Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (86 tema)

QUOTE(Ninin @ 2010 05 25, 20:54)
Tu ne pagrindinė fotografė buvai???  ax.gif

angel_sadangel.gif pagrindinė
Ačiū visom už dėmesį teroristui . biggrin.gif Su erdve tai ... na kai kur taip norėjosi, bet šiaip su man nauju nepažįstamu objektyvu ne iškart ėmiau susikalbėt taip kaip norėč (dėl fokuso), nors iki to jau buvau pasibandžius. Turiu kaip turiu. Iš esmės pats "reikalas" labai patiko, pati matau daug klaidų, bet kažkaip džiaugiuos ir tokia patirtim ir puikia gyva "publika".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 25 gegužės 2010 - 20:29
Va va - norėjau sakyt - kad jau jaunieji tai nerealūs papuolė wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 05 25, 20:12)
dirol.gif norėtumėt  smoke.gif  kuo mažiau - tuo didesnė brangenybė flirt.gif

biggrin.gif

Nesnekek, o tai prisisnekesi biggrin.gif As sakiau, daugiau NE... cool.gif alia zmogus planuoja, o Dievas juokiasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 25 gegužės 2010 - 20:34
QUOTE(c-girl @ 2010 05 25, 17:50)
Nuotrauka visiskai plokscia, akys be gyvybes..kaip mes sakom bliku nera.

spėju, kad taip koks actionas, kuris tokią spalvą meta, kaip "bonusą" dadėjo. Man irgi spalvos nelabai...

o tau tai labai gražūs berniukai gaunas...visom prasmėm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 25 gegužės 2010 - 20:40
QUOTE(c-girl @ 2010 05 25, 21:34)
Nesnekek, o tai prisisnekesi biggrin.gif  As sakiau, daugiau NE... cool.gif  alia zmogus planuoja, o Dievas juokiasi biggrin.gif

va va... tas tai tiesa nail.gif

nu bet gal tikrai mergytė pas Jumi ant debesėlio krašto suposi visą ta laiką? wub.gif

Atsakyti
Hi, gaila kad as tu teroristo vestuviu nematau unsure.gif unsure.gif

atnesu ir as viena savo "geliuke" - va taip rytais vaikai atrodo mama pamate kuri iki dvieju val nakties sedejo prie kompo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 05 25, 20:43)
nu bet gal tikrai mergytė pas Jumi ant debesėlio krašto suposi visą ta laiką?  wub.gif

Sekancia savaite jau suzinosim ar mergyte, ar dar vienas razbainikas biggrin.gif

QUOTE(antajo @ 2010 05 25, 22:36)
atnesu ir as viena savo "geliuke"

Sitas "geliukas" labai i teveli panasus, tik kad sviesus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 05 25, 21:43)
nu bet gal tikrai mergytė pas Jumi ant debesėlio krašto suposi visą ta laiką?  wub.gif

O pas Tave berniukas mažuliukas, žinok. Linkėjimai D. nail.gif

Hi:), o daugiau foto bus?

c-girl, Tavo foto kaip kadrai iš filmų. Tikrai tikrai. Kažkas yra. Neužščiuopiamo.

Antajo, mano vaikas juokais trūksta, kai mato mane rytais kelias val. miegojusią smile.gif Tai ir einu daryti... (Kalbėjimo priepuolis kokis tai)
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2010 05 26, 00:47)
O pas Tave berniukas mažuliukas, žinok. Linkėjimai D. nail.gif

tongue.gif ot ir neperduosiu aš tų linkėjimų cool.gif

Aha, Antajo - tikras tėtukas jau daros Tavo mažasis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2010 05 26, 00:47)
Hi:), o daugiau foto bus?

Nea unsure.gif Daugiau nė nesimažinau rodymui. Ta prasme didelių jų yra, bet na...kas mano pačios akim daugmaž pavyko(kokybės prasme) yra va anokio stiliaus, o kur jau ir man pačiai ne itin kokybiškos, tai...ką ten rodyt... blush2.gif Atidavus jau aš jas, tik kol kas feedback'o neturiu (bijau klaust biggrin.gif), nebent vėliau kada sakiau dar prisėsiu šiaip pažaist su spalvom, kelių jungimais ir t.t. Tai kai šitai susimesiu (bet tai bus kiek vėliau), gal ir išdrįsiu, nors iš tikro po vasaraitės :]]] pirmo blyno nedrąsu apskritai rodytis :]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 26 gegužės 2010 - 07:57
c-girl, antajo labai mieli portretukai wub.gif

hi smile.gif, o jau kokius fainus jaunuosius turejai bigsmile.gif Viskas ten tvarkoje su tom nuotraukom irnesakyk.gif tik kaip ir kazkas minejo, gal truputi erdes kai kur truksta 4u.gif

Siandien bus antras mano blynas, fotografuosiu krikstynas. Oras kl nieko gero nezada, pranesa liuti doh.gif zodz vel dreba rankos, kojos ir t.t. unsure.gif
Atsakyti
Pas mus per vestuves vienu metu buvo lietaus, bet jis labai gerai paįvairino, nors fotikas bisk ir surasojo. O jam pralaukt pravertė medžiai ir prie Nemuno stovėjus scena su stogu bigsmile.gif , ten svočia visokių užsiėmimų pravedė. O ir skėčiai fotas paįvairina :]]] Nebijok krikštynų, juk lengviau, trumpiau. Tik aišku dėl fotosesijos lauke būt gerai su oru susitart...

QUOTE(antajo @ 2010 05 25, 23:36)
atnesu ir as viena savo "geliuke" - va taip rytais vaikai atrodo mama pamate kuri iki dvieju val nakties sedejo prie kompo   biggrin.gif

jei sayonara tokiom gėlytėm gąsdino, tai sakyč net visai geras gąsdinimas, graži gėlytė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 26 gegužės 2010 - 08:51