QUOTE(nuostabumelis @ 2010 05 26, 16:32)
O dar toks klausimas iškilo - su kuo konvertuojat/redaguojat RAW failus? Anksčiau naudojau prie Canono pridėtą DPP programą (Digital Photo Professional) - bet spėju ji buvo adaptuota canonui 450D, o dabar turiu 50D - gal dėl to nesusikalba ir raw failų neatidaro... bandžiau atsiųst adobe dng konverterį, kuris raw verčia į dng, o jie teoriškai turėtų atsidaryti šope - bet nepavyksta... nebežinau jau ką su tais rawais ir bedaryt..
as naudoju nuo senojo canon 1000D ta pati DPP, bet jis man puikiai ir mano canon 5 tinka
QUOTE(Olive* @ 2010 05 27, 11:23)

o kur foto
Nu zinokit, nezinau kas ten gausis

Vaikiukas visa laika buvo neramus, praverke, visiskai nejo niekaip su juo susitarti... tai kai visa kompanija pasitrauke ir likome tryse (mama, as ir vaikiukas) tai tada zaidziant pavyko dar keleta kadru padaryti. Del baznycios tai is vis bijau net ziureti

Oras buvo baisus, tamsu, ISO ant max

Blykstes nenaudojau, nes bijojau, kad maziukas dar labiau issigas
Uztat kunigas mane pralinksmino... apsikabino ir paklause kas mane skriaudzia
, kad tooookia melyne turiu ant nugaros
, pati net nezinojau
Miske bent jau medziai gelbejo nuo niuraus oro ir vejo... tai va keliu keleta nuotrauku
Sioje truputi zaidziau... Tai klausiu Jusu nuomones, ar toks spalvinis sprendimas neerzina?

sioje originalios spalvos, tik vos vos levels stumdyti
Papildyta:
QUOTE(aridax @ 2010 05 27, 11:41)
Labukas visoms....
vis paskaitineju Jusu temele... ir vis nedristu kazka parasyt... esu nauja fotografijos pasaulyje, absoliuti savamoksle

nelankius jokiu kursu, jokiu seminaru... nesanti jokiose fotokudrose ar efotuose...neturinti jokiu bendrazygiu, o tik viena drauge, megstancia fotografuoti, bet siuo metu be fotiko

teturinti CANON 450D su prie jo komplektuojamu objektyvu (bet siek tiek realiai svajojanti apie kita obj.), ir blog'a blogspot.com psl...
vis mastau, ar priimtumet i savo buri, ar tam keliami kazkokie reikalavimai, kuriu galbut dar neatitinku...
Sveikute, yra fotografijos pradziamokslio tema jei tik tik pradedi
http://www.supermama...howtopic=596871, Jei jau pazengusi, tai laukiam nors keleta Tavo darbu