Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokio amžiaus Trollbeads gerbėjos? (110 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Laisvė @ 2010 05 04, 19:58)
Suprantu, kad LT jau nėra. Betgi gali iš danų atsisiųsti. Kol yra, žinoma. Gali ir ten vieną gražią dieną nelikti - vakar Donna dar buvo, o šiandien jau niema  verysad.gif
Aną savaitę pilkasis šarvuotis dingo  verysad.gif

o kaip pas juos uzgarantuot kad melynus atsiustu kaip fotkej o ne kokius zaliai oranzinius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 05 04, 18:40)
happy, pasirodyk kaip dabar atrodo tavo apyrankė mirksiukas.gif

nu man su fotografijom sunkiai doh.gif gal kada ir nufotkysiu ax.gif iki pilnos apyrankes kokiu 2-3 karoliuku truksta.. bet va fantazija tai tuscia doh.gif nezinau tiksliai ka ant jos vert noriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2010 05 04, 20:31)
nu man su fotografijom sunkiai  doh.gif gal kada ir nufotkysiu  ax.gif  iki pilnos apyrankes kokiu 2-3 karoliuku truksta.. bet va fantazija tai tuscia  doh.gif  nezinau tiksliai ka ant jos vert noriu  g.gif

Tai bent jau pasakyk kokių karolių pritupdei ant apyrankės, nes iš tų, kuriuos buvai nufotkinus beveik nieko nebeliko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 05 04, 19:44)
Tai bent jau pasakyk kokių karolių pritupdei ant apyrankės, nes iš tų, kuriuos buvai nufotkinus beveik nieko nebeliko g.gif

jaspis+ trolis didelem pedom+zydroji dykima+sidabro kalnas+salutes+laradorittas+kaukes+ violetiniu geliu mozaika+ neuzmirstuoles+ juodasis auksas+ cherubas ir pora perlu..
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2010 05 04, 20:50)
jaspis+ trolis didelem pedom+zydroji dykima+sidabro kalnas+salutes+laradorittas+kaukes+ violetiniu geliu mozaika+ neuzmirstuoles+ juodasis auksas+ cherubas ir pora perlu..

Na vistiek be vaizdinės medžiagos man sunku su įsivaizdavimu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu zinokit ta ruzava apyranke visai manes nenudziugino. Ciut sirdis nesuplyso, kai pamaciau tokia sviesia dykuma. Lygiai tokia pati buvo Klaipedoj, bet nepirkau, nes dukriukui pirkau batus ir striuke, vyrui batus ir pinigeliu neuzteko. sad.gif
Atsakyti
Ei, merginos, kuri čia iš mūsų virš 60 metų? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 05 04, 21:30)

Tai ryškiai vėl pro šalį ėjo biggrin.gif Ale kaip niežti nagus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 05 04, 21:30)

Tik jau ne as... schmoll.gif Cia gal ta keistuole... bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 04, 21:33)
Tik jau ne as... schmoll.gif Cia gal ta keistuole... bigsmile.gif  biggrin.gif

Gal.
Bet aplamai kai mokesčių inspekcija mane finansiškai parems, pirksiu apyrankę savo močiutei, o jai 84 metai. Va tada bus teisybė tas balsavimas rolleyes.gif Nu mano močiutei mano violetinė apyrankė graži, tai ko jinai turi neturėt?
Atsakyti
Sveikutes,
Erszebeth grazi nauja tema jau noriu vieno karoliuko pamacius lotuliukas.gif
Skaiciau keista kad galvoja kad pas mus informacijos nera juk pradzioja naujokam yra ka paskaityti ir isigilintu i troliu prasmes g.gif
O kodel nei viena nepasirodo apyrankiu? ka? Juk atsinaujinot ? g.gif
O kur tvyne dingo.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 05 04, 21:41)
Gal.
Bet aplamai kai mokesčių inspekcija mane finansiškai parems, pirksiu apyrankę savo močiutei, o jai 84 metai. Va tada bus teisybė tas balsavimas rolleyes.gif Nu mano močiutei mano violetinė apyrankė graži, tai ko jinai turi neturėt?

Sakai...o ka as pirksiu, kai mane parems... lotuliukas.gif O ydomu cia tas greit, bus g.gif
Papildyta:
QUOTE(dzaska @ 2010 05 04, 21:42)
O kur tvyne dingo.... g.gif

Gal gimtadieniui ruosiasi...jai ne iki musu schmoll.gif
Atsakyti