Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (86 tema)

hi, na ir nuotykiai blink.gif Keistuoliai tie zmones... doh.gif

Seniai bedejau kazka smile.gif

Tai idesiu viena is serijos "Kai modeliukai pozuoja noriai..." biggrin.gif

user posted image

Dar idomi butu jusu nuomone del sios foto, ar nera perkrautas kadras? g.gif

user posted image

Papildyta:
Na ir dar viena is zolyneliu serijos...

user posted image

Laukiu kritikos 4u.gif
Atsakyti
Tiny, man visi tavo kadrai tokie sterilus net - geraja prasme biggrin.gif , nemanau, kad antras kadras perkrautas smile.gif tiesiog nelabai kabinantis, neidomus 4u.gif treciojoj gelytes grazios smile.gif

Hi:), uzuojauta del tokiu nuotykiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 05 30, 00:55)
Tiny, man visi tavo kadrai tokie sterilus net - geraja prasme biggrin.gif , nemanau, kad antras kadras perkrautas smile.gif tiesiog nelabai kabinantis, neidomus 4u.gif treciojoj gelytes grazios smile.gif

Aciu, Puke mirksiukas.gif

Del antros, tai turbut kitiems nesimato to, ka pati matau, kai prisimenu ta momenta. Cia jis toks pikciurna turejo gautis, matyt nepavyko perteikt...
Atsakyti
Liūdna, Hi, kad su tokiu piktu žmogum susidūrei. Tiesio stebina ne tik kad nekultūringumas, be ir nesugebėjimas pripažinti klaidos. Šiaip tokioms temelių puošyboms abejoju ar klausiamas sutikimas imant nuotraukas - pagooglina mergaitės ir viskas. Vienoj temoj kur kažkiek dalyvavau buvo kelis kartus dedamos fotopastelės nuotraukos. Neparašiau nieko, nors gal reikėjo.
Atsakyti
Tai viską aš suprantu, kad gali rast ir "ai paimam" (nors ten tiesiogiai iš sm konkurso dėta buvo), nieko gi čia ir nebūtų buvę, jei normaliai, jei ne tas manęs pačios "ožinimas" dėl to, kad man tai nepatiko...
Va ir viskas. Perdaug aš jau visiem už savo netinkamą elgesį "pasiaiškinau" nebesinori tęst. Na bet iš patirties irgi mokomės.
Buvom šiandien Raudondvary, gėlių parodoj. Tai kelias naujas san paulijas parsivežiau, ot.smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 30 gegužės 2010 - 12:55
Hi, bet kuriuo atveju, negraziai buvo pasielgta, turi teise pykt 4u.gif Gerai Sayonara pasake, kas nefotkina pats is elementaraus nezinojimo gali taip pasielgt, bet akiu draskymas paskiau tai jau zmogaus kulturos lygi parodo doh.gif

Tiny, man pirmoj poza patinka biggrin.gif
Antra nzn, kazkaip nelabai kabina, o geleliai grazus biggrin.gif

Cia su diedu susigincijau ar ''valyt'' vaikui purvus nuo koju at ne, kadangias uz naturalius nubrodzdintus vaikiskus keliukus, tai palikau, kaip manot?

user posted image

cia siaip...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 05 30, 14:25)
Cia su diedu susigincijau ar ''valyt'' vaikui purvus nuo koju at ne, kadangias uz naturalius nubrodzdintus vaikiskus keliukus, tai palikau, kaip manot?

sunku ka ir izvelgt - tuos purvus biggrin.gif perskaiciau, pamaniau, kad bus riebiai supurvintos kojytes su zeme - tada nevalyciau, grazu man. o tokius tai gal - jeigu ne sau - pavalyciau g.gif savo albumui ta palikciau ir tokias biggrin.gif siaip nekrenta zvulgsnis i tas kojytes, veidukas kokio grozio wub.gif

grazi mergyte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 30 gegužės 2010 - 15:38
QUOTE(Melodi @ 2010 05 30, 15:25)
Tiny, man pirmoj poza patinka biggrin.gif
Antra nzn, kazkaip nelabai kabina, o geleliai grazus biggrin.gif

Aciu mirksiukas.gif

Del koju... nezinau, man turbut nesigautu labai svariai nuvalyt, tai palikciau taip kaip yra smile.gif O antroj tai man vis tas uodas i akis krenta biggrin.gif Labai fotogeniska tavoji panele wub.gif
Atsakyti
Melodi - nu nerealiai švarios foto smile.gif nereik ten nė piršto kišt smile.gif O jau mergytės grožis wub.gif tiesiai į vaikų madų žurnalus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2010 05 30, 18:44)
Aciu  mirksiukas.gif

Del koju... nezinau, man turbut nesigautu labai svariai nuvalyt, tai palikciau taip kaip yra  smile.gif  O antroj tai man vis tas uodas i akis krenta  biggrin.gif Labai fotogeniska tavoji panele  wub.gif

Nu bet ir akyla cool.gif Uodu tai oj oj oj kiek buvo doh.gif

Aciu, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 05 30, 20:25)
Nu bet ir akyla cool.gif  Uodu tai oj oj oj kiek buvo doh.gif

Aciu, merginos 4u.gif

čia kartais ne Varnikų pažintiniam take? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 05 30, 20:10)
Melodi - nu nerealiai švarios foto smile.gif

Tą patį pastebėjau. Man vis dar mįslė kaip tą padaryt. Bet kai užaugsiu, išmoksiu ir tai...:]]
Atsakyti