Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(Rene @ 2010 08 04, 16:50)
Labas naktis  4u.gif
ziit, puiki foto dėžė, geros nuotraukos  gaunasi thumbup.gif
Naujieji tavo darbai labai imponuoja  wub.gif

As nezinau ar geresnes nuotraukos, bet aiskiai patogiau, galiu ir pakabintus auskarus toje dezeje paveiksluoti. Neatrodo labai sviesu, bet mano aparatas ant "automato stovi" ir "prisitaiko" prie apsvietimo biggrin.gif svarbu jokiu bliku nera ir spalvos "neiskraipytos".
Cia as bandau polimerinio molio technikas, o piramides plienas turejo buti skirtingos spalvos bet as kazkaip to nepastebejau(sviesesne ir tamsesne), zodziu tesiu savo experimentus lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visiems atostogaujantiems mirksiukas.gif
va mano nauja "slifavimo deze", normaliai juvelyrikai gal to ir nereikia, bet su moliu dirbant kartais reikia gana agresyvaus slifavimo doh.gif
user posted image
gal man ja uzpatentuoti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Išmislas kažkoks, taip greičiau gali ir susižeisti, ir dirbinį sugadinti.
Tam tikslui yra prijuostė ar chalatas, akiniai ir veido kaukė arba užleidžiamas veido skydelis.
Atsakyti
QUOTE(error-502 @ 2010 08 09, 02:05)
Išmislas kažkoks, taip greičiau gali ir susižeisti, ir dirbinį sugadinti.
Tam tikslui yra prijuostė ar chalatas, akiniai ir veido kaukė arba užleidžiamas veido skydelis.

aisku, kad ismislas lotuliukas.gif tavo isvardinti "prietaisai man nepadeda, tiesiai po slifavimo sesijos i dusa reikia eiti lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir ant stalo su dulkiu siurbliu padirbeti lotuliukas.gif o susizeisti galima ir be tokiu "prietaisu". Juokinga, kad tavo poziuris i tai labai panasus, i tai ka as "pajutau"profesionalioje juvelyrikos priemoniu parduotuveje (ten dirba profesionalus auksakaliai/juvelyrai) pasakiau, kad man lydymui/molio isdegimui uzteks ir paprastos plytos ir atsisakiau pirkti spec bloka uz 20$ lotuliukas.gif pliusas bunant megeju or ne profesionalu, tai, kad nezinai, kiek daug "negalima", tai viska ir bandai lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis

grizau is atostogu unsure.gif . ziit, ta varianta ir man magejo isbandyt, bet vis apsieidavau be poliravimo biggrin.gif . As sutinku su error-502, bet kai neturi dirbtuves, tai tenka visokiais ismislais suktis doh.gif .
prikuriau nemaza darbeliu- gal a ir parodysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2010 08 09, 11:05)
Labutis

grizau is atostogu unsure.gif . ziit, ta varianta ir man magejo isbandyt, bet vis apsieidavau be poliravimo biggrin.gif  . As sutinku su error-502, bet kai neturi dirbtuves, tai tenka visokiais ismislais suktis doh.gif .
prikuriau nemaza darbeliu- gal a ir parodysiu ax.gif

Sveika sugrizus, taip ir itariau, kai pamaciau, kad etsy "tuscia" mirksiukas.gif
nu nesikuklink, o tai baisiai mieguistos diskusijos pasidare lotuliukas.gif
Atsakyti
Va sita roze tokia klasikine. Dar aguona padariau.
labai graziai spalvotai oksidavosi , bet cia nesimato. Gal reiktu laku padengti, kad tos spalvos nedingtu g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2010 08 10, 12:17)
Va sita roze tokia klasikine. Dar aguona padariau.
labai graziai spalvotai oksidavosi , bet cia nesimato. Gal reiktu laku padengti, kad tos spalvos nedingtu g.gif

as nedidele fluoristikos megeja, but jau baisiai fainas darbas. thumbup.gif Man atrodo jeigu butona pasuksi i sviesa daugiau spalvos matysis. Nezinau, ka patarti su padengimu, skaiciau visokias nuomones, vieni sako padengsi - prapuls, kiti dengia- sako dalis patinos prapuola. va nuoroda - lakas, kuris maksimaliai issaugo patinos spalvas
http://www.wholelott...t...4&p=4790032
gal ir Europoje kas nors panasaus yra g.gif
As - jei spalvota ir grazi - nedengiu-bijau doh.gif
as isdrebejau renesanso vaskui, bet dar neteko spalvotos patinos dengti tai nezinau, reiks gal koki bandymui padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sunkiai man sekasi su tuo sviesos gaudymu, nes mazai jos mano bute doh.gif

Gal ir man vel pameginti deze pasidaryti g.gif . Is ko tuos langelius darei-popieriaus ar medziagos? Ar cia ja pirkai nebesuprantu doh.gif

O lako tai jau nebepirksiu, pakaks to, kuri turiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 11 rugpjūčio 2010 - 13:36
pabandziau su savo laku ta spalvota sidabra palakuoti-nepakito. Bet gal pakinta tik po kurio laiko g.gif
Atsakyti
Naca ,tavo geles kaip visada -super smile.gif
Na stai kas liko is mano sages biggrin.gif biggrin.gif ,trecia dali reikejo nupjauti ,nes sulydziau sidabra ir gavosi va toks pakabukas is likucio biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2010 08 11, 00:36)
as isdrebejau renesanso vaskui,

lotuliukas.gif geras pasakymas -tikslus .As ir isdrebu kiekviena karta ,kai reikia ka nors pirkti .Labai jau brangus hobis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 11 rugpjūčio 2010 - 16:25
NU super pakabukas thumbup.gif . Ar cia liejai?
O kaip tavo paroda?

Man irgi tinka tas isdrebu lotuliukas.gif

o cia mano mazochistinis darbelis. tiesiog lipdziau lipdziau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 11 rugpjūčio 2010 - 16:14