Pradanginau būrėjos ,prie "Tomo" kavinės telefono nr. Ne vienai esu jį davusi. Gal kas galėtų į AŽ parašyti? Iš anksto dėkoju.

Tatjana, man kazko nekele ragelio, matyt nelemta buvo

QUOTE(Kita @ 2011 08 15, 13:48)
Sake,kad ruosiasi isvaziuoti i Anglija...
Sveikos,moterytes.Norejau paprasyti,kad parasytumet tikslu rimos adresa ir koda jei yra.is anksto dekoju

QUOTE(sriukis @ 2011 08 24, 15:07)
Sveikos,moterytes.Norejau paprasyti,kad parasytumet tikslu rimos adresa ir koda jei yra.is anksto dekoju 

Rima: tel.8 699 25841-Korsako 59-44-kodas359
QUOTE(Geltona * @ 2011 07 18, 21:24)
sveikutės,
ar nei viena negirdėjot apie Ireną, gyvena ji kažkokiame dvare prie Šeduvos?
ar nei viena negirdėjot apie Ireną, gyvena ji kažkokiame dvare prie Šeduvos?
sveikos mamytes

Mergicos, aš jums jau tūkstantis pirmą kartą sakau - nėra jokios būrėjos Šeduvoje, NĖRA. Gyvenantys šalia ir aplink, apie tokią nieko nežino

QUOTE(Tepaluota @ 2011 09 07, 06:42)
Mergicos, aš jums jau tūkstantis pirmą kartą sakau - nėra jokios būrėjos Šeduvoje, NĖRA. Gyvenantys šalia ir aplink, apie tokią nieko nežino 

Aga, i6 kur ta bureja Seduvoje. Pati gimus augus ten, daznai tevus lankau, bet pirma karta girdziu apie bureja

nebent naujakurys miestelyje yra
QUOTE(Herukas @ 2011 09 07, 11:50)
Aga, i6 kur ta bureja Seduvoje. Pati gimus augus ten, daznai tevus lankau, bet pirma karta girdziu apie bureja

Aš apie ta bureja esu girdejus jau pries keleta metu, mano viena grupioke vaziavo, tiksliau ja veze... bet kontaktu ji neturi. Tuo metu ji dziaugesi ka pasakojo, o daugiau nesu klaususi ar kas pildesi...