Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (86 tema)

QUOTE(Vasaraitė @ 2010 05 13, 14:26)
matai hi:) cia ta patarle "naujokams sekasi..."

aš net apie pusė tokios "atsitiktinės sėkmės" nedrįstu pasvajot biggrin.gif

O va krikštynų lyg ir nebebijau. Nors iki tokios kokybės kaip tavo "pirmas kartas" dar oi kiek augt. Rimtai, esu sužavėta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 gegužės 2010 - 13:44
Pupeliukai, Californija!!! yahoo.gif saunuoles mamytes wub.gif Daug sveikatos ir ................mergyciu bigsmile.gif biggrin.gif oro_buckis.gif (Anasko)
Atsakyti
QUOTE(O.K. @ 2010 05 13, 15:14)
Pupeliukai, Californija!!!  yahoo.gif saunuoles mamytes wub.gif Daug sveikatos ir ................mergyciu  bigsmile.gif  biggrin.gif  oro_buckis.gif (Anasko)

lįsk ir Tu iš pogrindžio, tik greitais biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2010 05 13, 13:26)
Gal kuri zinot ar imanoma rasti info kaip graziai, protingai ir t.t. sudelioti vestuvini reportaza?

Zolubas kursuose visa reportazo eiliskuma isdeste - sudetingas reikalas ten biggrin.gif trumpai tai butu pirma foto turi but simboline, ir tada visa seka - izanga, veiksmas, pabaiga, kiekvienas etapss fotkintas su ivairiais objektyvais - pilnakadris erdvem, portetinis, tele - "stambios" veido emocijos, detales ir standartinis grupem ir is kiekvieno etapo idet ivairiu tipu foto. Nenuobodus, kad nebut daug panasiu foto. Demesio sutelkimas trunka 7 min, vienai foto 3/4s biggrin.gif tiek trumpai blush2.gif
Atsakyti
hi smile.gif, O kazkur galima tavo darbus paziureti? blush2.gif

QUOTE(Pukė @ 2010 05 13, 17:17)
Zolubas kursuose visa reportazo eiliskuma isdeste - sudetingas reikalas ten biggrin.gif trumpai tai butu pirma foto turi but simboline, ir tada visa seka - izanga, veiksmas, pabaiga, kiekvienas etapss fotkintas su ivairiais objektyvais - pilnakadris erdvem, portetinis, tele - "stambios" veido emocijos, detales ir standartinis grupem ir is kiekvieno etapo idet ivairiu tipu foto. Nenuobodus, kad nebut daug panasiu foto. Demesio sutelkimas trunka 7 min, vienai foto 3/4s biggrin.gif tiek trumpai blush2.gif

aciu Puke, o tu vis dar pas ji mokinies? As ta vieninteli karta kaip nuejau ir vsio
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2010 05 13, 20:32)
hi smile.gif, O kazkur galima tavo darbus paziureti? blush2.gif
aciu Puke, o tu vis dar pas ji mokinies? As ta vieninteli karta kaip nuejau ir vsio

niekur biggrin.gif Ta prasme krikštynų pernai buvau tik trumpam viešai patalpinus ir tiek, paskui pratryniau. Flickr'as aišku yra, bet jis pas mane toks...na neatlieka kažkokios geresnių foto paskirties, be sistemos visko primesta...kapeliai, saldainiai, bilekas...kitų žmonių šventės ten neužsibūna (vieno krikšto - tėvų pageidavimu)
Bet ten tikrai labai labai paprasta - iki tiek, kad fotkinta pentax'iaus kitinuku:). Tikrai nepalyginsi su tuo kas matosi tavo fotose. Su vestuvėm planuojam jau kiek kitaip, bet vis tiek, dar šviesmetis teorijos ir praktikos būtinas:).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 gegužės 2010 - 20:05
O ko reikia, kad tema atgytų ir iš pogrindžio pradėtų lįsti senbuvės biggrin.gif Grait visos nuotraukų rodot ką fotografuojat cool.gif bet kokiu atveju ačiū visom 4u.gif

Vasaraite, tikrai šauniai susitvarkei. Tokios teisingos švarios kompozicijos. Tikrai lenki nemažą dalį vestuvių fotografų "profesionalų". Kaip pirmam kartui tai liux. Dėl kopijavimo pozų, kompozocijų - na daug šiam žanre naujo neprigalvosi, visa šventės eiga diktuoja kadrų siužetą, nebent fotografo fantazija neišsenkanti biggrin.gif o būna įdomių sprendimų kartais. Man ypač patinka kai pamergės įsikimba ratu į nuotakos sijoną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 05 13, 21:56)
O ko reikia, kad tema atgytų ir iš pogrindžio pradėtų lįsti senbuvės biggrin.gif Grait visos nuotraukų rodot ką fotografuojat cool.gif bet kokiu atveju ačiū visom  4u.gif

user posted image

zzzzzzzzzzz......

Atsakyti
Peperoni, turėk gėdos tokią foto dėti. Šiukšles nusivalykk pirmiau g.gif (žinai juk mano nuomonę...)

Aš atsilikusi, aha, bet sveikinu. Gal mano linkėjimas mergytės perpildys likimo taurę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 05 12, 20:19)
C-girl seniai rodei savo foto, gal kur flickery galima pažiūrėt?

Flickeryje irgi nera daug, bet idedu
http://www.flickr.co...s/31271323@N02/
pasijunk i kontaktus, nes daug nuotrauku tik draugams matyti;)

QUOTE(Pupeliukas @ 2010 05 13, 20:56)
O ko reikia, kad tema atgytų ir iš pogrindžio pradėtų lįsti senbuvės biggrin.gif

lotuliukas.gif Ta pati pagalvojau drinks_cheers.gif Dar reikia poros nestuke.gif i kompanija ir temos isvis nespesim skaityti biggrin.gif
Sirdingai aciu visom uz sveikiimus ir palinkejimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 14 gegužės 2010 - 08:01
QUOTE(Saulės pūga @ 2010 05 14, 01:33)
Peperoni, turėk gėdos tokią foto dėti. Šiukšles nusivalykk pirmiau  g.gif (žinai juk mano nuomonę...)

Aš atsilikusi, aha, bet sveikinu. Gal mano linkėjimas mergytės perpildys likimo taurę smile.gif

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2010 05 13, 19:32)

o kaip vieninteli karta? as sumokejau uz kursus is anksto, tai ne vieno vienintelio kartelio nepraleidau biggrin.gif tikrai labai patenkinta, daug naujo suzinojau wub.gif baigesi mano mokslai pries pora savaiciu.

Idomu, kaip Jeliukas po tu kursu... dingo kazkur smile.gif
Atsakyti