Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (86 tema)

QUOTE(Peperoni @ 2010 05 30, 20:10)
čia kartais ne Varnikų pažintiniam take?  ax.gif

Cia Dukstu pazintinis smile.gif manau visi tie takai panasus smile.gif

smile.gif+2010 05 30, 21:08-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 05 30, 21:08)
Tą patį pastebėjau. Man vis dar mįslė kaip tą padaryt. Bet kai užaugsiu, išmoksiu ir tai...:]]

pas mane skaidrumas atsirado su sigmos 50--tuku ir kai ismokau nekvepuot pries mygtuka nuspaudziant ir aisku islaikymas ne daugiau 1/125 jei vaikui blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, paneles.. turiu viena technini kl.. pastebejau, kad pastaruoju metu vis daugiau nuotrauku yra neryskios, svarbiausia issilieja veidai. Nebesuprantu kame problema g.gif keiciau ir islaikyma, tai didindama, tai mazindama, emiausi ir trikojo, kad drebejimo nebutu - ne velnio...
Primenu, kad mano fotikas CANON EOS 450D, objektyvas EFS 18-55
Idomu, ar cia fotiko kalte, ar problemos issisprestu geresni objektyva nusipirkus (siuo metu galvoju apie canon 24-70/2.8) g.gif gal cia kazkas genda?.... g.gif
ideciau pavyzdi, bet kazko susipykau su interneto svetainem sivakar.. o is kompo tiesiogiai nenoriu kelt doh.gif
Atsakyti
Pupeliuk, ka pirksi? Leica? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2010 05 31, 20:33)
Sveikutes, paneles.. turiu viena technini kl.. pastebejau, kad pastaruoju metu vis daugiau nuotrauku yra neryskios, svarbiausia issilieja veidai. Nebesuprantu kame problema  g.gif keiciau ir islaikyma, tai didindama, tai mazindama, emiausi ir trikojo, kad drebejimo nebutu - ne velnio...
Primenu, kad mano fotikas CANON EOS 450D, objektyvas EFS 18-55
Idomu, ar cia fotiko kalte, ar problemos issisprestu geresni objektyva nusipirkus (siuo metu galvoju apie canon 24-70/2.8g.gif gal cia kazkas genda?....  g.gif
ideciau pavyzdi, bet kazko susipykau su interneto svetainem sivakar.. o is kompo tiesiogiai nenoriu kelt  doh.gif

Atsiprašau, kad ne į savo temą rašau, bet aš buvau išsinuomavusi minėtą canon stiklą, tai buvau sužavėta - labai šviesus. thumbup.gif Minusas, kad sunkokas. lotuliukas.gif Mano ta pati problema. Manau, kad keisiu ir aš. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal galėsite man patarti.. noriu pirkti fotoaparatą, tokį kaip ir megėjišką, bet kiek geresnį.. maždaug iki 1000 Lt. gal galite patarti ką pasirinkti ar į ką atkreipti dėmesį.. iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Ei, kas čia (žr. Gaziulka) ? unsure.gif

Atsakyti
Merginos, jus duodat savo modeliams pasirasyti kokia sutarti del foto rodymo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 06 03, 18:19)
Merginos, jus duodat savo modeliams pasirasyti kokia sutarti del foto rodymo?  4u.gif

na Indrei dar nedaviau biggrin.gif bet kitiems tai jo.. ypac tie kur oficialiuose workshopuose buna tai visi paruose turi..
plius - ziurint kokiu tikslu butu foto.. bet as tai duociau pasirasyt.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 06 03, 18:24)
na Indrei dar nedaviau biggrin.gif bet kitiems tai jo.. ypac tie kur oficialiuose workshopuose buna tai visi paruose turi..
plius - ziurint kokiu tikslu butu foto.. bet as tai duociau pasirasyt..  ax.gif

vat as irgi noreciau duoti... tik suformuluoti sunkoka doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 06 03, 23:55)
vat as irgi noreciau duoti... tik suformuluoti sunkoka doh.gif  biggrin.gif

Tiasa, doh.gif reiktų ir man. Na, nors žodinis sutikimas visų viešinamų žmonių yra, tačiau nesi garantuotas..
Atsakyti
internete yra pavyzdziu smile.gif
as tai italiska ten atsradau ir naudoju sau ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal atsirastu norinciu pafotografuoti seima Kaune ax.gif
Laukiu ziniu i az 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LUI: 04 birželio 2010 - 22:26