Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokio amžiaus Trollbeads gerbėjos? (110 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ewidenta @ 2010 05 10, 20:34)
Sveikutes visos, gal kas kur uzmatet dar tamsiu perlu na tu povo plunksnos vadinamu ax.gif savaitgali aplankiau tris trolynus  thumbup.gif  gavau savo pili, horoskopo zvaigzdute su perlu, prie to pacio paemiau boksta apyranke ilgesne ir uzsegima meksikietiska, ir suviliojo dar mane raudoni burbuliukai tai priglaudziau ir juos  lotuliukas.gif liko dar vieni. megoj savo nefrituka pasiemiau ir dar perla paskutini o kitam trolyne labradorita ir gavau dovanu oniksa  mega_shok.gif viskas alga gavau va sau ramiai ir padejau ir jei galvos neskauda tai gal cia reiskia kad man visai jau ku ku blink.gif bet va karalaiuku tinkamu neradau
kiek zinau yra su zalia akyte Silutej lyg ir...

ewidenta , nu tu pavarei, net uzpavydejau blush2.gif , tiek daug per savaitgali .... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(samo @ 2010 05 10, 20:43)
Prisisiunčiau nebrangių unikų, nuvėriau kelis karolius nuo kratytinio, kelis karolius paėmiau už lipukus. Pridėjau prie dovanų gautų sidabro kiniečių. Susivėrė neįkyri vasarinė apyrankė

is kur siunteisi nebranges unikutes? agatai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dzaska @ 2010 05 10, 20:59)
Labukas visoms  4u.gif pagaliau prisedau  ax.gif

Na ir grozybiu pas jus cia pilna ewidenta grazus papildymas thumbup.gif , taip kaip minejo Panoramoje visas sumaitotas povo perlas schmoll.gif
samo kiek agatu o as dar neturiu  blush2.gif o taip noriu g.gif , labai grazu  thumbup.gif

Na savaitgali ir as troliavau pasipildziau karoliuku , nes renku neviena apyranke : prie dzinsu, vyno su juodu , ir smelio apyrankes.

gerai jums betroliaut ax.gif , kai mano mieste nera nei vienos troliu parduotuves, tenka tik viska siustis, arba prasyt sesers kad nupirktu doh.gif nu bet per savaitgali irgi nupirkau is vokiecio ebay dvi unukas, lauksiu dabar kol parsius, negaliu iskart dziaugtis turtais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 05 10, 19:47)
Kas čia tave teis biggrin.gif Kur gavai tiek agatų? biggrin.gif

Antra labai graži, o pirmoj man norėtųsi metalo - bet čia mano akis gal taip papratus, faktiškai gerai ir taip biggrin.gif

Tą pirmąją išvėriau ir suvėriau antrą. Neturiu daugiau grandinių.
Porą agatų Panoramoje gavau gal kovo pradžioj, o kitus iš ybėjaus atsisiunčiau.
QUOTE(dzaska @ 2010 05 10, 19:59)
Na savaitgali ir as troliavau pasipildziau karoliuku , nes renku neviena apyranke : prie dzinsu, vyno su juodu , ir smelio apyrankes.
Nesigauna vieną rinkt schmoll.gif Pamatai gražų, arba padovanoja ne į temą unsure.gif
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 10, 20:05)
is kur siunteisi nebranges unikutes? agatai  thumbup.gif
Unikas iš diamondso (siuntimo kaina per didelė nepasirodė, nes unikos pigios tongue.gif ), o tą, panašią į šarvuotį - ybėjuje nuroviau, o kitą dieną panašią, bet dar negavau. rolleyes.gif
Atsakyti
ewidenta, dzaska, laukiam vaizdinės medžiagos ax.gif

