Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

QUOTE(efauto @ 2010 06 20, 12:07)
pirmiausia darbelius fotkink sviesesniame fone ir ju neuzdenk wink.gif o siaip nera ka ir patarti, darbeliu nemazai, sendinimas pavykes. dabar gali mokytis seselius smile.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Vasara - krikštynu metas tad noriu pasirodyti su savo nauju rinkinuku smile.gif Lauksiu Jusu ivertinimu smile.gif

Dar noreciau paklausti, galbut kazkas turite ir galite parduoti tokia nedekoruota deze ismatavimu 35x24x15 cm arba 32x21x14 cm. Buciau labai labai dekinga blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Evukke, švelnus gražus darbelis ir kiti darbai man patiko:4u:
P S tik idomu kodėl paraše visa parduotuvė su kainom sudėta, o mums to neleista daryti...
Mildute6, ačiu už "Geišą" 4u.gif
Lialium, vis stebiuosi pradedančiųjų darbais, taip sugebėt lygiai apklijuoti dėžutes ir iškart dvikomponenčio naudojimas thumbup.gif
Žydraakė , nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif , o ir darbelis švelnutis thumbup.gif
Angelina 2007, smagiai tokiais šepetukais vaikams bus šukuotis thumbup.gif ir kompozicija nuotraukos man patiko mirksiukas.gif

Dedu ir aš savo naują arbatinę
"Alisos arbatinė"
user posted image
user posted image
Atsakyti
bus_ka, labai grazus skilimas 4u.gif aisku, ir dezute grazi wink.gif
Atsakyti
Bus _ka bigsmile.gif , dezute ji...ji...nuostabi...labai labai pataikei i desimtuka
Atsakyti
bus_ka, dėžutė labai graži thumbup.gif Ir skilimas tobulas biggrin.gif
Atsakyti
Bus_ka, tobulam darbui negaila pagiru thumbup.gif visi darbaeliai tavo tavrkingi, skoningi wub.gif saunuole
Atsakyti
[quote=bus_ka,2010 06 20, 19:16]
Evukke, švelnus gražus darbelis ir kiti darbai man patiko:4u:
P S tik idomu kodėl paraše visa parduotuvė su kainom sudėta, o mums to neleista daryti...

Aciu bus_ka, naujoji dezute irgi labai grazi, labai man patinka sitie ledo itrukimai, ir ant sitos dezutes labai tinka. super 4u.gif

O del paraso, jei tikrai negalima teks isimti, nes kazkaip nesidomejau ka ten galima deti... doh.gif pasitaisysiu rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
Waw kiek teigiamų emocijų wub.gif Ačiu, JUMS VISOMS, ir už "10tuką", ir už "tobulumą" ir kitus gerus žodžius, kurių negailit bigsmile.gif Man tai tikrai daug reiškia bigsmile.gif

Evukke, nepergyvenk, jei negalima, tau praneš moderatorės, nes mum neseniai čia "valymą" buvo padarę, tai skaudi tema biggrin.gif
Atsakyti

Labas vakaras darbštuoles smile.gif esat tikros šaunuolės, tokių gražių darbų prigaminot thumbup.gif nors nedrąsu, bet nusprendžiau ir aš pasirodyti, čia toks mano rimtesnis darbas, mokykloje metinį iš technologijų dariau, tai štai rodau jums smile.gif nežinau ar pavyks įkelti nuotrauką...

user posted image
Papildyta:
nepavyko... geriau taip padarysiu http://public.fotki....s-dekupaas.html
Atsakyti
Bus ka labai grazu!!! smile.gif o kas ten aplink dezute parasyta? lyg RUS? 4u.gif labai jau smalsu biggrin.gif
Atsakyti
Campary, ačiu bigsmile.gif O parašyta frazė iš "Alisos stebuklų šalyje" iš tos vietos, kur kažkieno namely buvo toks laikrodis, kuris visada rodė 18 00 ir visada buvo laikas gert arbatą biggrin.gif
Atsakyti