Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokio amžiaus Trollbeads gerbėjos? (110 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Bitelė @ 2010 05 07, 15:54)
tai ir kaina taps "graži" lotuliukas.gif

Vat nebutinai,...as viena irgi stebejau va taip...pasistetes buvo 39, ir niekas nebidino...tai baigesi aukcijonas, dabar per nauja..ta pacia kaina pasistate, bando laime...nors man labai patiko, o ko asneimiau, nesuregavau, ar isvaziavus buvau, nz... g.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 07, 15:57)
Vat nebutinai,...as viena irgi stebejau va taip...pasistetes buvo 39, ir niekas nebidino...tai baigesi aukcijonas, dabar per nauja..ta pacia kaina pasistate, bando laime...nors man labai patiko, o ko asneimiau, nesuregavau, ar isvaziavus buvau, nz... g.gif

man panasiai su vokieciu buvo, nieks nebidino, o as ir kazko ne, nors norejau, o tada baiges aukcionas, saukstai po pietu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 07, 13:25)
Labukas,

nu va,nupiškinau savo papildymą - seniai jau rodžiausi  blush2.gif
Galit albumuke visas ištrinti maniškes ir šitas įdėti ,ačiū  4u.gif 

Labai labai gražu thumbup.gif Man visai nesinori čia kažko tamsaus schmoll.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms už pagyras blush2.gif labai ieškojau kas tiktu prie papūgos ir voveraitės - tai jau kaip matote prie papūgos dykumos gėlę įprūdinau,o prie vovertaitės gintariuką - ar tinka taip?mano akim visai dera ax.gif aj ,tik šiandien man tetė atvežė mano laimėtą laimės mazgą,tai dar jo neuždėjau,reiks priderinti blush2.gif

QUOTE(Song @ 2010 05 07, 14:06)
O man labai norėtųsi joje kokio nors akcento g.gif Gražu, bet per skaidru, sunkesnis stikliukas labai papuoštų.

o ką pasiūlytum? ax.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 05 07, 15:13)
Tikrai labai grazios... thumbup.gif
Papildyta:
Ako gintaro Panoramoj nepirkai... mirksiukas.gif

O bendrai tai cia pas tau jis ir patupdytas gale g.gif ...Super... thumbup.gif

o tu gal buvai kai aš apžiūrinėjau? bigsmile.gif
pirkau pirkau - ir dar sesei uniką nupirkau ax.gif gale prie voveraitės guli blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 07, 18:24)
o ką pasiūlytum?  ax.gif

Man norėtųsi pridėt kokį sodresnės tamsesnės raudonos spalvos karolių arba net bordinį. Reikėtų derint prie apyrankės, ar tiktų gyvai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 05 07, 18:28)
Man norėtųsi pridėt kokį sodresnės tamsesnės raudonos spalvos karolių arba net bordinį. Reikėtų derint prie apyrankės, ar tiktų gyvai ax.gif

hm...reiktų pamastyti g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 07, 18:43)
hm...reiktų pamastyti  g.gif  ax.gif

Tai jau rubiną tau bando įpiršti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 07, 21:09)
Tai jau rubiną tau bando įpiršti  bigsmile.gif

rubiną sakai g.gif nu jis man toks į violetumą neša ir nu bais brangus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 07, 21:29)
rubiną sakai  g.gif nu jis man toks į violetumą neša ir nu bais brangus  blush2.gif

Violetinis yra ametistas smile.gif O rubinas raudonas. Tamsiai. Gal pasimatuok? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 07, 18:24)

o tu gal buvai kai aš apžiūrinėjau?  bigsmile.gif

Taaaaip...as ax.gif Bet ten taip susirupine buvot, gal nieko nematet...as dar ejau irgi paziuret kokiu gintaru atveze... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 07, 21:32)
Violetinis yra ametistas  smile.gif O rubinas raudonas. Tamsiai. Gal pasimatuok?  bigsmile.gif

Tarp kitko...Panoramoj du yra, vienas labai tamsus, o kitas sviesesnis i avietine, koks grazus wub.gif kaip tiktu man prie agato...eh...Jau tikrai nerealus...sapnuoju tiesiog...nu bet butu pigesnis, koks durnius ta auksa ikiso, galetu but kaip ir visi sidabrinis, nu ir ikandamesnis butu... blush2.gif
Papildyta:

Gal as cia per riebiai... blush2.gif
Atsakyti
Aš gal labiau būčiau už raudonąją prizmę g.gif Labai sodrus karolius.
Atsakyti
Visos jau miegat kiba... g.gif
Papildyta:

Cia aisku ne i tema, bet norejau pasidomaut, kodel teko vienam forume pasizvalgyt,...tai ten kai rasai zinute, iskart gali pasirink foto is savo albumo, yra iskart toks nustatymas : Prie šios žinutės galite prisegti failą.Maksimalus failo dydis: 4.88mb
gal cia kai kuri tema, Erszebeth..paziurek...:
http://www.supermama...p;qpid=37218511
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 07 gegužės 2010 - 21:25