Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Ziit, noriu tau padekoti uz ta bambalinio poliravimo indo ideja thumbup.gif nu kaip man patinka! Anksciau visa ta kose atsidurdavo ant manes, baldu ir sienu, o dabar susikoncentruoja i bambalio sieneles biggrin.gif Gali net nepersirengti. Ir del saugumo taip daug saugiau- jei islekia is ranku detale, tai ji ten ir lieka ax.gif .

Anksciau isvis stengdavausi issisukti be poliravimo, o dabar thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif mirksiukas.gif nu matai o error neivertino genialios idejos lotuliukas.gif
as gal visai nuo lietuviu kalbos atpratau, bet ka reiskia bambalinis lotuliukas.gif g.gif
pas mus vandeni dideliais kiekiais pardavineja tokiose buteliuose, svarbu tik uzlipinti tuos astrius krastus, kai ispjauni. bet ir man patinka, kad daiktas toli nenuskrenda lotuliukas.gif viskas vidui lieka thumbup.gif
Atsakyti
pas mus plastikinius butelius vadina bambaliais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2010 08 25, 23:52)
Na jis atrodo savininko sunus, tai gal ir direktorius pasidare. As tai anaiptol nesu blogos nuomones apie ji- visada malonus, nuosirdus ir tiesiai sviesiai pasako jei ko neismano.
Na bet mazai ir pazistu. Bet juk zmones skirtingi ir skirtingas sutarimas. pati dirbu su zmonemis, tai kad ir geriausio linkiu, bet ne visiems itinku ax.gif

man kaip tik jis labiau patinka visada pasako ka zino ko nezino iškart sako as nezinau negalu patart, man tas zemesnis Marius vardu tai labai nepatinka pastoviai jei ko klausi tai temk uz liezuvio kad ka pasakytų
Atsakyti
Duzgai drinks_cheers.gif .

Bet kai apsipranti, tai ir anas visai nieko . Manau, kad nepatinka jam ta pardavejo pareiga schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 09 rugsėjo 2010 - 13:00
Laba visiems
Aliete ,cia tu mezgei?As bandziau megsti ,bet labai nelygiai gavosi
http://www.flickr.co...lry/4929278078/
Dariau paskutini savo pakabuka -atsibodo ,sakaiu pereisiu prie ziedu biggrin.gif ,tai va kas gavos bepoliruojant biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 09 rugsėjo 2010 - 15:36
ar cia uzkliudei, ar kaip unsure.gif gaila unsure.gif O tu poliruoji jau isodinusi akmeni? gal dar gali kazkaip pataisyti isemusi akmenuka.

Taip, cia Alietes.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2010 09 09, 16:05)
ar cia uzkliudei, ar kaip  unsure.gif  gaila unsure.gif  O tu poliruoji jau isodinusi akmeni? gal dar gali kazkaip pataisyti isemusi akmenuka.

Taip, cia Alietes.

Uzkluidziau,trenkesi ,iskilo ir nepamaciau ,todel medvilnes pluostas uzkabino ir isvis isbirbino apsoda biggrin.gif Pati issiziojus -nepastebejau laiku.Bandysiu kazka daryti ,bet vargu kas gausis .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 09 rugsėjo 2010 - 16:54
QUOTE(burbanti @ 2010 09 09, 16:30)
Laba visiems
Aliete ,cia tu mezgei?As bandziau megsti ,bet labai nelygiai gavosi
http://www.flickr.co...lry/4929278078/

pirmą kartą ir man nelygiai gavosi biggrin.gif
reik atitaikyti vielutės storumą, minkštumą ir vašelio storį ... geriausia neriasi su varine minkšta vielute mirksiukas.gif
tik mūsuose ne ant visų parduodamu ritinėlių parašytas storis ir minkštumas doh.gif ,tai tenka paprasčiausiai bandyti...

gaila taviškio apsoduko verysad.gif , gal ten galima visą kraštelį taip truputėli "pakandžioti", "pabraižyti","palankstyti",na kad jis visas toks faktūriškas taptu...na,bet aš šituose reikaluose nalabai išmanau smile.gif
Atsakyti
va ir nickas pasikeite doh.gif Kaip reikes priprasti g.gif

Ir as apie arsodo iskandziojima ir padauzyma pamaniau. Man atrodo, kad toks net labiau deretu. Arba kokiu burbuliuku toje vietoje prikabink.
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(.Tamara. @ 2010 09 09, 16:30)
Dariau paskutini savo pakabuka -atsibodo ,sakaiu pereisiu prie ziedu  biggrin.gif  ,tai va kas gavos bepoliruojant  biggrin.gif

Kaip gaila įdėto darbo unsure.gif

Rodau savo pirmąjį bandymą su sidabro skarda ax.gif
user posted image

user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(Duzgas @ 2010 09 09, 00:28)
man kaip tik jis labiau patinka visada pasako ka zino ko nezino iškart sako as nezinau negalu patart, man tas zemesnis Marius vardu tai labai nepatinka pastoviai jei ko klausi tai temk uz liezuvio kad ka pasakytų

Kiek žmonių tiek ir nuomonių.
Aš pati girdėjau kaip tas ryžas kabina makaronus studentėm kai jos ateina apsipirkti.Net bloga klausytis.Pasižiūri, kad su sąrašu ateina tai ir kabina makaronus.
Šiaip jis nemoka bendrauti su klientais.
Patikėkite pirkau liejimo įrangą tai jis isidirbinėjo kaip galėjo.Bandžiau kalbėtis, kad pigesnį variantą pasiūlytų tai jis man pasakė "tu ką galvoji, kad aš už tave mokėsiu", arba nusipirkau filjerus ir man net nespėjus jų panaudoti jie skilo. Tiesiog ėmiau iš įpakavimo man iškrito iš rankų ir skilo.Kreipiausi į jį,jis man pasakė "tai ką galvoji, kad aš tiekėjams pasakysiu, kad tau iškrito iš rankų tai jie kalti" Ir net nesiteikė man pakeisti.Ir taip toliau.Labai daug pažįstamų nusivylė juo.
Tiesiog rašau, kad atkreiptumėte dėmesį kaip gali atsitikti.
Mano vienas pažįstamas nusipirko valcus,parsivežus į Vilnių paaaiškėjo, kad jie skersi kur aiškiai buvo matomas brokas.Jie juos pardavė ko neturėjo daryti,arba bent turėjo įspėti,kad jie tokie.Jis turėjo vežti atgal į Šiaulius.Vieni nuostoliai.
Man pačiai valcų guolis lūžo tik pradėjus valcuoti.Džiaugiuosi, kad pakeitė.O atstumas tai didelis.Vienu žodžiu vienos problemos.
Papildyta:
na, o aš galvoju, kad jeigu taip atsitiko su tuo apsodėliu taip tai geriau perdaryti,nes visos kliurkos jos matosi.Ir suprantantis žmogus iš karto pastebės,tu slėpk kaip nori
Atsakyti