Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokio amžiaus Trollbeads gerbėjos? (110 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš ne Erszebeth, bet pasisakysiu ax.gif Tam tikrose temose leidžia prisegt nuotraukas. Rankdarbiai, kai kuriose kulinarinėse temose, skelbimų lentoj, gal faunoj ir floroj. Čia ne ta tema biggrin.gif O gaila, būtų naudinga funkcija.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 05 07, 22:31)
Aš ne Erszebeth, bet pasisakysiu ax.gif Tam tikrose temose leidžia prisegt nuotraukas. Rankdarbiai, kai kuriose kulinarinėse temose, skelbimų lentoj, gal faunoj ir floroj. Čia ne ta tema biggrin.gif O gaila, būtų naudinga funkcija.

Aaaa...aisku, tikrai gaila, mes gi irgi savo foto keliam...butu paprasciau...Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 07, 21:50)
nu bet butu pigesnis, koks durnius ta auksa ikiso, galetu but kaip ir visi sidabrinis, nu ir ikandamesnis butu... blush2.gif
Papildyta:

Gal as cia per riebiai... blush2.gif

Tu čia labai teisingai - man irgi akmuo patinka, o to aukso ten viduriuose gi vis tiek nesimato. Dėtų auksą į kokį kalnų krištolą, kuris persimato...

Siaubas, kaip netroliškai gyvenu - vakar nutariau, kad man trūks - plyš reikia vaikų kambario remonto. Nebus bardako, jo majo biggrin.gif Nu vakar tariau, vakar padariau - nuvažiavau į Senius, nusipirkau medžiagų, paskambinau ne namie esančiam diedui, susitariau dėl finansavimo, užsakiau baldus, nupirkau tapetus, vakar glaisčiau, šiandien dažiau/gruntavau, ryt tapetavimas (būčiau šiandien, bet reikia, kad dieds plintusus nuluptų biggrin.gif), poryt baldai ir viskas, remonto pabaiga biggrin.gif Nežinau, kaip čia bus, niekad gyvenime nei glaisčius, nei tapetavus, bet vat paimsiu ir tapetuosiu... O jeigu man reikia šiandien? ax.gif

Manau, geriausiai tai apibūdintų virsmas:moteris lotuliukas.gif Kaip moteris virsta į statybininką. ne, geriau gal virsmas: vyras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 07 gegužės 2010 - 22:02
Labas vakaras 4u.gif
Seniai pas jus nebuvau, daug darbu, ale atlekiau pasigirti savo nauju pirkiniu, apsidovanojau save pati duminiu kvarcu rolleyes.gif labai neblogai ziurisi su laukine kate ir juodu geliu mozaika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 07, 21:32)
Violetinis yra ametistas  smile.gif O rubinas raudonas. Tamsiai. Gal pasimatuok?  bigsmile.gif

na šiaip realiai niekad nežiūrėjau,na iš smalsumo tai gal ir reikės pasižiūrėti,nors už tokia kaina dar nemanau,kad pirksiu - nebent vyras padovanos lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 05 07, 23:00)
Nežinau, kaip čia bus, niekad gyvenime nei glaisčius, nei tapetavus, bet vat paimsiu ir tapetuosiu... O jeigu man reikia šiandien?  ax.gif

Manau, geriausiai tai apibūdintų virsmas:moteris lotuliukas.gif Kaip moteris virsta į statybininką. ne, geriau gal virsmas: vyras biggrin.gif

Oi remontas, man patinka...tik nz kas labiau ar remontas, pats, ar pasikeitimai... g.gif
Manau ir tas ir tas... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 07, 21:50)
Taaaaip...as ax.gif  Bet ten taip susirupine buvot, gal nieko nematet...as dar ejau irgi paziuret kokiu gintaru atveze... ax.gif
Papildyta:
Tarp kitko...Panoramoj du yra, vienas labai tamsus, o kitas sviesesnis i avietine, koks grazus  wub.gif kaip tiktu man prie agato...eh...Jau tikrai nerealus...sapnuoju tiesiog...nu bet butu pigesnis, koks durnius ta auksa ikiso, galetu but kaip ir visi sidabrinis, nu ir ikandamesnis butu... blush2.gif
Papildyta:

