Autorei,
Jums yra per sunku, vaikas mažas, o dar nėštumas. Jums hormonai gi pasikeitę, tai ko norėti, kad jums atrodo, kad yra kitaip nei anksčiau. Jūs darotės įtari, pikta, nervinga, nes HORMONAI valdo jus...Vyras ne moteris, jis to nesupras, nes jam tai viskas tas pats...
Oi, kokia aš buvau furija, kai laukiausi...vaje vaje...ir įtarinėjau ir skandalus kėliau, dėl visiško nulio...Mano vyriškis tam nesudarė jokios priežasties, kad įtarinėt. Buvo kantrus, nors ne visada, bet aš visada suprasdavau, kad mano nuotaikos svyravimus valdo hormonai, ne aš.
Jums reikia pailsėti, ramybės.
Gims vaikutis, vyras paims atostogų mėnesį, jums padėti, turėsit laiko daugiau praleisti šeimos rate...Pasidairykit auklės, kad ir kelioms valandoms...Juk tai brangiai nekainuos. Va, to aš nepadariau, vaidinau ir vaidinu mamą didvyrę, o kai pervargstu - išsilieju ant vyro...

Šiaip, yra kategorija vyrų, kuriems flirtas ir moterų apsuptis yra būtina. Jie nori būti populiarūs, nors ir nemiega su jomis...Na, man tokie vyrai nepriimtini, nes manau, kad šeimoje neturi būti trečiųjų asmenų...Nei naktinių pasisėdėjimų ar išgėrinėjimų su draugais.