Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Sveikutes,
visu darbeliai kokie nerealus... iki jusu man dar toli toli toli... na bet parodau dar kelis bandymukus, butelys buvo tik bandymas daryt plytas blush2.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Monikule... labai zavus paskutinieji auskariukai, net akys suzibo juos pamacius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvylle: 08 gegužės 2010 - 16:25
QUOTE(Jennifer @ 2010 05 08, 12:35)

Vedda, ačiū už pagyrimą, na bet jau tavo grožis, be žodžių  wub.gif  Papasakok ką ten apačioje klijavai, jei neapsirinku, ryžiniai nėriniai?  g.gif pamurzinti ?  bigsmile.gif Žodžiu labai labai  thumbup.gif

Sobieska, Supersandryte, efauto,Jeniufer, ačiū, ačiū aciuks.gif ,kad pamatėt, kad įvertinot.

Jenifer, nėra ten jokio ryžinio, tik dažai.... viskas mano sugalvota, dariau toki eksperimenta rolleyes.gif ax.gif sakau, gal pirma užpatentuoti, paskui papasakoti lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2010 05 08, 18:28)
Sobieska, Supersandryte, efauto,Jeniufer, ačiū, ačiū aciuks.gif ,kad pamatėt, kad įvertinot.

Jenifer, nėra ten jokio ryžinio, tik dažai.... viskas mano sugalvota, dariau toki eksperimenta  rolleyes.gif  ax.gif sakau, gal pirma užpatentuoti, paskui papasakoti  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Aišku, tai lauksiu kol patentą išsiimsi ir papasakosi lotuliukas.gif
Monikule, butelys gražus, tik man nelabai deri rožės ir plytos, bet įdomiai atrodo. O auskariukai, motyvas gražus, dailiai užklijuota, tik man užkliuvo akis, kad servetėlės sujungimas tarsi kaip ir viena ant kitos užklijuota servetėlė, atsiprašau jei klystu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vvylle @ 2010 05 08, 17:24)
Monikule... labai zavus paskutinieji auskariukai, net akys suzibo juos pamacius thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(Jennifer @ 2010 05 08, 21:18)
Monikule, butelys gražus, tik man nelabai deri rožės ir plytos, bet įdomiai atrodo. O auskariukai, motyvas gražus, dailiai užklijuota, tik man užkliuvo akis, kad servetėlės sujungimas tarsi kaip ir viena ant kitos užklijuota servetėlė, atsiprašau jei klystu  ax.gif

4u.gif su tom plytom tai cia bandymas tebuvo.. blush2.gif o del auskariuku tai ten ir yra uzklijuota viena ant kitos... specialiai taip klijavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2010 05 08, 21:18)
Aišku, tai lauksiu kol patentą išsiimsi ir papasakosi  lotuliukas.gif

Nu papasakosiu, anokia cia paslaptis biggrin.gif

Norejau tokio ale trafareto efekto. Bet kaip ji isgauti ....taigi imame ryskios fakturos audini. Pvz koki "gipiura", mezgini ar siaip koki "kvarbatka"idomesnio rasto ir storiau isausta... geraja puse tepame kokiais norime dazais...paskui ta nutepta gipiura priplojame prie dezes, kai kur paspaudziame stipriau, kitur maziau...ir gauname tokius murzinus ,ne visai ryskius ornamentus bigsmile.gif
Kas bandys ,rekomenduoju pabandyti ant juodrascio...nes as ,kaip su karstu lygintuvu..pirmas bandymas ant priekio, per viduri ir prisvilo bigsmile.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2010 05 08, 20:22)
4u.gif  su tom plytom tai cia bandymas tebuvo..  blush2.gif o del auskariuku tai ten ir yra uzklijuota viena ant kitos... specialiai taip klijavau  blush2.gif

Tai čia auskariukams tokį efektą norėjai išgauti? Įdomus sprendimas smile.gif
Vedda, tai dabar noriu iš širdies padėkoti už savo paslapties išpasakojimą ir mano finansų sutaupymą, nereikės nėriniuoto ryžinio pirkti biggrin.gif 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vedda grazia dezele sukurpei wink.gif man patiko tavo sis spreddimas, bet kiek pamenu anksciau ohara buvo su antspaudu ale teksta toki pasiliejusi uzdejus, tavo rastai irgi neryskus... nenorejau pasakyti kad kazkas kazka kopijuoja, nes sugalvojai tikrai originaliai!! biggrin.gif o norejau pasakyti kad man abiem atvejais labai labai grazu!!! wink.gif kai ne vien tik dazymas teptuku, ryzinis, serveteles ar pan. viskas istikruju taip greit pabosta 4u.gif pas mane dabar kitu kampu naujoviu ieskojimas atsirado, gal kada veliau pasirodysiu, jei laiko rasiu sitom mintim savo igyvendinti smile.gif saunuole Vedda!!! smile.gif
Atsakyti
Vedda kaip gražu... bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
PACIOS nuostabu ire aš tokių kojyčių noriu.. cray.gif

QUOTE(campari* @ 2010 05 08, 21:51)
Vedda grazia dezele sukurpei wink.gif man patiko tavo sis spreddimas, bet kiek pamenu anksciau ohara buvo su antspaudu ale teksta toki pasiliejusi uzdejus, tavo rastai irgi neryskus...

aha, db vėl kuriu visą tokia alia raštuotą dėžutę... blush2.gif tik neaišku kada čia kas bus... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vedda, koks idomus sprendimas smile.gif , tikrai reikėjo patentuoti biggrin.gif
Monikulė, plytos thumbup.gif , o derinys šiaip sau... neįsižeisk 4u.gif, gal reikėjo smulkesnių rožyčių, tada atrodytų, kad apaugus siena g.gif
Aš šnd. taip pat su glaistu pradėjau eksperimentus, Sobieskos ir Jennifer nuostabių darbų įkvėpta blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes. Visu pirma dekoju, kad pastebejot mano paprastus darbelius 4u.gif
snoopy_b, siuo metu turiu Hobby line blizgu akrilini laka, juo ir uzbaigiau padekliukus 4u.gif
supersandryte aciu 4u.gif
Jennifer, zinau del to vieno padekliuko nevykusios serveteles priklijavimo ax.gif , man kazkaip visada taip - vis kazkas turi nesigauti doh.gif . Aciu uz nuomone 4u.gif O Jusu darbeliai visi zavus wub.gif . Matosi, kad jau daug zinote ir praktikos turite smile.gif

sobieska , aciu smile.gif , dekupazas apskritai visu skonio reikalas ax.gif , o jis jus skiriasi 4u.gif

Džiuga+ , nuotsabi komodele, viskas taip isbaigta wub.gif
PACIOS, labai graži trijule - labai skoningai viskas padaryta, ir spalva wub.gif
Vedda , grazu wub.gif
Monikule..., mieli bandymai - ir svarbiausia, saunu, jog nebijai bandyti - juk tik taip suzinome savo klaidas. Grazus pavasariski auskariukai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2010 05 08, 20:31)
Nu papasakosiu, anokia cia paslaptis  biggrin.gif

4u.gif puikiai padirbejai, bet jei noretum patentuoti, nieks nepatentuos 4u.gif tokiu budu popieriu jau senai dekoruoja 4u.gif as tokiu budu dekoruoju popieriu dovanoms pakuoti ax.gif
Atsakyti