Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (86 tema)

C-girl wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kokios cia smagios zinios wub.gif wub.gif wub.gif koks pagausejimas dar siais metasi laukia bigsmile.gif bigsmile.gif pupeliuk wub.gif wub.gif , c-girl wub.gif wub.gif smagu bigsmile.gif
Atsakyti
Busimoms mamytems linkiu putliu kojyciu wink.gif

user posted image
Atsakyti
Mergaitės sveikinimai patys šilčiausi 4u.gif Mergaičių, mergaičių !!! smile.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
c-girl wub.gif wub.gif wub.gif Sveikinu!

Toliau tavrkaus nuotraukas... keleta idedu cia, daugiau flickre 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Kritika laukiama blush2.gif
Atsakyti
aaaaaaaaaaaaaaaaaa atnese iki manes pletkus tylus skaitytojai, begu sveikinti ca_girl ir pupeliuko. gero, lengvo, puikiu pilvuku foto ir sveikatos geros svarbiausia wink.gif na ir prisidedu: mergaiciu, mergaiciu, mergaiciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2010 05 12, 14:22)
thumbup.gif aš tai sakau, juodų neturiu smile.gif nes kas "juoda", tas trinama  lotuliukas.gif

Gera mintis, as ta pati pasakysiu, jau pradejau trint be gailescio doh.gif Truputi ir nusibodo tvarkyti, o tas atrinkinejimas doh.gif Zodz, man tai mokytis ir mokytis

QUOTE(Kaktuke @ 2010 05 12, 17:56)
Vasaraite, tikrai puikios nuotraukos...
Paskaičiau apie tavo nerimą dėl dangaus ir aptikau pamoką...

Aciu Kaktuke 4u.gif

QUOTE(Pukė @ 2010 05 12, 22:29)
Vasaraite, o kur skaitei apie minios fotografavima?

pvz. mamoms tai kiekviena vaiko mimika svarbi lotuliukas.gif bet as neduodu juodu kadru... paskui rodo kam, dar pasako autoriu doh.gif kad geda nebutu blush2.gif  biggrin.gif

Kelbio knygoje mirksiukas.gif
Va va, as taip irgi manau unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2010 05 13, 11:27)
Kritika laukiama blush2.gif

Eiktusau, su tokiom "pirmąkartėm" aš nebešneku beee.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2010 05 12, 18:36)
Viskas bus gerai 4u.gif Su chemija ekspermentuoti dar suspesi mirksiukas.gif 
Nors ir pati visokiu baimiu turejau iki pirmojo UG 13 sav. Musu seimos padidejimas nusimato spali ax.gif  Nieks nepastebi profilyje iraso, tai pati pasigirsiu lotuliukas.gif

jezusmarija wub.gif nu kaip fainaaaaaaaaaa wub.gif Linkiu mažos fėjos wub.gif ir, žinoma, kas ten tam pilvelyje begyventų - nuoširdžiausi sveikinimai! wub.gif

nu kaip faina... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 05 13, 11:50)
nu kaip faina... cray.gif

Vis tik moterys - keista padermė. Jos visom progom verkia biggrin.gif
Atsakyti
Vasaraite wub.gif wub.gif wub.gif
Man antra ypac ptiko
Atsakyti
Vasaraite- suuper foto, man labai toks stilius patinka. Tvarka,minimalizmas ir foto svarumas (be papildomu nereikalngu detaliu). Kampai idomus (patiko kur is apacios fotkinta,nesu macius dar nieko panasaus vestuviu galerijose). Puikiai pateiktos detales. Ir be abejo spalvos ir kokybe thumbup.gif Malacius esi! Nezinociau,nepasakyciau kad cia tavo pirma blynas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 13 gegužės 2010 - 11:12