Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

error-502, naca, ačiū už atsakymą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Irmulia, aciu uz pagyrima ax.gif
Atsakyti
Lydmetalis vadinamas minkštas.vidutinis,kietas.Kiekvienas lydmetalis tuti atskirą paskirtį.Kieto aš niekada nenaudoju. Jie skiriasi tik tuo, prie kokios temperatūros lydosi,nes tai labai svarbu.Jei mažai detaliai paimsi kietą lydmetalį,tai gali savo gaminį sudeginti.Šiaip labai jau santime sukėlė kainas lydmetalio. Reikės ieškotis kitur,nes kaina kaip sidabro.
Atsakyti
šiaip kaip tik būtų geriau visur kur galima naudot aukščiausios lydymosi temperatūros lydmetalį ("kietą"), nes tada lituojant kelias lituotas detales į visumą galima naudot mažesnės temperatūros lydmetalius,taip išvengiant anksčiau lituotų siūlių pažeidimo.
Atsakyti
QUOTE(error-502 @ 2010 06 14, 11:30)
šiaip kaip tik būtų geriau visur kur galima naudot aukščiausios lydymosi temperatūros lydmetalį ("kietą"), nes tada lituojant kelias lituotas detales į visumą galima naudot mažesnės temperatūros lydmetalius,taip išvengiant anksčiau lituotų siūlių pažeidimo.

error, dėkui, kad paprotinai biggrin.gif 4u.gif , nes šioj srity esu dar žalias lapas blush2.gif
dita, atsižvelgsiu dėl mažos detalės prilitavimo mirksiukas.gif 4u.gif , o lydmetalio kaina tai tikrai kandžiojasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 14 birželio 2010 - 15:15
gal jūs tą lydmetalį pietums prie kotletų valgot? man 4-5g kiekvieno daugiau nei metams užtenka. Beje, jei gamintis pačiam, tuomet įvertinus darbą, medžiagas, laiką ir dujų, energijos kainą, manau kaina net pralenktų gatavo lydmetalio.
Atsakyti
tai kad tas lydmetalis ir yra sidabras , tai kodel jo kaina turetu buti mazesne g.gif
Man irgi jo ilgam uztenka, tai tos kainos as visai nesureiksminu rolleyes.gif .

Kietaji as naudoju pagrindinems detalems sujungti, pvz ziedo pagrinda su priekine dalimi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 14 birželio 2010 - 15:31
QUOTE(error-502 @ 2010 06 14, 16:19)
gal jūs tą lydmetalį pietums prie kotletų valgot? man 4-5g kiekvieno daugiau nei metams užtenka. Beje, jei gamintis pačiam, tuomet įvertinus darbą, medžiagas, laiką ir dujų, energijos kainą, manau kaina net pralenktų gatavo lydmetalio.

prajuokinai su tais kotletais lotuliukas.gif
Aš kaip tik užsisakiau kiekvieno lydmetalio po 5g, tai dabar žinosiu, kad man jo ilgam turės užtekti. Pagal tokį sunaudojimo kiekį per metus, tai tikrai tada priimtina ir kaina smile.gif
Atsakyti
Kai aš darau konstrukcinius papuošalus tai man daug reikia lydmetalio.Prieš metus kainavo lydmetalio gramas maždaug 1.60lt
Atsakyti
Papasakokit man dabar kaip is rusisko aukso pasidaryti lydmetali ,ka reikia deti ir kiek ,jei kas zinot .Prisipazinsiu -taip tingiu skaiciuoti kiek visko reikia biggrin.gif .Ir dar-ar lydmetaliui netiks 9 karatu auksas ?jis gi prastesnis ,tai reiskia ,kad ir lydymosi temp . pas ji zemesne?
Papildyta:
Subtiliai,tu cia kokia technika uzdejai auksa?Kum Boo?Ar gold clay ?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 16 birželio 2010 - 10:00
QUOTE(dita0506 @ 2010 06 14, 20:21)
Kai aš darau konstrukcinius papuošalus tai man daug reikia lydmetalio.Prieš metus kainavo lydmetalio gramas maždaug 1.60lt

Viespatie ,kur tu taip pigiai perki ?Ir as noriu biggrin.gif
Atsakyti
burbanti cia tau lotuliukas.gif (kitiems irgi, kas idomaujasi foto juvelyrams)
http://hintjewelry.b...set-up-for.html
http://www.ezcube.com/
Atsakyti