Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - III

Buvau pirma pas Tania,o kt. diena pas Rima,buvau nustebinta,nes "pranasystes vienodos",bet ar bus tiesa,tai turetume zinoti laike sio menesio...
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 08 09, 16:30)
Pas Rimą daugiau tiesos, pas Tatjaną - malonumo  smile.gif

O kaip idomiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(G_arbanele @ 2011 08 09, 17:52)
O kaip idomiai  blush2.gif

Tai va...,ka tik gavome zinia, ju spejimai issipilde,tai Tanios ir Rimos ...,sake Jos,t.y abi,kada jau busit prarade vilti..., bus staigmena,... gausit zinia,teigiama...,mergaite istojo mokytis i universiteta,finansuojant valstybei...,buvom prarade vilti...Tai sutapimas,...galima galvoti visaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nele2005: 09 rugpjūčio 2011 - 17:50
Pradanginau būrėjos ,prie "Tomo" kavinės telefono nr. Ne vienai esu jį davusi. Gal kas galėtų į AŽ parašyti? Iš anksto dėkoju. 4u.gif
Atsakyti
Tatjana, man kazko nekele ragelio, matyt nelemta buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2011 08 15, 13:48)
Tatjana, man kazko nekele ragelio, matyt nelemta buvo  verysad.gif

Sake,kad ruosiasi isvaziuoti i Anglija...
Atsakyti
Sveikos,moterytes.Norejau paprasyti,kad parasytumet tikslu rimos adresa ir koda jei yra.is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2011 08 24, 15:07)
Sveikos,moterytes.Norejau paprasyti,kad parasytumet tikslu rimos adresa ir koda jei yra.is anksto dekoju 4u.gif

Rima: tel.8 699 25841-Korsako 59-44-kodas359
Atsakyti
QUOTE(Geltona * @ 2011 07 18, 21:24)
sveikutės,
ar nei viena negirdėjot apie Ireną, gyvena ji kažkokiame dvare prie Šeduvos?

sveikos mamytes smile.gif nusprendziau ir as pasidalinti su jumis savo patirtimi.. Pas burejas as megeja pavaiksciot lotuliukas.gif Buvau ir pas Irena is Seduvos, ir pas Rima, ir pas Nijole. Apie Irena buvau girdejusi geru atsiliepimu, todel nekantriai laukiau susitikimo.. Bet labai labai nusivyliau.. Taip burti turbut mokeciau ir as.. milijonas klausimu (i kuriuos dazniausiai mano atsakymas buvo NE) ir tada papasakojimas atvirsktines istorijos, pvz - turi seima? - turiu vaika. - berniuka? - ne, mergaite.. ir t.t....tai mano nuomone taip gerai viska matanti aiskiarege pati tokius dalykus turetu matyt.. todel sunku tiketi ateitimi, kai dabartines tiesos negavau jokios... Visai kas kita apie Rima ir Nijole. Tiesiog buvau apakus, is kur jos viska zino??? Tik Rima galbut viska smulkiau pasakoja, bet Nijole irgi thumbup.gif
Atsakyti
Mergicos, aš jums jau tūkstantis pirmą kartą sakau - nėra jokios būrėjos Šeduvoje, NĖRA. Gyvenantys šalia ir aplink, apie tokią nieko nežino tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 09 07, 06:42)
Mergicos, aš jums jau tūkstantis pirmą kartą sakau - nėra jokios būrėjos Šeduvoje, NĖRA. Gyvenantys šalia ir aplink, apie tokią nieko nežino  tongue.gif

Aga, i6 kur ta bureja Seduvoje. Pati gimus augus ten, daznai tevus lankau, bet pirma karta girdziu apie bureja g.gif g.gif
nebent naujakurys miestelyje yra
Atsakyti
QUOTE(Herukas @ 2011 09 07, 11:50)
Aga, i6 kur ta bureja Seduvoje. Pati gimus augus ten, daznai tevus lankau, bet pirma karta girdziu apie bureja  g.gif  g.gif
nebent naujakurys miestelyje yra

Aš apie ta bureja esu girdejus jau pries keleta metu, mano viena grupioke vaziavo, tiksliau ja veze... bet kontaktu ji neturi. Tuo metu ji dziaugesi ka pasakojo, o daugiau nesu klaususi ar kas pildesi...
Atsakyti