Įkraunama...
Įkraunama...

Plaušenė

QUOTE(Lady Dy @ 2010 05 17, 12:23)
Pas mane juodoji plaušenė ir tik mėnuo kaip pasėta,gal tu anksčiau sėjai,o gal ir rūšis kita

mano sėta prieš porą mėnesių, turiu foto darytą prieš porą savaičių, va kaip jinai auga, pirmi metai auginu, nežinau dar kas ir kaip biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2010 05 17, 23:49)
mano sėta prieš porą mėnesių, turiu foto darytą prieš porą savaičių, va kaip jinai auga, pirmi metai auginu, nežinau dar kas ir kaip biggrin.gif

Tai ir aš pirmą kartą auginu,pamačiau sėklas maximoj,per nuolaidas,tai ir susiviliojau,pabandysim visos kartu augint drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir pas mane šitas gėris dygsta smile.gif Augs balkone. Daiginau kambary (nepamenu kada sėjau), dabar jau persodinta į dėžę būsimoj nuolatinėj vietoj. Ką tik apžiūrėjau - gamina trečią tikrą lapą.

Istorija panaši - pamačiau sėklas maximoj, nukrito žandikaulis bo pirmą kartą tokį daiktą pamačiau, nu ir parsitempiau namo, sakiau, paskui aiškinsiuos kaip kas biggrin.gif

Biški nerimas, kad ji pas mane pakankamai mažai saulėtam kampe nukišta - buvo planas montuot kažkokias kopetėles ir raišioti kai pradės lipti- tada daugiau šviesos sugaudys, bet kad labai jau lėėėėtai viskas vyksta kol kas.. O dar šalia dumplūnę sukišau ir ji zaraza kaip varnalėša lapoja ir dar labiau šviesą užstoja sad.gif

Atsakyti
o kokios firmos seklas perkat - as nuo vasario menieskauc seklu, bet niekaip neradau iki siol... jei kas nors zinot kur nusipirkt kaune - saukit - bent jau kitais metais pasiseciau ax.gif
Atsakyti
Marods šitos vieninteles... Kiek "skanuoju" sėklų stendus visur, daugiau niekur jokių kitokių nemačiau. O šitos maximoj buvo.
Atsakyti
nu as maximoj akis jau praziurejau - nera 4u.gif
Nieko, kazkokia per ebay nusipirkau - gal gi atsius 4u.gif
Atsakyti
aš ermitaže pirkau
Atsakyti
Mano praitais metais auginta plaušenė smile.gif Čia dar nevisai užaugus, norint įsivaizduot kokio ilgio pas mane jinai buvo tai reikia dar 2 kartus tiek pridėt biggrin.gif (ten žiedas ne plaušenės...)
user posted image

Ir šiemet sėtos plaušenės ax.gif
user posted image

o kad pirkt sėklų nerandat tai nieko keisto ax.gif Nes kai aš pirkau tik keliom dienom praėjus kai sėklas pradeda pavasarį pardavinėt, tai buvo likę tik pora pakelių plaušenių doh.gif biggrin.gif matyt labai jau jos populiarios biggrin.gif O jūs nebijot kad derliaus nesulauksit jei jos dar nepasėtos g.gif Pagal aprašymus o ir iš praktikos galiu pasakyt kad labai ilgai auga schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
O o o tai ko gero mano šiltnamiuko stogą teks pralupt,kaip tai pupai biggrin.gif
Atsakyti
Jei del manes rasot, kad ar nebijau, jog neuzaugs, tai siais metais jau tikrai nesesiu - ir taip balkonas guminis patapo, o papildymo planai nesibaigia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 19 gegužės 2010 - 20:50
Maniskes vis dar nedygsta, nors vienas pasejau pries 2,o kitas pries 3 savaites verysad.gif turbur jau ir nebeisdygs... verysad.gif
Atsakyti
Aš auginau praeitais metais. Derliaus nesulaukiau, nors žydėjo gražiai verysad.gif Gal nevietoj pasodinusi buvau šiltnamio kampe?
Atsakyti