Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokio amžiaus Trollbeads gerbėjos? (110 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 04, 18:58)

Sveikinam pasiekus jubiliejini zinuciu skaiciu birthday.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 04, 19:02)
Niekada nereklamuok konkurentų  biggrin.gif Kam reikės - patys susiras.

Nu gal... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 05 04, 19:02)
jaučiu kaina to vikšro nežmoniška... Einu paieškot.

Tai jau taip doh.gif Dar tik pradėjus rinkti trolius, jis man užkliuvo, buvau Ybėjuj įsifavoritinus, kainuojantį 199 $. Bet iki šiol neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 04, 19:09)
Tai jau taip  doh.gif Dar tik pradėjus rinkti trolius, jis man užkliuvo, buvau Ybėjuj įsifavoritinus, kainuojantį 199 $. Bet iki šiol neturiu  doh.gif

nesistebiu doh.gif čia jau neeilinis pirkinys neeiline proga g.gif
Atsakyti
Laaabai gera apklausa, ypač paskutinis atsakymas - labai reikalingas visose apklausose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 05 04, 19:16)
Laaabai gera apklausa, ypač paskutinis atsakymas - labai reikalingas visose apklausose biggrin.gif

Man irgi labai patiko paskutinias atsakymo variantas thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz naujus namucius 4u.gif
Lauksim Drugeliukaiten naujienu 4u.gif
Atsakyti
happy, pasirodyk kaip dabar atrodo tavo apyrankė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2010 05 04, 18:44)
noriu zemuoges pigiau  doh.gif  pirkot is ebay? kiek uzkyla ten?

Nezinau konkreciu sumu, bet kiek bandziau skaiciuoti, ai tie brangieji gaunasi kazkur 100lt pigiau, nei pas mus. Perziurek kokios kainos pas kitus ir bandyk pries gala statyt suma,kuria moketum. Aciu kas uzrodet sios dienos belaruso aukciona biggrin.gif isijungiau 3min likus iki violetiniu geliu mozaikos, aukciono. Operatyviai Jova sureagavo ir gana normalia kaina pavyko nukauti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
QUOTE(devde @ 2010 05 04, 13:43)
Sveikutės. Kas turite tokius perliukus? Kaip jis nešiojasi? Aš jų labai norėčiau, bet prisibijau, ar tie perliukai neiškris? Juk jie turbūt tik įklijuoti?
http://www.iluvtroll...000,Product.asp

man is uzsegimo vienas perliukas iskrito... segantis apyranke daznai nukrisdavo ant grindu ir atsiklijavo...nesiu pas juvelyra, kad iklijuotu unsure.gif
Atsakyti
Laisve, ne melynakiu karaliuku neturiu, neradau Lt lyg nera doh.gif
o tarp kitko noriu labai pagirti Gitana is Trollbeads pagrindo, kaip minejau buvau pasakambinus vakar del tu savo paiesku, zadejo apskambint taskus, gal kur vitrinose guli nes as nuo jos neatstojau, man neuzteko kad sandeli nera lotuliukas.gif zadejo vakare paskambint, as nesulaukus pati skambinu moteriske sako niekur nera pas mus sandeli nera, na pagal vaizda nei jie kur skambino doh.gif as jau pradejau pati per imoniu pavadinimus internete narsyt telefonu
tai zodziu siandien vel man ji skambina del tu paieskomu karoliu ir labai maloniai pasakojo kokia dekinga ir kaip dziaugias, kad domiuosi ir ieskau ir nurode vietas numerius kur galetu but tai ko ieskau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 05 04, 19:55)
Laisve, ne melynakiu karaliuku neturiu, neradau Lt lyg nera  doh.gif

Suprantu, kad LT jau nėra. Betgi gali iš danų atsisiųsti. Kol yra, žinoma. Gali ir ten vieną gražią dieną nelikti - vakar Donna dar buvo, o šiandien jau niema verysad.gif
Aną savaitę pilkasis šarvuotis dingo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 05 04, 19:58)
Suprantu, kad LT jau nėra. Betgi gali iš danų atsisiųsti. Kol yra, žinoma. Gali ir ten vieną gražią dieną nelikti - vakar Donna dar buvo, o šiandien jau niema  verysad.gif
Aną savaitę pilkasis šarvuotis dingo  verysad.gif

As zinau, kas Dona eme... ax.gif tik ne as schmoll.gif
Atsakyti