Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Susapnuota @ 2010 07 08, 22:19)
Daro berods iki 22 sav. Bet siaip DS nera pagrindas nutraukti nestuma. Pas mane buvo DS + apsigimimai nesuderinami su gyvybe. Todel nutraukimas buvo galimas.
Negalvok apie tai  schmoll.gif Pagalvosi kai sulauksi atsakymo  4u.gif Tikek kad viskas gerai, tai tikrai padeda  4u.gif

Tai tavo zirniukui patvirtino DS? 100 %? Nutraukei nėštumą? Kokia rizika buvo?
Gal rasei kur, bet matomai praziopsojau
g.gif
Atsakyti
QUOTE(kooksas @ 2010 07 08, 22:35)
Tai tavo zirniukui patvirtino DS? 100 %? Nutraukei nėštumą? Kokia rizika buvo?
Gal rasei kur, bet matomai praziopsojau
g.gif

Taip, cia buvo sios ziemos mano tragedija verysad.gif DS patvirtino vandenu tyrimas. O sirdutes, smegeneliu bedas pamate daktare per echo verysad.gif
Rizikos pas mane jokios. Seimoje nieko nera panasaus, esu jauna, negerianti,nerukanti, vyras taip pat.Jau turim suneli. Taigi niekam galvoj nebuvo. Mano istorija aprasyta sausio men. Nepyk, nenoriu kartotis. Jei idomu rask senesnese temose.
Nepamirsau nieko,to neimano pamirsti, bet tiesiog gyvenu toliau, nauja viltim..... Dabar turiu sava zvaigzdute, ji turi varduka, ir as ja begalo myliu. Si liepa man sunkus menuo, ji turejo gimti liepa verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susapnuota: 08 liepos 2010 - 21:52
QUOTE(Susapnuota @ 2010 07 08, 22:50)
Taip, cia buvo sios ziemos mano tragedija  verysad.gif DS patvirtino vandenu tyrimas. O sirdutes, smegeneliu bedas pamate daktare per echo  verysad.gif
Rizikos pas mane jokios. Seimoje nieko nera panasaus, esu jauna, negerianti,nerukanti, vyras taip pat.Jau turim suneli. Taigi niekam galvoj nebuvo. Mano istorija aprasyta sausio men. Nepyk, nenoriu kartotis. Jei idomu rask senesnese temose.
Nepamirsau nieko,to neimano pamirsti, bet tiesiog gyvenu toliau, nauja viltim..... Dabar turiu sava zvaigzdute, ji turi varduka, ir as ja begalo myliu. Si liepa man sunkus menuo, ji turejo gimti liepa  verysad.gif

Uzjauciu labai, laikykis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 07 08, 21:50)
Taip, cia buvo sios ziemos mano tragedija  verysad.gif DS patvirtino vandenu tyrimas. O sirdutes, smegeneliu bedas pamate daktare per echo  verysad.gif
Nepamirsau nieko,to neimano pamirsti, bet tiesiog gyvenu toliau, nauja viltim..... Dabar turiu sava zvaigzdute, ji turi varduka, ir as ja begalo myliu. Si liepa man sunkus menuo, ji turejo gimti liepa  verysad.gif

Užuojauta.
Dėl šventos ramybės galit išsitirti kariotipus iš kraujo ir bus ateitis šviesesnė, bent galėsit planuotis smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2010 07 09, 06:54)
Dėl šventos ramybės galit išsitirti kariotipus iš kraujo ir bus ateitis šviesesnė, bent galėsit planuotis smile.gif .

