Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

grazus darbeliai
Atsakyti
Aciu merginos uz pagyras tongue.gif
Taip draugei labai patiko biggrin.gif
o del nuotrauku, ta mano drauge labai demesi megsta tai jai tos fotkes super lotuliukas.gif

grazios sages labai 4u.gif
Atsakyti
Sapniux, kokia daili dėžutė, jei ne nuotraukos, būtų ideali biggrin.gif
Rug gele, Ohara, Sobieska:4u:
Atsakyti
lens.gif lens.gif kur darbeliai??? piskinkit photo.gif kas ka naujo padaret ir ikelkit sirdziai pasidziaugti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2010 05 28, 13:41)
lens.gif  lens.gif kur darbeliai???  piskinkit  photo.gif kas ka naujo padaret ir ikelkit sirdziai pasidziaugti smile.gif

Tikrai cia tai luzta puslapiai nuo groziu tai tyla lotuliukas.gif
Dedu aki pasiganyti arbatos dezute, nieko ipatingo bet temai pagyvinti gal pades rolleyes.gif tik serveteles, viduje paliktas medis nes skirta biriai arbatai
user posted image
Atsakyti
na va bent 1darbeliukas clap.gif . toks zalias zalias kaip pavasaris... thumbup.gif
Atsakyti
labukas

na norite darbeliu ,ikelsiu ir as savo paskutini blush2.gif
isbandziau ir as reljefus ,juos truputuka auksiuku patryniau .
Sendinimai : patrindamai ,ir dvikomponenciu smile.gif

RAKTINE

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 28 gegužės 2010 - 16:07
Ir aš pasirodysiu tarp grožių visų, kurių nei išvardinti jau nesigautų smile.gif

"Kaimas"

user posted image

user posted image

user posted image

... ir nedidelis užsakymėlis (čia auksine spalvyte dengta, o atrodo tarsi natūralus medis)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
kokie groziai wub.gif wub.gif wub.gif
balte, norejau paklausti,kokiu laku lakuojate padeklus,kad butu atsparus karsciui?
Atsakyti
Osera, labai grazi raktine thumbup.gif tokia svelni ir puikiai padirbeta su strukturine pasta mirksiukas.gif
Balte, nuostabus darbeliai, labai skoningi, isbaigti...atrodo paprastos pakabos bet tokios subtylios...nezinau man labai patiko, ypac kaip padaryti krastai...ir padeklas pasakiskas wub.gif o uzrasai isdeginti?
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 05 28, 17:07)
kokie groziai  wub.gif  wub.gif  wub.gif
balte, norejau paklausti,kokiu laku lakuojate padeklus,kad butu atsparus karsciui?

Ačiū, malonu. 4u.gif smile.gif paprastai pabaigai dengdavau purškiamu sintetiniu, bet šį kartą lakavau ne akriliniu laku. Labai patiko dirbti su vaitspiritiniu (aliejiniu) laku - lygiai ir lengvai dengiasi, o kvapas nėra jau toks baisus, džiovinau balkone smile.gif (Alpina firmos šilko matinis skaidrus lakas).

QUOTE(biriusa @ 2010 05 28, 17:10)
Balte, nuostabus darbeliai, labai skoningi, isbaigti...atrodo paprastos pakabos bet tokios subtylios...nezinau man labai patiko, ypac kaip padaryti krastai...ir padeklas pasakiskas  wub.gif o uzrasai isdeginti?

Ačiū, 4u.gif smile.gif Užrašai ant pakabų išdeginti, o ant rėmelių ir kortelių - rašyti ranka... smile.gif
Atsakyti
Balte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti