Ačiū visom

Ai visko dar gali būt, kol mažai laiko, tai taip labai dar neįsijaučiu.. Bet planuose buvusius cheminės fotografijos eksperimentus atidėjau. Prisieksperimentuosiu dar ir be

Dėl "juodraštinių foto" atidavimo, tai manau taip, kad žmonės mąsto, kad fotografai išmeta ir daug gerų nuotraukų

tai tipo jiems visas parodyk
Dėl pačio kiekio. Kai fotografavau abi vestuves padariau maždaug po 300 kadrų (apytiksliai 9-10 juostų), gerų buvo mažiau 100, labai gerų gal 10-20. Mano manymu tokio kiekio yra per akis. Čia gaunasi beveik pilnas vienas albumas. Kiek žmogus vėliau vartai vestuvių albumą? kelis kartus draugam ir artimiesiems parodyt ir viskas.. Na tiesa, čia neskaičiavau nuotraukų "sveikinam jaunuosius ir sustoję greta nusitraukiam"

šias dariau skaitmenoj, na gal dar bus plius 50 kokių nuotraukų. Ir jų jau nespausdinau ir į albumą nedėjau.
Šian nunešiau kit'inį į taisyklą, sako kainuos iki 250Lt

mjo, net susimąsčiau ar taisyt. Nenaudoju aš beveik jo, gaila man tiek pinigų, geriau naujas objektyvas Mamijai. Vyras dar šiek tiek pravalo dulkes nuo jo. Meistras sako taisyt verta.. na nžn..
Dar paremontuos man biški Mamiją, nes šviesą leist pradėjo, susidėvėjo šviesą izoliuojantys porolonai. Gal susiremontavus atsiras noras fotografuot