QUOTE(Mirėja @ 2007 12 21, 12:15)
Gal galėtumėt paaiškint, ar galima po kiekvieno maitinimo po truputį nusitraukt į tą patį buteliuką, o paskui visą taip po truputį surinktą duot vienam maitinimui iš buteliuko? (pas mane tokia situacija, kad 7 kartus galiu maitint pati,o aštuntam kartui reikia nusitrauk, tai nežinau, kaip čia daryt reikia...).
Tikrai gali nusitraukti ir supilti į buteliuką,o paskui suduoti

Tik atmink tokį dalyką,kad kuo tu daugiau nusitraukinėsi,tuo pienuko daugiau gaminsis.Kad paskui tau neužsidegtų krutinė,jei nustosi nusitraukinėti
QUOTE(Oksanik @ 2007 12 21, 16:19)

O KIEK ILGAI GALIMA LAIKYTI TERMOSIUKE PIENUKA SILTA IR, KAD NESUGESTU..?
ATSALDANT PIENUKA, AR GALIMA I SILDYKLI DETI?? AR REIKIA PIRMA SALDYTUVE ATSALDYT, KUR GERIAU????
Dėl termosiuko,tai nežinau,o kam tau jį ten laikyti ?o prieš užšaldant pienuką,tai jį reikia šaldytuve atšaldyti
QUOTE(asteriksas @ 2007 12 21, 17:50)
As buvau prisisaldziusi MP kokius 5 indelius, ir stai atejo diena kai mano pienuko sumazejo ir atsisildziau ta uzsaldyta pienuka, ir ka jus galvojat mano sunelis i ji net ziureti nenorejo

niekaip as jam jo neisiuliau, o ir man paciai jis kazkoks ne toks, zinojau kad skonis ir kvapas kinta bet kad taip

man asmeniskai jis buvo slykstus ir tas kvapas, tai nera ko stebetis kad sunelis jo nevalge. Taip kad mamytes is pradziu isitikinkit ar jusu maziulis gers ta peinuka, o tada saldykis, kad nebutu kaip mano maziui, jis gali buti neskanus.
Pas mane pačią ta pati situacija,jis mano atšildyto pienuko negeria,tai aš labai nenusimenu ir sunaudosiu jį košytėms