Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (86 tema)

QUOTE(c-girl @ 2010 05 25, 17:50)
Pasiremontuoju...Idedu "gele" biggrin.gif , nors nemazai jusu jau FB matet. Sunku man su modeliukais...savi nuo manes bega, svetimus ne visad galiu rodyt...

Kazkas nerealaus wub.gif

QUOTE(antajo @ 2010 05 25, 23:36)
atnesu ir as viena savo "geliuke" - va taip rytais vaikai atrodo mama pamate kuri iki dvieju val nakties sedejo prie kompo  biggrin.gif

Tavo geliuke irgi labai miela wub.gif Grazus j/b mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, ieškom iniciatyvaus, atsakingo, kūrybingo, fotografuojančio žmogeliuko, kuris norėtų šeštadieniais pafotografuoti įsimylėjėlių poreles senojoje Nemuno prieplaukoje Kaune ir kartu pasipraktikuoti! Detalesnė informacija ir pasiūlymai renginiai@daugirdas.lt smile.gif
http://www.facebook....id=443426725299 4u.gif
Atsakyti
Sveikos:)

c-girl - nuostabaus vaikio nuostabi nuotrauka thumbup.gif
hi - labai netradiciniai įdomūs jaunieji papuolė tau:) žiūėdama tavo nuotraukas žinai ko pasigedau? tokio nepozuojančio pozavimo:) nes tik gaudant akimirkas ir nesikišant į veiksmą nežinau kaip galima padaryt kad ir pvz vien tik jaunųjų gražų portretą.
mane vis kankina klausimas, kaip vestuvinėj fotografijoj suderinti reportažą (natūralumą) ir pozavimą - nes padaryti tobulas vestuvių nuotraukas reportažiniu stiliumi labai sunku ar beveik neįmanoma. Štai Babičius mokino, kad reikia pamatyti tinkamą šviesą ir padėti jauniesiems atsirasti joje - ir leisti jiems natūraliai elgtis, nestatant - "koją taip, ranką anaip"..

O dar toks klausimas iškilo - su kuo konvertuojat/redaguojat RAW failus? Anksčiau naudojau prie Canono pridėtą DPP programą (Digital Photo Professional) - bet spėju ji buvo adaptuota canonui 450D, o dabar turiu 50D - gal dėl to nesusikalba ir raw failų neatidaro... bandžiau atsiųst adobe dng konverterį, kuris raw verčia į dng, o jie teoriškai turėtų atsidaryti šope - bet nepavyksta... nebežinau jau ką su tais rawais ir bedaryt.. doh.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz komplimentus nuotraukai 4u.gif

QUOTE(nuostabumelis @ 2010 05 26, 15:32)
O dar toks klausimas iškilo - su kuo konvertuojat/redaguojat RAW failus? Anksčiau naudojau prie Canono pridėtą DPP programą (Digital Photo Professional) - bet spėju ji buvo adaptuota canonui 450D, o dabar turiu 50D - gal dėl to nesusikalba ir raw failų neatidaro... bandžiau atsiųst adobe dng konverterį, kuris raw verčia į dng, o jie teoriškai turėtų atsidaryti šope - bet nepavyksta... nebežinau jau ką su tais rawais ir bedaryt..  doh.gif

Turetum atidaryti ir konvertuoti RAW failus. As anksciau turejau canon 450D, naudojau Digital Photo Profesional. Kai pasikeiciau i pilnakadri 5D, su juo dezuteje buvo vel ta pati DPP...ir butent su ta pacia programa atidarineju ir tvarkau RAW failus is savojo 5D.
Nezinau ka patarti, keista vienok kad tau neveikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(nuostabumelis @ 2010 05 26, 16:32)
hi - labai netradiciniai įdomūs jaunieji papuolė tau:) žiūėdama tavo nuotraukas žinai ko pasigedau? tokio nepozuojančio pozavimo:) šope - bet nepavyksta... nebežinau jau ką su tais rawais ir bedaryt..  doh.gif

Dėkui už komentarą, įsiskaitysiu kai truputį pasėdėsiu ir galvon ateičiai susidėsiu. Su jaunaisiais tai aš susitikau pirmąkart tik vestuvių dieną, tai reliai gavos abipusis :na ura".

Nežagsėjai, šian ir vakar tave "apkalbinėjau" . Su dviem tetom. Kokia aš pletkininkė unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
bandžiau atsiųst adobe dng konverterį, kuris raw verčia į dng, o jie teoriškai turėtų atsidaryti šope - bet nepavyksta... nebežinau jau ką su tais rawais ir bedaryt..  doh.gif

Man pagal "anuos" patarimus pavyko, atidaro, bet kažkokius ne tokius, kažkas su spalvom nutikę.
Paprastai tai su savo Pentax Photo browser'iu...
Atsakyti
smile.gif+2010 05 24, 18:31-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 05 24, 18:31)
čia šitam patyliukais in tarpuakį spustelt galima  blush2.gif

doh.gif tik dabar dasilo ka cia reiskia biggrin.gif
jaunieji netradiciniai thumbup.gif

QUOTE(c-girl @ 2010 05 25, 17:50)
Pasiremontuoju...Idedu "gele" biggrin.gif , nors nemazai jusu jau FB matet. Sunku man su modeliukais...savi nuo manes bega, svetimus ne visad galiu rodyt...

