Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

naca, suuuuuupppppppeeeeerrrrr! 4u.gif wub.gif

O čia mano, Art Clay sidabro molis ir Ronz Clay molis smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
naca, ir šioje temoje pagirsiu tavo žiedą, jau kaip kartais praverčia tos "šiukšlytės" thumbup.gif
Skruzde, labai faini žiedai wub.gif. Šauniai sulipdyti stačiakampiukai, o burbulai įspūdingai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 13 gegužės 2010 - 21:44
Grįžau, nes pradėjau galvot, jog kažką ne taip parašiau doh.gif , naca, patiko tavo pakabukas su ametistu smile.gif , pamačiau Skruzdės žiedus, tai jau man žiedai visur lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skruzdė @ 2010 05 13, 15:10)
naca, suuuuuupppppppeeeeerrrrr!  4u.gif  wub.gif

O čia mano, Art Clay sidabro molis ir Ronz Clay molis smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif
o kaip tu "maisei" bronza su sidabru? jie nelabai megsta vienas kita ir degimo temperatura skirtinga g.gif
Atsakyti
Skruzde , labai grazu thumbup.gif . Mistika man tie moliniai wub.gif

Dabar galvoju, o kaip skylutes akutems padarot-juk susitraukia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 14 gegužės 2010 - 08:08
QUOTE(ziit @ 2010 05 14, 04:20)
thumbup.gif  thumbup.gif
o kaip tu "maisei" bronza su sidabru? jie nelabai megsta vienas kita ir degimo temperatura skirtinga g.gif

Na kepimo temperatūra gali būti ir vienoda, bet degimo laikas skiriasi. Na, bet būten į tuos žiedelius bronzą kepta yra atskirai ir tik kai viskas pabaigta - tiesiog įklijuota taip kaip pusiau įgręžti perliukai. smile.gif
QUOTE(naca @ 2010 05 14, 10:07)
Skruzde , labai grazu thumbup.gif . Mistika man tie moliniai  wub.gif

Dabar galvoju, o kaip skylutes akutems padarot-juk susitraukia g.gif

Skylutę visad darau šiek tiek didsnę, o jei "iškepus" per maža pasidaro, tai tiesiog padidinu smile.gif Akutę galima įdėti ir prieš degimą, kadangi Art Clay sidabras traukiasi, aptraukia ir tą akutę. Tik čia tuomet viena problemėlė - šlifuoti. Aplink akutę taip gražiai neapšlifuosi, tad aš dauguma akučių dedu po degimo. smile.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš su keliais darbukais, spiralinis pakabukas su palitavimu - mano pirmas blynas ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 14 gegužės 2010 - 10:47
Rene, wub.gif 4u.gif Gražu smile.gif
Atsakyti
aš tik niekaip nesuprantu, kaip jums taip gražiai išeina nufotografuoti savo grožius smile.gif Aš kad ir kaip stengčiausi, bet nieko gero nesigauna sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Skruzdė @ 2010 05 14, 15:32)
aš tik niekaip nesuprantu, kaip jums taip gražiai išeina nufotografuoti savo grožius  smile.gif  Aš kad ir kaip stengčiausi, bet nieko gero nesigauna sad.gif

Skruzde, ačiū už padrąsinimą smile.gif 4u.gif, kažkaip nedrįsau prisijungti prie jūsų, tik buvau neakivaizdi skaitytoja blush2.gif.

O dėl fotografavimo, matyt ir nuo fotoaparato priklauso ir nuo mokėjimo juo naudotis mastau.gif. Man dar mokintis ir mokintis kaip dirbti su fotoaparatu, man daug maloniau krapštinėtis prie darbelių negu skaityti visokius fotografavimo niuansus doh.gif . Įkeltų darbelių foto darytos su fotiku kur turi "straublį" , na kur su atsikišusiu objektyvu. Fotike turi būti sureguliuota nejudamo vaizdo raiška, vaizdo kokybė, diafragma, išlaikymas ir t.t. Norint, kad pagrindinio subjekto vaizdas būtų ryškus, reguliuoti diafragmą reikia rankiniu būdu. Fotografuojant smulkius daiktus, reiktų įjungti makrofotografavimo režimą (tokia gėlytė nupiešta). Tokiu būdu bus galima fotografuoti objektus, nuo fotoaparato nutolusius 2 cm, kai transfokusavimo žiedas iki galo bus pasuktas į W pusę.
Tai va, aš ir sukinėju tą transfokusavimo žiedą, kad nufotkinti visai prie pat ar tolėliau mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 14 gegužės 2010 - 18:04
Skruzde, žinai, aš pažiūrėjau, kad pas tave labai ryškios nuotraukos, vadinasi fotografuoti tu moki, o turėjai omenyje, matyt, papuošalo pateikimą? Neabejoju, kad turi namie visokių smulkmių, interjero detalių prie kurių galėtum nufotografuoti savo darbus. Ar bandei?
Atsakyti
jei darbus pardavinetumet tik internetu, tai ir jus ismoktumetc mirksiukas.gif . Tiesiog tenka sugaisti daugybe laiko, kol atrandi geriausia vieta, pozicija, dekora rolleyes.gif
Atsakyti