grali padekliukai
bus ka labai grazus darbas, neturiu zodziu! nepriekaistingas.
grali padekliukai
, o koki akrilini laka naudojote? nes mano lb limpa:(
grali padekliukai
QUOTE(bus_ka @ 2010 05 06, 18:12)
Efauto, ačiu tau, kad atidarei man kontūrų pasaulį 
as labai dziaugiuosi, kad kazka ikvepiu kurti grozius
"Medis"

Dziuga+ super!
grali, viskas visai gerai atrodo, tik man asmeniškai už akių užkliuvo vieno padėkliuko motyvo nukirtimas apačioje
O rėmėlis labai mielas ir vykęs
Džiuga+, kokia įdomi komodėlė, tokią pirmą kartą matau, pasidalink paslaptimi iš kur gavai
Ką gi čia komentuoti, juk viskas ir taip aišku, nuostabu
Ir kaip tu tokią skystą servetėlę šitaip užklijavai?
Na pasirodysiu ir aš, prieš sesiją intensyviai darbuojuosi ir žinoma, kas be ko, rodausi
Auskariukai

pakabėlė ir visi kiti daikteliai vienai nuostabiai mergytei

Džiuga+, kokia įdomi komodėlė, tokią pirmą kartą matau, pasidalink paslaptimi iš kur gavai
Na pasirodysiu ir aš, prieš sesiją intensyviai darbuojuosi ir žinoma, kas be ko, rodausi
Auskariukai

pakabėlė ir visi kiti daikteliai vienai nuostabiai mergytei

Dziuga+...zavu, man tas toks subtilus skilimas labai savo GERO priduoda
Jennifer, nu bet ir tavo tempai
...kiekvienas darbas savaip idomus, meskiuose su bitutemis atpazinau Balte (nu ta mano bjauri atmintis
), bet ta pati ideja labai jau taip viliojanti ir kas svarbiausia deranti, vis susilaikau ja nepasinaudojus, bet tik dideliu savo valios pastangu deka....
Zvakide labai miela, toks drasus sprendimas suderinti atrodo visai viena su kitu nederancius motyvus, taciau galutiniame rezultate visumoje jie visai nesipjauna, gal todel, kad daugmaz spalvinis sutapimas parinktas...
Grali patiko padekliuku skilimas, padaryta kaip su "stampu
", o gelyciu isdestymas skonio reikalas,ania
Jennifer, nu bet ir tavo tempai
Zvakide labai miela, toks drasus sprendimas suderinti atrodo visai viena su kitu nederancius motyvus, taciau galutiniame rezultate visumoje jie visai nesipjauna, gal todel, kad daugmaz spalvinis sutapimas parinktas...
Grali patiko padekliuku skilimas, padaryta kaip su "stampu
Jennifer, labai grazios zvakydes. o is kur gavot su sirdelem? uzsimaniau ir as MB padovanot kazka tokio tiik Valentino dienos proga. o kad speciau tai jau reikia pradet gaminti
Pacios - labai grazu ir tokia nematyta bordo... super.
QUOTE(grali @ 2010 05 06, 19:22)
labai grazus,tvarkingai atlikti..
Papildyta:
QUOTE(NeLina @ 2010 05 06, 19:24)
viskas su saiku...skoninga..
Papildyta:
QUOTE(Džiuga+ @ 2010 05 06, 22:17)
grazu...
Papildyta:
QUOTE(Jennifer @ 2010 05 07, 00:29)
Papildyta:
QUOTE(PACIOS @ 2010 05 07, 08:32)