QUOTE(Lalantukass @ 2012 06 21, 11:13)
Aciu,
as dar bandau visur eiskoti kokiu tai teisybiu,gal ,sakau,cia nuo seimos gydyt.priklauso,ar kaip,nu nzn.
Man tai pasiule gryno oro,pavesi pasedeti,lauke,parke kokiam tai pasivaikscioti...
Vitaminu prisipirkti,zarnynui geruju bakteriju dar visgi ilgiau pagerti,
visokiu arbatu,mineral vandens ,non salt....ir t.t.
Tokia tais reabilitacija butu...
Papildyta:
Ai,dar
kiokiu tais drusku jei poliklinikoj paskirtu,tai supratau,kad tai butu mokamos proceduros.
Esu labai patenkinta...
Yra tokie druskų kambariai, sako padeda, bet jau reikėtų 10 kursų praeiti būtinai
Papildyta:
QUOTE(bambukas* @ 2012 11 29, 22:19)
Mano plauciu uzdegimas prasidejo kai viena diena atsibudau skaudejo gerkle ir pradejau kosyti,
koki menesi kosijau, o kadangi labai retai sergu ir dazniausiai jei negaluoju pati be daktaru issigydau, tai ir si karta
nekreipiau demesi i ta kosuli. Praeta penktadieni pradejo stipriai skaudeti galva, suvartojau dvi tabletes nuo skausmo, galva ir toliau skaudejo. Sestadieni 17 val. Jau vos stovejau ant koju buvo labai silpna ir zveriskai skaudejo galva, netekau apetito, sekmadieni buvo isvys prasta jau pasirode 38 temp. Kosulys buvo baisus, net dusau, skrepliai buvo pūlių skonio, tada pirmadieni nulekiau pas gydytoja. Laukiau prie duru, kad mane priimtu 5 val. vos neisprotejau. Kai sesele isejo, sakau itariu, kad sergu plauciu uzdegimu, toji mane nusiunte darytis kraujo tyrima. Pasirodo, tyrimai labai blogi, nusiunte rentgena darytis. Buvau teisi, susirgau desinio plauciu uzdegimu. Siandien trecia diena kai geriu stiprus antibiotikus, temperaturos niera, taciau labai skauda desinisys sonas kur sonkauliai, nezinau ar taip turi butu

. Gal kazkas taip ir turejo ar cia normalu? Idomu, kada galesiu jau is lovos atsikelti, taip nori pasivaikscioti....
Nu, žinokit, norėčiau jus išbarti. na gal savaitę galima pačiai gydytis, bet ne ilgiau. Nedarykite taip daugiau, daktarai tam gi ir yra ir mes jiems už tai mokame pinigėlius.