Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 05 26, 10:31)
taša,nu koks grožis... wub.gif švelnios spalvos...viskonei perdaug,nei per mažai.. thumbup.gif

aciu smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kvartetas @ 2010 05 26, 10:28)
o jei nulakavus pamatysi kad kliju geltonumas nepasislepe, tiesiog su pagrindo spalvyte pusausiu teptuku padazinek aplink motyvus susivienodins. tik daziuku vos vos uzkabink

aha, pabandysiu, tik kad bijau neisgausiu tokios spalvos daugiau, nes cia maisiau spalvas.
na bet man tai ppirma karta. nors ne pirma karta dazau su tuo kliju, ir sviesiu pavirsiu irgi buvo. kazkaip nesuprantamai cia jis pageltonavo...
Atsakyti
labuka
BUS_KA dezute nuostabi, as ant tamsaus fono bijau kazka daryti, man svieseni labaiu patinka, bet sita dezute tavo kazkuo kerinti, ypatinga man labai grazi,
TASA grazi deze, spalvuke labai miela wub.gif thumbup.gif svariai padaryta, darbelio jauciu buvo vien tik nudazyti visus kampucius biggrin.gif .

Ir as tuo paciu pasirodau su krikstadeze, uzsakymukas.

user posted image
Atsakyti
Na labai jau daug graziu darbu cia atnesate, visu neisvardinsiu, bet tikrai buvo ispudingu bigsmile.gif 4u.gif

o cia mano dovana draugei, sivakara iskeliuaja si gimtadienio dovana pas seimininke, tikiuosi draugei patiks g.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mergiukai, labai atsiprašau už poster_offtopic.gif bet kur kaune galima būtų atsispausdinti paveiksliuką ant ryžinio popieriaus???? g.gif help
Atsakyti
sapniux, koks rinkinukas gražus wub.gif Spalva tai išvis super thumbup.gif
Atsakyti
Sapniux labai grazu, spalvyte tokia nepopuliari uztatai ir idomi thumbup.gif

rug_gele
man motyvai vidaus ir isores "pjaunasi", vietoj teptiuku geriau pabarstyk tu paciu gelyciu ax.gif

Bus_ka, reiskiu simpatijas tavajai paskutinei dezutei wub.gif

taša, as tai nemokeciau palikti tiek daug tuscios vietos biggrin.gif ...tiksliau butu gaila neisnaudoto ploto, todel negaliu vertinti objektyviai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 26 gegužės 2010 - 18:19
Džiuga labai labai gražios lėkštės thumbup.gif 4u.gif
Aviacija nuostabūs rinkinukai... wub.gif
Zivivi labai labai gražu... mirksiukas.gif
bus_ka kaip visada stebini... wub.gif wub.gif wub.gif
sapniux nuostabios spalvos... labai gražu.. patiko... thumbup.gif 4u.gif

taša labai pritariu sobieskai... ax.gif tikrai perdaug tuščia, gaila daikto... nes ir aš nepratus tuščios vietos palikt.. ir tos gėlytės tokios vienišos trūksta ar tai šetėlio ar tai daugiau jų... blush2.gif

Ech.. aš vis nieko nepadarau,nėr kada ir prisėst.. bet reiks pasitaisyt... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Atleiskit, kad sikart ne i tema, bet labai ieskau auskaru pagrindu. gal kas zinote, kas pjausto is medzio, reiktu 2,5x5 cm staciakampiu ir mazdaug 5x4 cm ovalu...

Dar syki atsiprasau ir is anksto dekoju, jei kas i AZ man pagelbes 4u.gif
Reiktu Vlniuje...
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2010 05 26, 20:55)
Atleiskit, kad sikart ne i tema, bet labai ieskau auskaru pagrindu. gal kas zinote, kas pjausto is medzio, reiktu 2,5x5 cm staciakampiu ir mazdaug 5x4 cm ovalu...

Dar syki atsiprasau ir is anksto dekoju, jei kas i AZ man pagelbes  4u.gif
Reiktu Vlniuje...

Pas PACIOS kreipkis...pas ja daug visko yra.. 4u.gif ..

Kadangi tavo AŽ pilna..tai čia parašiau.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salne: 26 gegužės 2010 - 20:31
sapniux, lb grazu, tik nuotrauku asmeniskai as ten nedeciau 4u.gif
Atsakyti
taša labai pritariu sobieskai... ax.gif  tikrai perdaug tuščia, gaila daikto... nes ir aš nepratus tuščios vietos palikt.. ir tos gėlytės tokios vienišos trūksta ar tai šetėlio ar tai daugiau jų...  blush2.gif

bet kad bent jau ant sonu, kur susilanksto - tai neimanoma nieko priklijuot - nes stalciukai juda ir viskas susigadins..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 27 gegužės 2010 - 09:59
sapniux, labai labai grazus kompelktelis, manau, jog isties draugei patiks - juk sitiek darbelio ideta wub.gif wub.gif wub.gif , ir spalva labai labai grazi bigsmile.gif

rug_gele, grazi dezute, tokia linksma, silta wub.gif

Ir apskritai, jus visos auksarankes ir turincios nerealia fantazija ir kruopstuma wub.gif

O cia mano pirmieji bandymai pasidaryti sege blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti