Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(skrusdelyte2 @ 2010 07 08, 12:06)
jus gal asmeniskai tarkites su genetike, pas kuria lanketes. tada pasiimtumete registraturoje sveikatos istorijos knygute ir nueitumete tada, kada reikia, nes eiles tikrai dideles. dar galima uz pinigelius per VIP kabineta, ten skubiai registruoja.

Aciu smile.gif
nezinau ar bandysiu, gal siaip pas savo gine nueisiu paskirtu laiku g.gif o jums visoms atiduoda tyrimu rezultatus (turiu galvoje kraujo) ar irgi tik telefonu pasako, kad "viskas gerai"? kaip juos atsiimti? ar jei taip nueisiu i registratura man atiduos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *fėja*: 08 liepos 2010 - 16:14
QUOTE(Susapnuota @ 2010 07 08, 11:45)
Na tikrai , manau reali "norma" iki 2 mm. Bent jau as nelabai panikuociau, jei gauciau 2mm. Bet vistiek eiciau per kitus gydytojus patikslinti raukslytes mm, bet butinai ta pacia diena. Nes ten mm dienom keiciasi.  Manes 2 mm neapramintu jau dabar. O 3 mm juolabiau  schmoll.gif

Kodel visur raso, kad norma iki 2.5mm doh.gif
Nuejau siandien i SORPO klinika, nesakiau, kad sestadieni dare echo, tik pasakiau, kad kiti matavimai nedomina, tik kaklo rauksle, nosies kauliukas blush2.gif
Tai ismatavo, kad kaklo raukslyte 1.9mm unsure.gif As jos bent 3kartus paprasiau dar paziuret, na, sako- maximum 2mm, tikrai ne daugiau g.gif
Nosies kauliuka maciau....
Man su pirmu jvaiku, kai buvo 11 sav. ir 1-2 dienos ismatavo, kad 2mm raukslyte, o dabar pusantros savaites daugiau vaisiui, tai 1.9mm.
Na, kazkiek apramino, bet dar toks kirbuliukas likes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 07 08, 19:18)

Gerai kad nuejai thumbup.gif Ir paciai seik tiek ramiau mirksiukas.gif O tas nukrypimas +-mm, tai ir nuo gydytojo akies priklauso wink.gif
Atsakyti
Sveikos. Santariskese pas gyd. Krasovskaja ėjau konsultacijai, apžiūrėjo echoskopu, viskas normoje tik gal šiek tiek mažesnis vaikiukas. Paėmė kraują, vakar paskambinau dėl rezultatu ir pasake kad ds 1:127, rekomendavo darytis vandenų tyrimą. Pirmadieniui uzsirasiau. Bus 19 nėštumo savaite. Ką rekomenduoja daryti blogiausiu atveju? Jei vaikiukui ds? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kooksas @ 2010 07 08, 20:26)
Ką rekomenduoja daryti blogiausiu atveju? Jei vaikiukui ds?  verysad.gif

Rekomenduoti nutraukt nestuma ar ne, niekas negali schmoll.gif Cia tik Jums spresti ka daryti. O kodel jums dare tik dabar kraujo tyrima? Ir isvis kodel pradejote tirtis?
Kodel ne 12-13-14 sav? koks jusu amzius? Gal tykimybe padidejo, del metu? Juk kompas ishmeta tikimybe ax.gif
Beje patarciau (aisku jei tai imanoma mirksiukas.gif ) nesinervuoti anksciau laiko 4u.gif Jei darysit vandenu tyrima, reikias viska greit suzinosit. Man dare pirmadieni, o jau treciadieni po piet turejau atsakyma. Kartais kraujo tyrimai labai nugrybauja ax.gif Tuo paciu sukeldamos 100000 blogu minciu nestukiu galvose doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susapnuota: 08 liepos 2010 - 19:34
QUOTE(Susapnuota @ 2010 07 08, 19:42)
Gerai kad nuejai  thumbup.gif Ir paciai seik tiek ramiau  mirksiukas.gif O tas nukrypimas +-mm, tai ir nuo gydytojo akies priklauso wink.gif

tai net nebuvo abejones, kad neit, tik galvojau, kad dar prireiks kraujo tyrimu. Juk dabar skirtumas gavos vos ne dvigubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 07 08, 18:18)
Kodel visur raso, kad norma iki 2.5mm doh.gif
Nuejau siandien i SORPO klinika, nesakiau, kad sestadieni dare echo, tik pasakiau, kad kiti matavimai nedomina, tik kaklo rauksle, nosies kauliukas blush2.gif
Tai ismatavo, kad kaklo raukslyte 1.9mm unsure.gif As jos bent 3kartus paprasiau dar paziuret, na, sako- maximum 2mm, tikrai ne daugiau  g.gif
Nosies kauliuka maciau....
Man su pirmu jvaiku, kai buvo 11 sav. ir 1-2 dienos ismatavo, kad 2mm raukslyte, o dabar pusantros savaites daugiau vaisiui, tai 1.9mm.

O ar nesiūlė PRISCA tyrimo atlikti? tada ir kirbuliuko neliktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2010 07 08, 21:15)
man atrodo kad butent po PRISCA dar didesnis kirbuliukas ateina doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
stiprybes visoms, kas turi dvejoniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 08 liepos 2010 - 20:46
QUOTE(Susapnuota @ 2010 07 08, 20:32)
Rekomenduoti nutraukt nestuma ar ne,  niekas negali  schmoll.gif Cia tik Jums spresti ka daryti. O kodel jums dare tik dabar kraujo tyrima? Ir isvis kodel pradejote tirtis?
Kodel ne 12-13-14 sav? koks jusu amzius? Gal tykimybe padidejo, del metu? Juk kompas ishmeta tikimybe  ax.gif
Beje patarciau (aisku jei tai imanoma  mirksiukas.gif ) nesinervuoti anksciau laiko  4u.gif Jei darysit vandenu tyrima, reikias viska greit suzinosit. Man dare pirmadieni, o jau treciadieni po piet turejau atsakyma. Kartais kraujo tyrimai labai nugrybauja  ax.gif Tuo paciu sukeldamos 100000 blogu minciu nestukiu galvose  doh.gif

Rizikos nebuvo, tai gydytoja is pradžių nesiunte. Po to pati panorau išsitirti dėl šventos ramybes, ir paprašiau siuntimo. Man 24 m o vyrui 32, tai kaip ir nedaug. O anksciau nedariausi nes ilga eile, bet buvau rami ir neskubejau..
O ar tokiame nestume 20 sav daro nėštumo nutraukimą? Ir ar ds tam pakankamas pagrindas?
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2010 07 08, 21:15)

Na, žinok, jai visai nekilo jokių dvejonių, sakė viskas norma. Tikrai būtų pasiūlius darytis, jei bent kokia abejonė būtų kilus.
na, šiaip man pačiai tie 1,9-2mm atrodo gan normalus skaičius unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(kooksas @ 2010 07 08, 21:42)
O ar tokiame nestume 20 sav daro nėštumo nutraukimą? Ir ar ds tam pakankamas pagrindas?

Daro berods iki 22 sav. Bet siaip DS nera pagrindas nutraukti nestuma. Pas mane buvo DS + apsigimimai nesuderinami su gyvybe. Todel nutraukimas buvo galimas.
Negalvok apie tai schmoll.gif Pagalvosi kai sulauksi atsakymo 4u.gif Tikek kad viskas gerai, tai tikrai padeda 4u.gif
Atsakyti