Gal as cia per riebiai... blush2.gif

niu va,tai reikėjo griebti už rankovės ir sakyti doh.gif aš gi nelabai jūsų visų pažįstu blush2.gif prisimenu tave,tik nepagalvojau ,kad forumietė blush2.gif o tą gintarą paėmiau ax.gif
nu reiks panoramoje pažiūrėti,nors kaina,tikrai baisulinė,na bent jau ne pradžiai blush2.gif

QUOTE(Song @ 2010 05 07, 22:10)
Aš gal labiau būčiau už raudonąją prizmę g.gif Labai sodrus karolius.

nu aš ir taip ir anaip žiūrėjau,nes buvau masčiusi apie jį ,nu bet kažkaip nelabai kaip man jis g.gif

Papildyta:
niu saviškę rodžiau,tai dar parodysiu savo sesės grožius blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 07, 23:42)
niu saviškę rodžiau,tai dar parodysiu savo sesės grožius  blush2.gif

Tau sunkiau mus atskyrt, tave, tai pagal pilvuka... kiek gi cia pas mus tu nestukiu... ax.gif

Ojei...koks pateikimas...kokia romantiska natura... bigsmile.gif Labai grazu, o tai kur jus tu uniku randat... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 07 gegužės 2010 - 22:50
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 07, 23:48)
Tau sunkiau mus atskyrt, tave, tai pagal pilvuka... kiek gi cia pas mus tu nestukiu... ax.gif

Ojei...koks pateikimas...kokia romantiska natura... bigsmile.gif Labai grazu, o tai kur jus tu uniku randat... g.gif

niu tai jo,mano nėštumas negalima nepastebėti lotuliukas.gif doh.gif banginis plaukia panoramoje lotuliukas.gif

aj vakar su sese vaikščiojom palei sakuras,tai biški pasifotkinom ax.gif
o uniką gi tada panoramoje ir pirkom,ta mėlyna su rudu,kur fonas mėlynas ax.gif šiaip tai ten nemažai unikų buvo ax.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Siandien atsikeliau...ir geneali ideja kilo kaip auskarus pasidaryt troliu paciai...Nu dabar tai isleksiu, bet veliau pabandysiu, jei iseis, parodysiu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 05 07, 23:00)
Tu čia labai teisingai - man irgi akmuo patinka, o to aukso ten viduriuose gi vis tiek nesimato. Dėtų auksą į kokį kalnų krištolą, kuris persimato...
Siaubas, kaip netroliškai gyvenu - vakar nutariau, kad man trūks - plyš reikia vaikų kambario remonto. Nebus bardako, jo majo biggrin.gif Nu vakar tariau, vakar padariau - nuvažiavau į Senius, nusipirkau medžiagų, paskambinau ne namie esančiam diedui, susitariau dėl finansavimo, užsakiau baldus, nupirkau tapetus, vakar glaisčiau, šiandien dažiau/gruntavau, ryt tapetavimas (būčiau šiandien, bet reikia, kad dieds plintusus nuluptų biggrin.gif), poryt baldai ir viskas, remonto pabaiga biggrin.gif Nežinau, kaip čia bus, niekad gyvenime nei glaisčius, nei tapetavus, bet vat paimsiu ir tapetuosiu... O jeigu man reikia šiandien?  ax.gif

Noa, geriausia si remonta ir bendrai padeti musu seimoje apibudintu retirintas traktorius (is muziejaus, matei?) lotuliukas.gif Uz viska atsakinga, ir viska pavez. As kai dazau koki vamzdi, ar tapetuoju, mastau, turiu as dieda ar ne g.gif Turiu pramogu drauga, pokalbiu biciuli, dzentelmena, lepintoja staigmenomis ir dovanomis, meiluzi, bet diedo tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 05 08, 10:06)
Turiu pramogu drauga, pokalbiu biciuli, dzentelmena, lepintoja staigmenomis ir dovanomis, meiluzi, bet diedo tai  schmoll.gif

Nus, jei visus, kuriuos išvardinai, turi, juodam darbui svetimą diedą gali pasisamdyt biggrin.gif
Atsakyti