Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (86 tema)

QUOTE(Ninin @ 2010 05 12, 13:59)
man atrodo nuotraukų kiekis  lotuliukas.gif

nu gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 05 12, 13:57)
Man tai visada įdomu, kas žmones skatina tų "juodų" kadrų prašyt?  g.gif  ir koks iš jų džiaugsmas biggrin.gif

smile.gif, tam kad įsitikinti, kad tos kurios atrinktos tikrai yra geriausios... o gal kokia nuotraukėlė, kurią "nubrokyjei" visai miela gali pasirodyti....... smile.gif
(čia mano nuomonė)

Sveikinimai Pupeliuk! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Vugi, na, taip, yra logikos g.gif bet aš vis tiek neduočiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 05 12, 14:19)
Vugi, na, taip, yra logikos  g.gif bet aš vis tiek neduočiau biggrin.gif

thumbup.gif aš tai sakau, juodų neturiu smile.gif nes kas "juoda", tas trinama lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 12 gegužės 2010 - 13:22
QUOTE(Ninin @ 2010 05 12, 14:22)
thumbup.gif aš tai sakau, juodų neturiu smile.gif nes kas "juoda", tas trinama  lotuliukas.gif

būtent smile.gif jau ir taip pc cypia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2010 05 12, 12:59)
man atrodo nuotraukų kiekis  lotuliukas.gif

manau kad 100% tiesos!

QUOTE(Peperoni @ 2010 05 12, 13:19)
Vugi, na, taip, yra logikos  g.gif bet aš vis tiek neduočiau biggrin.gif

na as dar neikurnefotkinu bet jeigu kada ateiti tektu tai neduociau blush2.gif

siaip kai dalyvavau cia vestuve is fotkino "profas" atidave 500 foto - bet man atrodo kad jis atidave visas juodas.. ta prasme pagal mane tai ten nebuvo ne vienos foto apdirbtos net minimaliai!!! schmoll.gif .. ai meluoju - buvo portretas toks vieno dieduko su sone kojom nuklonuotom - su tokias rulutiais doh.gif
Atsakyti
Vasaraite, tikrai puikios nuotraukos, tokios "švarios" jokių nereikalingų objektų smile.gif dvelkia ramybe. Paskaičiau apie tavo nerimą dėl dangaus ir aptikau pamoką kaip naują dangų įklijuoti čia. Tik nemanau, kad ten didelė bėda su dangumi tavo nuotraukose rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū visom 4u.gif Ai visko dar gali būt, kol mažai laiko, tai taip labai dar neįsijaučiu.. Bet planuose buvusius cheminės fotografijos eksperimentus atidėjau. Prisieksperimentuosiu dar ir be nestuke.gif biggrin.gif

Dėl "juodraštinių foto" atidavimo, tai manau taip, kad žmonės mąsto, kad fotografai išmeta ir daug gerų nuotraukų biggrin.gif tai tipo jiems visas parodyk smile.gif
Dėl pačio kiekio. Kai fotografavau abi vestuves padariau maždaug po 300 kadrų (apytiksliai 9-10 juostų), gerų buvo mažiau 100, labai gerų gal 10-20. Mano manymu tokio kiekio yra per akis. Čia gaunasi beveik pilnas vienas albumas. Kiek žmogus vėliau vartai vestuvių albumą? kelis kartus draugam ir artimiesiems parodyt ir viskas.. Na tiesa, čia neskaičiavau nuotraukų "sveikinam jaunuosius ir sustoję greta nusitraukiam" biggrin.gif šias dariau skaitmenoj, na gal dar bus plius 50 kokių nuotraukų. Ir jų jau nespausdinau ir į albumą nedėjau.

Šian nunešiau kit'inį į taisyklą, sako kainuos iki 250Lt blink.gif mjo, net susimąsčiau ar taisyt. Nenaudoju aš beveik jo, gaila man tiek pinigų, geriau naujas objektyvas Mamijai. Vyras dar šiek tiek pravalo dulkes nuo jo. Meistras sako taisyt verta.. na nžn..
Dar paremontuos man biški Mamiją, nes šviesą leist pradėjo, susidėvėjo šviesą izoliuojantys porolonai. Gal susiremontavus atsiras noras fotografuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 05 12, 17:06)
Ačiū visom 4u.gif Ai visko dar gali būt, kol mažai laiko, tai taip labai dar neįsijaučiu.. Bet planuose buvusius cheminės fotografijos eksperimentus atidėjau. Prisieksperimentuosiu dar ir be  nestuke.gif biggrin.gif

Viskas bus gerai 4u.gif Su chemija ekspermentuoti dar suspesi mirksiukas.gif
Nors ir pati visokiu baimiu turejau iki pirmojo UG 13 sav. Musu seimos padidejimas nusimato spali ax.gif Nieks nepastebi profilyje iraso, tai pati pasigirsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ooo California thumbup.gif aš kažkaip profilių labai nestudijuoju blush2.gif na sveikinimai ir tau!!! Gal šįkart mergytė, paįvairinimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2010 05 12, 18:36)
Viskas bus gerai 4u.gif Su chemija ekspermentuoti dar suspesi mirksiukas.gif 
Nors ir pati visokiu baimiu turejau iki pirmojo UG 13 sav. Musu seimos padidejimas nusimato spali ax.gif  Nieks nepastebi profilyje iraso, tai pati pasigirsiu lotuliukas.gif

clap.gif clap.gif SVEIKINIMAI!! 4u.gif kaip smagu!! kiek sviezuliukiu bus wub.gif
Atsakyti
Pupeliuk, C-girl, sveikinimai thumbup.gif wub.gif Gerai tokie pagausėjimai smile.gif

Vasaraite, jau gyriau flikeryje, iš tiesų, labai gražios jaunųjų fotografijos, subtiliai juos įamžinai wub.gif

Beje, merginos, gal turit patirties su skeneriais ax.gif Norėčiau nusipirkti skenerį siaurai juostai, bet pati nelabai žinau kokį rinktis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 12 gegužės 2010 - 18:22