samo, ta vasarinė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 10 gegužės 2010 - 20:20
Na pasirodau savo pirkinukus tik jie keliaus i skirtingas apyrankes ax.gif
user posted image
Atsakyti
Ewidenta parodys savo grozius kai gryz namo, bo dabar tremty sedi...
o pas mumi mieste irgi nera troliu, bet uz tat kaune, raseiniuos siauliuos kelmej yra bigsmile.gif
Atsakyti
Nugis nugis, greit paskaiciuojam, kiek Ewidenta uzdirba g.gif
Apyranke + uzsegimas (pilis ir bokstas dovanu) = 294 Litukai
Zvaigzdute 129 Litukai
Raudoni burbulai 79 Litukai
Povinis perlas 129 Litukai
Nefritukas 79 Litukai
Labradoritas 165 Litukai
Oniksas (dovana)
Lygu 875 Litukai
Isvada, troliu maniakes yra truputi daugiau nei minimuma uzdirbancios 30-35 metu moterys hihihi.gif
Ewidenta, linkejimai wink.gif Lapnoju tavo saldaini biggrin.gif
Papildyta:
Samo, neturi tu sirdies. Cia zmones noretu agata bent pamatyt gyvai, o tu, buoze doh.gif Nu grazu, grazu thumbup.gif Einu dar saldaini sulapnosiu. Vezimui nuolaida baigesi, Samo visus agatus ispirko angel_sadangel.gif
Atsakyti
oij Tu Nidalaura ir kam dabar cia suskaiciavai, buciau nemacius to skaiciaus, sirdele nesopedu galvele neskaudetu kadangi ne viska is karto pirkau doh.gif doh.gif doh.gif viskas kita sav varysiu pas virsininka sakysiu ka cia blyn tik ant suchariku uzdirbu ir keliu karoliuku g.gif
Atsakyti
Jei koks agatelis pigiau pasitaikytu, nu ir vezimas aisku, duokit zinot, gerai ...
Merginos, kaip manot, kiek karoliu ant viengubos fantazijos dar grazu, o kiek jau per daug? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(samo @ 2010 05 10, 20:43)
Matau nuotraukų daug nėra, gal papildyt?

Antroji labai graži thumbup.gif O pirmoje mano akiai taip pat trūksta sidabriukų. Be jų apyrankė man kažkokia ne tokia. Suvėrus dvi apyrankes, gaunasi ir trečia, bet vien iš stiklų. Stovi ir tokia, bet rankos nekyla jos užsisegti blush2.gif

QUOTE(dzaska @ 2010 05 10, 20:59)
taip kaip minejo Panoramoje visas sumaitotas povo perlas schmoll.gif

Kadangi turiu ir daugiau nenoriu (ir tas pats sunkiai limpa), tai ir neapžiūrėjau įdėmiau doh.gif

QUOTE(dzaska @ 2010 05 10, 21:03)
Mano pirkinukai,ledo gabalelis , zvirblis , juodas silkas, trejybe, oniksas, bulve, meksikietiskas uzsegimas.

Oho thumbup.gif

QUOTE(dzaska @ 2010 05 10, 21:20)
Na pasirodau savo pirkinukus tik jie keliaus i skirtingas apyrankes ax.gif

Kiek ledo gabaliukų bigsmile.gif

QUOTE(nidalaura @ 2010 05 10, 21:37)

Isvada, troliu maniakes yra truputi daugiau nei minimuma uzdirbancios 30-35 metu moterys  hihihi.gif

lotuliukas.gif Gal kitą apklausą padaryti apie tai?
Atsakyti
As tik norejau patvirtinti teigini - AS TIEK NEUZDIRBU, NEZINAU IS KUR JIE PAS MANE ATSIRANDA lotuliukas.gif Siaip juokinga ta pinigu tema man, nes kam kam, o troliams visada atsiranda hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 05 10, 21:47)
Merginos, kaip manot, kiek karoliu ant viengubos fantazijos dar grazu, o kiek jau per daug? wub.gif

Kažin, stoperiai ant viengubos fantazijos laikosi? Man būtų labai gražu ant viengubos priverti ne tik apačioje, bet ir apie vidurį, užfiksavus stoperiais, ant kiekvienos atšakos po porą karoliukų rolleyes.gif
Atsakyti
Laikosi, as pirkau stoperiuka ant fantazijos, nes pagalvojau, kad ipratau nesaugot, nulakstys viskas nusiemus smile.gif
Atsakyti