Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

labukas bigsmile.gif

noriu ir as parodyti savo paskutini darbeli smile.gif

user posted image

ir butelaicius savo sventinius

user posted image
user posted image

Atsakyti
decleor paprasti tavo darbeliai, bet mieli wink.gif tik man akis uzkliuna uz zaislu dezes kur paveiksliukai kaip iskirpti su tokiu fonu tai ir priklijuota... truksta aplink apdazymo tokia pacia spalva (rusva rodos) arba siulyciau kruopsciau kirpti paveiksliukus, kad nebutu tu fonu, jei nenori viso daikto dazyti tokia pacia spalva 4u.gif

Osera
kokia dezute! paprasta bet tikrai neblogai ziurisi, cia nuo kempineles ar nuo ko toks reljefinis pavirsius? smile.gif
Papildyta:
decleor o deze mazai mergytei tikrai grazi, svelnu, paprasta labai lygiai, tvarkingai ir graziai uzklijuota servetele thumbup.gif liuks!

bus ka wub.gif fantastika, cia beicas za dazai? puikiai suderinta, tobula bigsmile.gif
Atsakyti
Decleor, mandro ir nereik smile.gif Aš tokios kėdutės nesugalvočiau, labai patiko man tavo darbai vaikučiams 4u.gif
Osera, na super ta pasta atrodo-švelnus formų ir spalvų derinys 4u.gif
Campari, ačiu 4u.gif čia beicas ir dažai ax.gif , o kur pati prapuolus? Kur tavo darbeliai?jai pasiilgau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 06 16, 19:59)
decleor paprasti tavo darbeliai, bet mieli wink.gif tik man akis uzkliuna uz zaislu dezes kur paveiksliukai kaip iskirpti su tokiu fonu tai ir priklijuota... truksta aplink apdazymo tokia pacia spalva (rusva rodos) arba siulyciau kruopsciau kirpti paveiksliukus, kad nebutu tu fonu, jei nenori viso daikto dazyti tokia pacia spalva 

priimu kritika 4u.gif bet čia buvo vienas pirmuju mano darbeliu, tai nelabai įsivaizdavau kaip kas ir su kuo ax.gif aš net dekupažo knygos dar neturiu doh.gif savamoklse tokia. planuoju nusipirkt, gal galit patart kokia g.gif

QUOTE(bus_ka @ 2010 06 16, 20:09)
Decleor, mandro ir nereik smile.gif Aš tokios kėdutės nesugalvočiau, labai patiko man tavo darbai vaikučiams 4u.gif

dar karta dekoju 4u.gif žinoma jūsų darbams maniškiai negreit prilygs mirksiukas.gif
Atsakyti
Decleor, kėdutė puiki, pati tokios norėčiau biggrin.gif
Osera, labai miela ir švelni dėželė 4u.gif
Atsakyti
"Viskas arbatai"

user posted image

user posted image

"Kažkur kažkada"

user posted image

user posted image
Atsakyti

Campari, ačiu 4u.gif čia beicas ir dažai ax.gif , o kur pati prapuolus? Kur tavo darbeliai?jai pasiilgau blink.gif

Smagu kad pasiilgsta kazkas biggrin.gif as pajuri sau sedziu, atostogauju, grysiu i mesiu siek tiek naujo, nes pries isvaizuojant darbavausi ir gryzus jau uzsakymeliu turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 06 16, 19:59)

Osera[/b] kokia dezute! paprasta bet tikrai neblogai ziurisi, cia nuo kempineles ar nuo ko toks reljefinis pavirsius? smile.gif

cia toks gelis su grudeliais .Sumaisiau su dazais ir nudaziau.

Osera, na super ta pasta atrodo-švelnus formų ir spalvų derinys 4u.gif

4u.gif aciu
QUOTE(dajne @ 2010 06 17, 09:16)

Osera, labai miela ir švelni dėželė 4u.gif

4u.gif aciu
Atsakyti
Oseros dėžutė labai įstrigo savo ruplėto paviršiaus gražumu wub.gif

Atvelku auskariukus, derintus prie vasariško geltonai žalsvo mezginuko smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2010 06 17, 16:02)
"Viskas arbatai"

Nuostabu. 4u.gif wub.gif

QUOTE(Capricorn @ 2010 06 17, 17:27)

Atvelku auskariukus, derintus prie vasariško geltonai žalsvo mezginuko smile.gif

Paprastuciai, bet grazus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Love_Guess* @ 2010 06 17, 18:38)
Paprastuciai, bet grazus.  thumbup.gif

Ačiū... smile.gif dabar žiūriu, kad galėjau truputį pritapyti...na, kitąkart geriau pavyks biggrin.gif
Atsakyti
Džiuga, jusu darbeliai visi nuostabūs wub.gif
Atsakyti