Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

rene gražus darbelis.Karokiuką paprasta užtvirtinti be apsodėlio ir klijavimo,bet kokie geriausi būdai įdėti akutę.
Duzgai jeigu jau atsiradai tai gal tu savo nuomonę pasakysi dėl akučių dėjimo.
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2010 06 23, 14:22)
ooo Duzgas apsireiske thumbup.gif . Poliruoju tavo sumastytoje poliravimo masinoje. Neblogai, tik man kazkiek pabraizo doh.gif . Naudoju sratus ir adateles, nes tik sratai neprieidavo i sunkiau pasiekiamas vietas.

Juk aš tau ankščiau minėjau, kad nereikia tų adatėlių.Jų paskirtis kitokia.Šiaip neturėtų gaminio subraižyti
Atsakyti
Dita, tai zinau. Pradzioj ir bandziau tik su sratais, bet nelabai kas nusipoliravo. Mane itikino, kad adateles labiau prieina, tai ir ju nusipirkau. Su jom tikrai zymiai geriau, bet pabraizo. Mat kad dirbinys apsiverstu bepoliruojant as supurtau ta dezute, tai turbut todel ir susibraizo doh.gif . O kazi kiek reikia prikrauti tu sratu ir adateliu i inda?
Atsakyti
Rene, nuostabus darbelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2010 06 23, 19:21)
Dita, tai zinau. Pradzioj ir bandziau tik su sratais, bet nelabai kas nusipoliravo. Mane itikino, kad adateles labiau prieina, tai ir ju nusipirkau. Su jom tikrai zymiai geriau, bet pabraizo. Mat kad dirbinys apsiverstu bepoliruojant as supurtau ta dezute, tai turbut todel ir susibraizo doh.gif . O kazi kiek reikia prikrauti tu sratu ir adateliu i inda?

40% reikia dėti šratų. Yra dar specialus skystis jo galima nusipirkti parduotuvėlėse kur prekiaujama detalėmis radijo technikai.Arba dėti fayri
Atsakyti
įdedu savo naują darbą
user posted image
Atsakyti
dita, juupeer, dėkui 4u.gif 4u.gif
dita, gal gali didesnę foto įdėti, kiek prižlibinu, tai šauniai atrodo. O akutę įklijavai?
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2010 06 25, 23:54)
dita, juupeer, dėkui  4u.gif  4u.gif
dita, gal gali didesnę foto įdėti, kiek prižlibinu, tai šauniai atrodo. O akutę įklijavai?

nemoku padidinti nuotraukos.Akutė apspausta apsodėlyja,neklijuota
Atsakyti
Nu visos šaunuolės, labai jau gražūs darbeliai thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Duzgas @ 2010 06 26, 05:09)
Nu visos šaunuolės, labai jau gražūs darbeliai  thumb_yello.gif

Prisidedu prie Duzgo komplimentu thumbup.gif
O as vis vargstu su molio misiniais, va jeigu iseis visa tai susintezuoti, bus idomu.
cia pvz: 'raudonas" tai "nekeptas", pailga forma -balta bronza (susisintezavo, bet dar nepoliravau) tie du dideli rutuliai turi buti 3 metalu 'mokume gane", bet balta bronza niekaip nesisintezuoja (tie juodumai tai isduoda), taigi eilini karta kisiu i peciu verysad.gif
user posted image
cia apyranke su visais metalais, irgi pameciau skaiciu kiek kartu kepiau ir vis del baltos bronzos verysad.gif kazkas netaip, reikes klausti gamintojos, kas tai per problema g.gif
http://www.flickr.co...ign/4744343054/
Galu gale isdrebejau ir siandien nusipirkau Prismacolor Premier piestukus. Visdelto skirtumas tarp paprastu ir net akvareliniu yra, labiau riebus ir dengiasi tolygiau. taip pat nusipirkau Workable fixative (jei atsimenat video apie tai kalba ejo) fiksuoti tarp sluoksniu. Taigi paziuresim, kaip tai dirbs, kolkas dar nebandziau. g.gif

Atsakyti
Duzgai ,duzgai -prapuoleni biggrin.gif ,greit dek savo darbus ,man taip idomu ka esi isgalvojes ,ka sukures ...
Ar as sakiau ,kad visu darbai labai grazus ir savotiski ? mirksiukas.gif biggrin.gif
Siandien turiu laiko ,tai pabandysiu is dezes pasidaryti ta kamera fotkinimui ,nufotografuosiu ir isdesiu -paziuresim koks skirtumas bus ..jei bus ... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 29 birželio 2010 - 09:07
Na stai ,pabandziau su ta deze nutografuoti doh.gif
user posted image
A geriau truputi? biggrin.gif Tik kodel man taip kakaviniai gavosi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 29 birželio 2010 - 11:20
Baltos spalvos balansas grybauja. Ir šešėlis dešinėje per daug ryškus.
Atsakyti