bigsmile.gif labai grazus portretukas, jb thumbup.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2010 05 26, 09:32)
Siandien bus antras mano blynas, fotografuosiu krikstynas. Oras kl nieko gero nezada, pranesa liuti doh.gif  zodz vel dreba rankos, kojos ir t.t. unsure.gif

bigsmile.gif o kur foto

O dar toks klausimas iškilo - su kuo konvertuojat/redaguojat RAW failus? Anksčiau naudojau prie Canono pridėtą DPP programą (Digital Photo Professional) - bet spėju ji buvo adaptuota canonui 450D, o dabar turiu 50D

as raw retai fotkinu, bet jei reikia verst, tai verciu su DPP kur prie fotiko buvo diske mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms.... ax.gif
vis paskaitineju Jusu temele... ir vis nedristu kazka parasyt... esu nauja fotografijos pasaulyje, absoliuti savamoksle smile.gif nelankius jokiu kursu, jokiu seminaru... nesanti jokiose fotokudrose ar efotuose...neturinti jokiu bendrazygiu, o tik viena drauge, megstancia fotografuoti, bet siuo metu be fotiko biggrin.gif teturinti CANON 450D su prie jo komplektuojamu objektyvu (bet siek tiek realiai svajojanti apie kita obj.), ir blog'a blogspot.com psl... blush2.gif
vis mastau, ar priimtumet i savo buri, ar tam keliami kazkokie reikalavimai, kuriu galbut dar neatitinku... blush2.gif
Atsakyti
O dar toks klausimas iškilo - su kuo konvertuojat/redaguojat RAW failus? Anksčiau naudojau prie Canono pridėtą DPP programą (Digital Photo Professional) - bet spėju ji buvo adaptuota canonui 450D, o dabar turiu 50D - gal dėl to nesusikalba ir raw failų neatidaro... bandžiau atsiųst adobe dng konverterį, kuris raw verčia į dng, o jie teoriškai turėtų atsidaryti šope - bet nepavyksta... nebežinau jau ką su tais rawais ir bedaryt..  doh.gif

as naudoju nuo senojo canon 1000D ta pati DPP, bet jis man puikiai ir mano canon 5 tinka

QUOTE(Olive* @ 2010 05 27, 11:23)
bigsmile.gif o kur foto

Nu zinokit, nezinau kas ten gausis verysad.gif Vaikiukas visa laika buvo neramus, praverke, visiskai nejo niekaip su juo susitarti... tai kai visa kompanija pasitrauke ir likome tryse (mama, as ir vaikiukas) tai tada zaidziant pavyko dar keleta kadru padaryti. Del baznycios tai is vis bijau net ziureti doh.gif Oras buvo baisus, tamsu, ISO ant max doh.gif Blykstes nenaudojau, nes bijojau, kad maziukas dar labiau issigas unsure.gif Uztat kunigas mane pralinksmino... apsikabino ir paklause kas mane skriaudzia g.gif , kad tooookia melyne turiu ant nugaros lotuliukas.gif , pati net nezinojau blush2.gif
Miske bent jau medziai gelbejo nuo niuraus oro ir vejo... tai va keliu keleta nuotrauku g.gif
Sioje truputi zaidziau... Tai klausiu Jusu nuomones, ar toks spalvinis sprendimas neerzina?
user posted image
sioje originalios spalvos, tik vos vos levels stumdyti
user posted image
Papildyta:
QUOTE(aridax @ 2010 05 27, 11:41)
Labukas visoms....  ax.gif
vis paskaitineju Jusu temele... ir vis nedristu kazka parasyt... esu nauja fotografijos pasaulyje, absoliuti savamoksle  smile.gif nelankius jokiu kursu, jokiu seminaru...  nesanti jokiose fotokudrose ar efotuose...neturinti jokiu bendrazygiu, o tik viena drauge, megstancia fotografuoti, bet siuo metu be fotiko  biggrin.gif  teturinti CANON 450D su prie jo komplektuojamu objektyvu (bet siek tiek realiai svajojanti apie kita obj.), ir blog'a blogspot.com psl...  blush2.gif
vis mastau, ar priimtumet i savo buri, ar tam keliami kazkokie reikalavimai, kuriu galbut dar neatitinku...  blush2.gif

Sveikute, yra fotografijos pradziamokslio tema jei tik tik pradedi mirksiukas.gif http://www.supermama...howtopic=596871, Jei jau pazengusi, tai laukiam nors keleta Tavo darbu blush2.gif
Atsakyti
ot dabar iš medžio iškritus paklausiu, čia tu kažkokiu actionu dalinais? Gal galima ir man? biggrin.gif
karbynei@gmail.com

Neerzina, man "limpa".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 27 gegužės 2010 - 11:04
QUOTE(Vasaraitė @ 2010 05 27, 11:46)
Jei jau pazengusi, tai laukiam nors keleta Tavo darbu blush2.gif

siek tiek pazengusi, na bent jau pati save dristu taip ivardint blush2.gif mano saskaitoj keletas vestuviu, siek tiek kitokiu svenciu ar siaip.. imetu pradziai keleta savo netobulu, bet man paciai mielu darbeliu... blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
pradziai tiek.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aridax: 27 gegužės 2010 - 11:25
QUOTE(aridax @ 2010 05 27, 11:23)
siek tiek pazengusi, na bent jau pati save dristu taip ivardint  blush2.gif mano saskaitoj keletas vestuviu, siek tiek kitokiu svenciu ar siaip.. imetu pradziai keleta savo netobulu, bet man paciai mielu darbeliu...  blush2.gif
pradziai tiek..  blush2.gif

sveika,
visai neblogai 4u.gif tik man asmeniškai nekaip spalvos atrodo visų spalvotų foto. o jb ir sepija atrodo apdirbtos irgi kažkaip pernelyg daug.. bent jau mano skoniui..
beje, gal didesnes foto gali dėti, bus smagiau apžiūrinėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 27 gegužės 2010 - 13:48