Song, jei nuziuretum vezimuka jebeiska pigiai, duok zinot. Bet itariupigiau nei 95 doleriai nieko nebus

QUOTE(nidalaura @ 2010 05 10, 17:26)
Song, jei nuziuretum vezimuka jebeiska pigiai, duok zinot. Bet itariupigiau nei 95 doleriai nieko nebus 

Nemačiau pigesnio

QUOTE(nidalaura @ 2010 05 10, 17:26)

http://www.diamonds4ever.dk cia kai buvo apie 65 usd, ko nepirkai

Fontenay, nebuvo jokios nuolaidos. Pries savaite tik pamaciau sita puslapi ar pusantros. Tiek ir kainavo.
Nus, nusipirkau D raidę už 34 žalius

Sveikutes visos, gal kas kur uzmatet dar tamsiu perlu na tu povo plunksnos vadinamu
savaitgali aplankiau tris trolynus
gavau savo pili, horoskopo zvaigzdute su perlu, prie to pacio paemiau boksta apyranke ilgesne ir uzsegima meksikietiska, ir suviliojo dar mane raudoni burbuliukai tai priglaudziau ir juos
liko dar vieni. megoj savo nefrituka pasiemiau ir dar perla paskutini o kitam trolyne labradorita ir gavau dovanu oniksa
viskas alga gavau va sau ramiai ir padejau ir jei galvos neskauda tai gal cia reiskia kad man visai jau ku ku
bet va karalaiuku tinkamu neradau
kiek zinau yra su zalia akyte Silutej lyg ir...

kiek zinau yra su zalia akyte Silutej lyg ir...
QUOTE(Song @ 2010 05 10, 18:02)
Sveikinu, pigiai paėmei

QUOTE(ewidenta @ 2010 05 10, 20:34)
Sveikutes visos, gal kas kur uzmatet dar tamsiu perlu na tu povo plunksnos vadinamu

Prieš porą dienų, atrodo, mačiau Panoramoje

Matau nuotraukų daug nėra, gal papildyt?
Tik fotikui geram pinigėlių gaila. Geriau karolis
Aš tada interuptinsiuosi su savo uniku kratytiniu, kurį papildžiau agatukais
Prie džinsiukų visai gerai

Prisisiunčiau nebrangių unikų, nuvėriau kelis karolius nuo kratytinio, kelis karolius paėmiau už lipukus. Pridėjau prie dovanų gautų sidabro kiniečių. Susivėrė neįkyri vasarinė apyrankė

Na, dabar teiskit
Ties, diamondsuose anksčiau buvo nuolaidos, vežimaičiai pigesni buvo
Povo plunksną prieš kelias savaites Panoramoje mačiau. Ji buvo sumaitota nepataisomai
Net pardavalkos paklausiau, kaip gali tokią pardavinėt
Tik fotikui geram pinigėlių gaila. Geriau karolis

Aš tada interuptinsiuosi su savo uniku kratytiniu, kurį papildžiau agatukais

Prisisiunčiau nebrangių unikų, nuvėriau kelis karolius nuo kratytinio, kelis karolius paėmiau už lipukus. Pridėjau prie dovanų gautų sidabro kiniečių. Susivėrė neįkyri vasarinė apyrankė

Na, dabar teiskit

Ties, diamondsuose anksčiau buvo nuolaidos, vežimaičiai pigesni buvo

Povo plunksną prieš kelias savaites Panoramoje mačiau. Ji buvo sumaitota nepataisomai

QUOTE(samo @ 2010 05 10, 20:43)
Kas čia tave teis

Antra labai graži, o pirmoj man norėtųsi metalo - bet čia mano akis gal taip papratus, faktiškai gerai ir taip

Labukas visoms
pagaliau prisedau
Na ir grozybiu pas jus cia pilna ewidenta grazus papildymas
, taip kaip minejo Panoramoje visas sumaitotas povo perlas
samo kiek agatu o as dar neturiu
o taip noriu
, labai grazu
Na savaitgali ir as troliavau pasipildziau karoliuku , nes renku neviena apyranke : prie dzinsu, vyno su juodu , ir smelio apyrankes.

Na ir grozybiu pas jus cia pilna ewidenta grazus papildymas

samo kiek agatu o as dar neturiu

Na savaitgali ir as troliavau pasipildziau karoliuku , nes renku neviena apyranke : prie dzinsu, vyno su juodu , ir smelio apyrankes.
QUOTE(nidalaura @ 2010 05 10, 17:55)
Fontenay, nebuvo jokios nuolaidos. Pries savaite tik pamaciau sita puslapi ar pusantros. Tiek ir kainavo.
na pries pora savaiciu dar tikrai tikrai buvo nuolaida ten, o dabar jau panaikintos, kai as siunciausi tai uztat uzkliuvo man tas vezimas

Mano pirkinukai,ledo gabalelis , zvirblis , juodas silkas, trejybe, oniksas, bulve, meksikietiskas uzsegimas.