Įkraunama...
Įkraunama...

turim sunu..laukiam antro..turbut skiriames

QUOTE(baileys @ 2010 05 06, 00:37)
gyvenanti, eik tu sau..vis tiek jis tave paliks

Visai nebūtinai rolleyes.gif
Bet kad čia tik pumpurėliai - galvą guldau rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LosAngeles @ 2010 05 06, 11:16)
Visai nebūtinai  rolleyes.gif
Bet kad čia tik pumpurėliai - galvą guldau  rolleyes.gif  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Nemanau, kad toji "guodėja" be jokio tikslo guodžia. Čia tik santykių užuomazga, jei nenutruks, pereis į kitą lygį. O kaip šią užuomazgą nutraukti, tai jau šeimos problema, autorei galvosūkis.
Atsakyti
na bet guodeja savo seima turi
na vietoj zmonos isknisciau pokalbiu log'us, del sventos ramybes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 05 06, 10:01)

Arba del galutinio ramybes praradimo.
Atsakyti
QUOTE(baileys @ 2010 05 06, 01:37)
gyvenanti, eik tu sau..vis tiek jis tave paliks

jeigu iki to laiko jo kazkas nepaliks biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(LosAngeles @ 2010 05 06, 10:16)
Visai nebūtinai  rolleyes.gif
Bet kad čia tik pumpurėliai - galvą guldau  rolleyes.gif  rolleyes.gif

QUOTE(Zylele @ 2010 05 06, 10:48)
drinks_cheers.gif
Nemanau, kad toji "guodėja" be jokio tikslo guodžia. Čia tik santykių užuomazga, jei nenutruks, pereis į kitą lygį. O kaip šią užuomazgą nutraukti, tai jau šeimos problema, autorei galvosūkis.

QUOTE(Reika @ 2010 05 06, 11:01)

aha ir as to noreciau,tik kaip biggrin.gif
QUOTE(ptashka @ 2010 05 06, 11:04)
Arba del galutinio ramybes praradimo.

na kaip ir issiaiskinta situacija,tai ar verta besiknaisioti..ir cia jau prasideda speliones..as matau kas vyksta,matau realia situacija seimoje..kol kas lauksiu,ziuresiu,stebesiu..ir tada darysiu isvadas..jau greit gims vaikelis...tegul nurimsta audros..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenanti: 06 gegužės 2010 - 10:24
QUOTE(gyvenanti @ 2010 05 06, 10:21)

na kaip ir issiaiskinta situacija,tai ar verta besiknaisioti..ir cia jau prasideda speliones..as matau kas vyksta,matau realia situacija seimoje..kol kas lauksiu,ziuresiu,stebesiu..ir tada darysiu isvadas..jau greit gims vaikelis...tegul nurimsta audros..

Sekmes jums visokeriopos ir lengvo gimdymo. As manau jei vyras bus protingas ir mylintis, viskas susitvarkys. Jei ne - kam tada stengtis. Lai gyvena savo gyvenima, o jus susikursite savo laime tikrai.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2010 05 06, 11:37)
Sekmes jums visokeriopos ir lengvo gimdymo. As manau jei vyras bus protingas ir mylintis, viskas susitvarkys. Jei ne - kam tada stengtis. Lai gyvena savo gyvenima, o jus susikursite savo laime tikrai.

na taip..bus arba, arba smile.gif bent jau kol kas situacija krypsta i gera,kaip bus toliau..sunku pasakyt..
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 05 06, 12:42)
na taip..bus arba, arba smile.gif bent jau kol kas situacija krypsta i gera,kaip bus toliau..sunku pasakyt..

O gal situacija visiškai pasitaisys, gal guodejai atsibos tik guost, juk verksniai vyrai neidomus biggrin.gif
Autore, stebekit situaciją, bandykit ją kontroliuot, bet svarbiausia džiaugtis šia diena, ir vaikiukui gerai, ir pačiai smagiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 05 06, 11:21)
jeigu iki to laiko jo kazkas nepaliks biggrin.gif

tai paskubėk, kam žmogų šitaip kankinti
Atsakyti
(Reika) jei tau asmeninis gyvenimas yra vakareliai ir bendravimas su darugais tada as neturiu ka pasakyti apart kad tu „vargse!“ nes nezinai kas yra seimynyne laime ir supratimas. tai dar gal pasakysi ir grupinis smagu??? nezinai ka pasakyti nesakyk isvis! cia moteris pagalbos praso o ne pasmerkimo! schmoll.gif KAS MAN PRITARIA? blush2.gif
Atsakyti
mieloji grupinis yra slykstu, su draugais pasilinksminti(sorry pas mus geriamas tik 1 butelis vyno nedaugiau)...
asmeninis gyvenimas vien vakareliai? cia kur israukei?karta i menesi ar du susitikti su draugais prie vyno taures jau vakarelis? as gyvenime net klube nebuvusi.
Atsakyti
Autorei,
Jums yra per sunku, vaikas mažas, o dar nėštumas. Jums hormonai gi pasikeitę, tai ko norėti, kad jums atrodo, kad yra kitaip nei anksčiau. Jūs darotės įtari, pikta, nervinga, nes HORMONAI valdo jus...Vyras ne moteris, jis to nesupras, nes jam tai viskas tas pats...
Oi, kokia aš buvau furija, kai laukiausi...vaje vaje...ir įtarinėjau ir skandalus kėliau, dėl visiško nulio...Mano vyriškis tam nesudarė jokios priežasties, kad įtarinėt. Buvo kantrus, nors ne visada, bet aš visada suprasdavau, kad mano nuotaikos svyravimus valdo hormonai, ne aš.
Jums reikia pailsėti, ramybės.
Gims vaikutis, vyras paims atostogų mėnesį, jums padėti, turėsit laiko daugiau praleisti šeimos rate...Pasidairykit auklės, kad ir kelioms valandoms...Juk tai brangiai nekainuos. Va, to aš nepadariau, vaidinau ir vaidinu mamą didvyrę, o kai pervargstu - išsilieju ant vyro...sad.gif
Šiaip, yra kategorija vyrų, kuriems flirtas ir moterų apsuptis yra būtina. Jie nori būti populiarūs, nors ir nemiega su jomis...Na, man tokie vyrai nepriimtini, nes manau, kad šeimoje neturi būti trečiųjų asmenų...Nei naktinių pasisėdėjimų ar išgėrinėjimų su draugais.
Atsakyti