Nenoriu kol kas tirtis. Pavargau nuo tyrimu, pavargau nuo atsakimo laukimo wacko.gif Beto jei suzinosiu kad kazkas mum negerai, vargu ar bandysiu vel Turim jau vaikeli, viskas gerai, todel, noriu labai tiketi, kad tai buvo is serijos "Taip nutinka..." "Likimas..."
Juk buna is 4 vaiku vienas DS. Tai tikrai su DS - taip nutinka ir viskas verysad.gif
O sekanciame nestume vel darysiu genetinius tyrimus ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
Bet tada gaunasi jei suzinai net ir po vandenu tyrimo kad vaikiukui yra tik DS, tai jau nieko negali padaryti? nes tai nera nesudarinama su gyvybe? ir privalai gimdyti? biski neaisku.
Atsakyti
Sveikutes

Esu ir as tokia lengvai trenkta...
laukiuos trecio mazylio bet tokia durna nuojauta kad ka nori daryk... kad reik GT pasidaryti doh.gif po antro gimdymo biski susisuko galvele teko gydytis... ir va pastojau unsure.gif psichiatre siulo darytis del sventos ramybes nzn kaip gine reaguos kita sav eisiu pas ja.o kazi jei pats mokamus juos pasidarytum g.gif gal arklio nekainuoja g.gif ir kur kns ieskoti pasidaryt tokius tyrimus.
aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina_x @ 2010 07 09, 17:09)
gal arklio nekainuoja g.gif ir kur kns ieskoti pasidaryt tokius tyrimus.
aciukas  4u.gif

Man irgi buvo bloga nuojauta nuo pat pradziu kai pastojau, deja ji pasitvirtino unsure.gif Nors vaikas buvo planuotas ir t.t unsure.gif
Jei tikrai pergyveni, siulau darytis vandenu tyrima, tik jis parodys 99.99 proc. atsakyma del genetiniu ligu. Kraujo tyrimas rodo tik tikimybe 1:? Ar tave tai apramintu?? Kadangi visa tai perejau, buvau ir kaune KMUK ir vinliuj santariskese pas genetikus, siulau vaziuot i vilniu. Mokamai uzsiregistravau , sumokejau apie 700 litu, pirmadieni paeme vandenukus ir jau treciadieni buvo atsakymas. O KMUK vien kraujo tyrimo atsakymo reikejo laukti 2 sav. doh.gif Tai gi....
Atsakyti
QUOTE(kristina_x @ 2010 07 09, 17:09)
Sveikutes

Esu ir as tokia lengvai trenkta...
laukiuos trecio mazylio bet tokia durna nuojauta kad ka nori daryk... kad reik GT pasidaryti  doh.gif po antro gimdymo biski susisuko galvele teko gydytis... ir va pastojau  unsure.gif psichiatre siulo darytis del sventos ramybes nzn kaip gine reaguos kita sav eisiu pas ja.o kazi jei pats mokamus juos pasidarytum  g.gif gal arklio nekainuoja g.gif ir kur kns ieskoti pasidaryt tokius tyrimus.
aciukas  4u.gif

Nesuprantu kodel gines siuntimu neduoda? Gi nereikia tada mokėti. Aš paprašiau ir davė be kalbu, pabandyk ir tu
Atsakyti
QUOTE(kooksas @ 2010 07 09, 18:52)
Nesuprantu kodel gines siuntimu neduoda? Gi nereikia tada mokėti. Aš paprašiau ir davė be kalbu, pabandyk ir tu

Siuntima tai gine gali duot,jei labai paprasyt mirksiukas.gif
bet nemokamai (su siuntimu) santariskese eiles nerealios. As skambinausi 12 sav, tai tik po 1.5 men galeciau patekt. Aciu nereikia. tai nuvaziavau mokamai. Nebent eit privaciai, arba tartis grinai su daktare.
Atsakyti
QUOTE(kooksas @ 2010 07 09, 17:52)

gines duoda siuntima tik jei esama kokiu priezasciu - amzius, buve apsigimimai ar keli persileidimai... jaunoms pirmakartems kaip ir nepriklausytu.. pirmojo laukiaus buvo 34 - pati mokejau uz tyrimus, dabar pagal amziu patenku i rizikos grupes, taigi siuntima gavau. uzsirasiau i santariskes ta pacia diena, kai pamaciau teigiama testo rezultata. gavau laika kaip tik 12 sav. deja tokia realybe
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2010 07 10, 08:47)
deja tokia realybe

taip realybe tokia, pamatei dvi juosteles ir skambini i Santariskes registruotis pas genetika 4u.gif Jei zinai kad gausi siuntima 4u.gif
Atsakyti