Niu bet mergina, koks estetiškas jis man

kaip jau bus su ta mase taip, bet vaizdelis super

man patinka

toks elegancija neša, trapumu ir nu labai labai man jisai gražus
vakar nebeturėjau jėgų pagirti Jūsų visų tortus, labai dailių prikepusios, ir vestuviniai gražiai įdomiai Rasytės žiūrisi, ir Zuliaskos, ir Kirbės tortai kai visada puikūs, Rugiagėlės krikštukas, niu malačiai

verdant MMG sirupą mergaitės žiūrėkit, kad jis nebūtų tiesiog verdantis vandenėlis, turi iki tam tikro laipsnio išgaruoti vanduo, kitaip masė šlapiuos, kibs, viską teisingai Asseni surašė

jis turi imti sunkiai virsnoti, burbulas verčiasi per burbulą, kai darau iš dvigubos normos, o taip darau visada, tai verdu irgi 5-6 minutes, pas mane padalų nėra, bet aš stebiu sirupą, baigiant virti dedu citrinos rūgštelės, konditerinių kvapų, tada masė gaunasi ne tik gera, bet ir kvapni ir skani... ir labai pritariu Naitui, galima ją iškočioti valgomo storio ir pedantiškai lygios išvaizdos, BET tada storiau... kaip belyginčiau tortą, jei masę iškočioju per plonai, netobulumai išlenda į paviršių, ko nemato plika akis, parodo fotoapratas paskui
ir šiaip turiu klausimą, Jūs man pasakykit, kaip dailiai be ruožų iškočioti didelius masės gabalus

arba reikia kočėlo metrinio, arba kažkokių gudrybių žinoti, nu išvargau vakar su tais gigantiniais apdengimais, padariau, bet kažkaip nelengvas reikalas man kaip ir su bezė didelių plotų lyginimu, o kremas taigi fainulis jetus tu mano

aš ano nebebijau
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...