Įkraunama...
Įkraunama...

Po Cezario pjūvio

Sveiki!
Jau greitai 5 savaites kaip as pagimdziau dukryte po Cezario pjuvio. Vakar pastebejau, kad nedidele dalis rando paraudo ir tarsi slapiuoja. Bijau, kad nebutu kokia infekcija. Ka tureciau ar galeciau padaryti, kuom dezinfekuoti? Pjuvis man buvo susiutas su tirpstanciais siulais, bet rando krastuose vis dar kabo siulu galai ir ten oda labai jautri, paraudusi is vidaus. Ar cia normalu?
Atsakyti

Turėtumėte kreiptis į tą ligoninę,kurioje Jums buvo atlikta Cezario pjūvio operacija.

Atsakyti
Prieš porą mėnesių man buvo atliktas Cezario pjūvis. 38 sav. vaikelis gime negyvas.
Po operacijos kraujavau 2-3 sav. ir dar tiek pat tepė. Viskas sugijo gerai, komplikaciju nebuvo.
Kada galiu tikėtis pirmųjų menstruacijų, turint omeny, kad naujagimio neturiu, nemaitinu krūtimi (ar iš viso tai turi reikšmę?)? Kiek ilgiausiai jos gali neatsirasti?
Atsakyti
Mėnesinės turėtų prasidėti praėjus 2-3mėn po operacijos
Atsakyti
Noriu paklausti, kada galima pradėti sportuoti po cezario operacijos? Ar tiesa, kad maitinant krūtimi negalima naudoti anticeliulitinių kremų, nes dingsta pienas?
Atsakyti
Sportuoti galima tada,kai gerai jausitės.O ar dingsta pienas,naudojant šiuos kremus,tikrai atsakyti negaliu-niekur tokie tyrimai nėra atlikti.
Atsakyti
Turiu klausimuka, kada po cezario pjuvio galiu pasilepinti pirtele arba panerti i vonia? ax.gif
Atsakyti
Tai priklauso nuo Jūsų savijautos.Nerekomenduojama maudytis vonioje ir kaitintis pirtyje,kol moteris dar kraujuoja(nes gali šiek tiek sustiprėti kraujavimas).Jokių kitų apribojimų nėra.
Atsakyti
Po cezario noreciau atgauti ankstesne figura, ir ypac atstatyti pilvo raumenis. Kiek laiko po operacijos praejus galeciau lankyti bodyshapingo uzsiemimus ?
Atsakyti
Viskas priklauso nuo Jūsų savijautos.Jei pjūvis sugijo gerai, nebekraujuojate, ir jaučiate, kad galite sportuoti - sportuokite.
Atsakyti
pastebejau kad vakarais kartais pradeda skaudeti palei ta vieta kur buvo darytas pjuvis.jau praejo metai po cezario.labai neimu i galva,galvoju kad taip turi but.bet gal kas negerai?ar turi skauduliuoti... g.gif
Atsakyti
Greičiausiai šie skausmai su operacija nesusiję. Vertėtų pasirodyti gydytojui.
Atsakyti