Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (86 tema)

QUOTE(Sadi @ 2010 07 04, 11:39)
parodysi? bigsmile.gif

man tai atvirkščiai - eik, galvok, ieškok pozų.... o bažnyčioj liuks - gaudai sau momentus natūralius thumbup.gif

net nezinau, ar bus kas rodomo biggrin.gif gamtoj ir namuose tai patenkinta likau, bet baznycioj schmoll.gif

man kaip tik patinka susitarti laika vakarop, tada ir sviesa nereali buna, ir skubet nereikia ir situacijas derinti man patinka... na, tiesiog malonumas fotografuoti biggrin.gif

Jievaras - man pirmoji idomiausia 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus, merginos 4u.gif
QUOTE(c-girl @ 2010 07 03, 17:58)
Tiny, is zoliu nuotrauku antra man nieko. Su vaikuciu....nezinau kodel, bet man tas sausainiu pakelis(?) kazkaip nesipaiso. Zinau, kad smulkmena, bet man pirmiausia uz akiu kliuvo...Siaip tvarkingi kadrai seimos albumui 4u.gif

Sutinku, kad galetu ir nebuti to daikciuko (piestuku dezutes smile.gif), ale niekada neina i lauka tusciom rankom, vis kanors turi nestis smile.gif

QUOTE(Pukė @ 2010 07 03, 18:05)
Tiny, saunuole, kad tema gaivini biggrin.gif man trecia labiausiai patinka del sviesos, o kaip spalvota atrodo? zolytes nieko biggrin.gif

as po pirmuju krikstynu doh.gif SIAAAAUBAS lotuliukas.gif turbut bus ir paskutines biggrin.gif

Spalvota lyg normaliai atrodo, bet kazkodel nespalvota pasirinkau, bandziau ta zaisliuka paslept smile.gif

Smalsu tavo krikstynas pamatyti bigsmile.gif Oi, ekstremalu ir man kolkas masinius pobuvius butu fotkint biggrin.gif Ale, tikiu, kad tikrai geru kadru prigaudei mirksiukas.gif
Atsakyti
Va cia geriau matosi, ka jis tose rankose nesasi smile.gif Manau, kad butent sitoj nuotraukoj ta dezute ir piestukai visai tinka...

user posted image
Atsakyti
Gal kuri turite kokią pamoką kaip PS rankiniu būdu iįgauti Haze efektą, panašų kaip lilyblue actione?
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 07 05, 16:43)
Gal kuri turite kokią pamoką kaip  PS rankiniu būdu iįgauti Haze efektą, panašų kaip lilyblue actione?

Konkrečiai nebandžiau nė vieno, bet į googl'ą įmetus PS haze tutorials daug visko išmeta smile.gif
Atsakyti
Pora vasarisku kadru...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2010 07 05, 21:51)
Konkrečiai nebandžiau nė vieno, bet į googl'ą įmetus PS haze tutorials daug visko išmeta smile.gif

Googlinau visą pusdienį, deja nieko net panašaus ko man reikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 07 05, 15:10)
Jievaras - man pirmoji idomiausia 4u.gif

Ačiū! Na joje daugiausiai režisūros darbo įdėta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2010 07 06, 08:48)
Pora vasarisku kadru...

Koks dangus! bigsmile.gif
Grazu... spalvinga... vasariska...
Atsakyti
Aš vėl apie tą patį biggrin.gif

Gal kuri turite šituos Florabella actionus??
Atsakyti
Hilou, senokai bebuvau. Apie aktionus ir aš turiu klausimėlį - turėjau kažkada tokį actioną, kuris foto įrėmina lyg foto juostelėjė, bet kad nenaudojau, pramečiau - o dabar kaiptyč kyla minčių apie vieno dalygo įgyvendinimą, kuriam tai tiktų, nei pavadinimo, nei juo labiauiš kur tai buvau gavus nepamenu...gal kas turit minčių ta tema?
Atsakyti

Laba diena mielosios 4u.gif

Skubiai ieskau fotografo blush2.gif Gal tarp jusu yra is Rytu Londono ir su mielu noru galetumet man padet 4u.gif Man reikia,kad krikstynas pafotkintu.

Lauksiu jusu laiskucio AZ. Dekoju jums is anksto 4u.gif
Atsakyti