QUOTE(Duzgas @ 2010 09 09, 00:28)
man kaip tik jis labiau patinka visada pasako ka zino ko nezino iškart sako as nezinau negalu patart, man tas zemesnis Marius vardu tai labai nepatinka pastoviai jei ko klausi tai temk uz liezuvio kad ka pasakytų
Kiek žmonių tiek ir nuomonių.
Aš pati girdėjau kaip tas ryžas kabina makaronus studentėm kai jos ateina apsipirkti.Net bloga klausytis.Pasižiūri, kad su sąrašu ateina tai ir kabina makaronus.
Šiaip jis nemoka bendrauti su klientais.
Patikėkite pirkau liejimo įrangą tai jis isidirbinėjo kaip galėjo.Bandžiau kalbėtis, kad pigesnį variantą pasiūlytų tai jis man pasakė "tu ką galvoji, kad aš už tave mokėsiu", arba nusipirkau filjerus ir man net nespėjus jų panaudoti jie skilo. Tiesiog ėmiau iš įpakavimo man iškrito iš rankų ir skilo.Kreipiausi į jį,jis man pasakė "tai ką galvoji, kad aš tiekėjams pasakysiu, kad tau iškrito iš rankų tai jie kalti" Ir net nesiteikė man pakeisti.Ir taip toliau.Labai daug pažįstamų nusivylė juo.
Tiesiog rašau, kad atkreiptumėte dėmesį kaip gali atsitikti.
Mano vienas pažįstamas nusipirko valcus,parsivežus į Vilnių paaaiškėjo, kad jie skersi kur aiškiai buvo matomas brokas.Jie juos pardavė ko neturėjo daryti,arba bent turėjo įspėti,kad jie tokie.Jis turėjo vežti atgal į Šiaulius.Vieni nuostoliai.
Man pačiai valcų guolis lūžo tik pradėjus valcuoti.Džiaugiuosi, kad pakeitė.O atstumas tai didelis.Vienu žodžiu vienos problemos.
Papildyta:
na, o aš galvoju, kad jeigu taip atsitiko su tuo apsodėliu taip tai geriau perdaryti,nes visos kliurkos jos matosi.Ir suprantantis žmogus iš karto pastebės,tu slėpk kaip nori