Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (86 tema)

QUOTE(c-girl @ 2010 05 11, 20:02)
:

As va irgi su "vintage" siuos kadrus apdirbau, tik opasity sumazinau iki 50-60%

user posted image

labai aptiko sita.. bigsmile.gif ( o tavo koks cia vintage jeigu galiu paklaust blush2.gif blush2.gif )
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 05 11, 20:24)
Apie 10sav. gruodį tikėtinas, jei viskas gerai.. Tai dar ir tas muša nuotaiką, na tokia apatija apėmus.. laukiu birželio tuo klausimu smile.gif

wub.gif wub.gif 4u.gif jetau kaip faina...
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2010 05 11, 22:41)
Ashley's vintage 4u.gif 

Nu va, aciu 4u.gif Turiu as ta biggrin.gif

QUOTE(antajo @ 2010 05 11, 22:47)
labai aptiko sita..  bigsmile.gif  ( o tavo koks cia vintage jeigu galiu paklaust blush2.gif  blush2.gif )

Dekui 4u.gif Sitas vadinasi Vintage film, kazkada per flickr parsisiunciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 05 11, 20:52)
ax.gif gal ir..  cool.gif

wow thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2010 05 11, 23:43)
Kai kuriems norma yra 3000-4000 kadrų  mirksiukas.gif per 2 galvas net ir 5000 siekia...

Pupeliuk  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif bet pamenu tą jasumą, kai apatija...  ok.gif

nuraminai karsta.gif biggrin.gif iš kt pusės fotkinom 12 val., tai per tokį laikotarpį gal ir normaliai tada... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2010 05 11, 23:43)
Kai kuriems norma yra 3000-4000 kadrų  mirksiukas.gif per 2 galvas net ir 5000 siekia...

aaaa scare.gif

biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2010 05 12, 09:06)
nuraminai karsta.gif  biggrin.gif

O manęs nei viena ne lotuliukas.gif Iš tikrųjų tai bais įdomu ir norisi, tik ta nežinia kas , kaip ko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 12 gegužės 2010 - 08:27
Hi smile.gif - nepabandžius - nesužinosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 05 12, 09:36)
Hi smile.gif - nepabandžius - nesužinosi wink.gif

Sužinosiu, labai laukiu. Tik va kol nepabandai ir nesužinai va taip ir yra biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

QUOTE(Vasaraitė @ 2010 05 11, 15:02)
Parodysiu, tik, kad reikia laiko rasti redagavimui ir siaip po siu vestuviu padariau kelias isvadas, kad sveikintojus reikia ant auto ir jpg fotografuoti, nes kiekviena kadra atidarineti is RAW... uzkniso, o fotografuojant ant M, tai desimt kartu apsvietimas pasikeicia O tokios nuotraukos juk tik seimos albumui

Labai labai super! O kaip pirmam kartui, tai išvis nuostabu wub.gif Man labai patinka thumbup.gif

Žiūrėk, čia ir atsiranda supratimas kodėl kiti ant P fotkina lotuliukas.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2010 05 11, 20:52)

wub.gif mažiukas modeliukas wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2010 05 11, 23:41)
jetus, pas mane gavosi apie 800, bet kaltininkams pazadejau visa juoda medziaga

Esu girdėjusi, kad atiduoda visas originalias foto ir vis galvoju kodėl ax.gif blush2.gif

Ninin , vakar mačiau jūsų šeimą ax.gif Gaila, kad be fotiko buvau, nes toks mielas kadras būt buvęs wub.gif lotuliukas.gif Vyresnėlis ėjo padėdamas laikyti mašiuką su nauju pirkiniu, iš šono taip super atrodė wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 05 12, 12:08)
Esu girdėjusi, kad atiduoda visas originalias foto ir vis galvoju kodėl  ax.gif  blush2.gif

Ninin , vakar mačiau jūsų šeimą  ax.gif  Gaila, kad be fotiko buvau, nes toks mielas kadras būt buvęs  wub.gif  lotuliukas.gif  Vyresnėlis ėjo padėdamas laikyti mašiuką su nauju pirkiniu, iš šono taip super atrodė wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ir man įdomu kodėl.. ir ką reiškia "visas juodas".. negi visai be korekcijų??? g.gif

bigsmile.gif cool.gif rolleyes.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va toks vat mūsų gyvenimas lotuliukas.gif tikrai gaila, įdomu būtų iš šono (gal dar ir aš į kadrą patekčiau lotuliukas.gif ) pasižiūrėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 05 12, 12:08)
Labas,
Labai labai super! O kaip pirmam kartui, tai išvis nuostabu  wub.gif  Man labai patinka  thumbup.gif

Žiūrėk, čia ir atsiranda supratimas kodėl kiti ant P fotkina  lotuliukas.gif
wub.gif  mažiukas modeliukas  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Esu girdėjusi, kad atiduoda visas originalias foto ir vis galvoju kodėl  ax.gif  blush2.gif

Aciu Will wub.gif
Tikrai taip..., nera tas P toks blogis biggrin.gif
Pazadejau atiduoti, tai atiduosiu, zinoma visiskas pievas tai trinu lauka blush2.gif

QUOTE(Ninin @ 2010 05 12, 13:31)
ir man įdomu kodėl.. ir ką reiškia "visas juodas".. negi visai be korekcijų???  g.gif

As su minimaliom korekcijom, tik pakirpus, jei reikia ir levels pastumdzius
Atsakyti
Man tai visada įdomu, kas žmones skatina tų "juodų" kadrų prašyt? g.gif ir koks iš jų džiaugsmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 05 12, 13:57)
Man tai visada įdomu, kas žmones skatina tų "juodų" kadrų prašyt?  g.gif  ir koks iš jų džiaugsmas biggrin.gif

man atrodo nuotraukų kiekis lotuliukas.gif
Atsakyti