QUOTE(Ruti @ 2010 05 11, 13:27)
Erszebeth, labai gražus juodasis auksas

Tik manau, kad jie visi su burbuliukais viduje

Bent jau manosios čakros abi su oro burbuliukais
Geras, niekad nebuvau pastebėjusi
QUOTE(danske @ 2010 05 11, 13:29)
Na taip. Kai as ta juoda minti buvau pasigavus, tai irgi ziurejau juodu karoliuku. Nekazkiek ju. Unicos margos. Dar Dona, manau, tau tiktu. Nedaug ten to balto. Juodas deimantinis gal. Nepamenu jo naturoj kaip. Noa minejo turinti juoda kaip ruberoidas

gintara.
Dona tiktų... Deimantinį varysiu pirkti, kai mampinigius gausiu.
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 11, 13:30)
eik i pasta, tokia pastininke reikia iskust, nu ***** man net pikta pasidare beskaitant
Tai va, kad nežinau, ar tai paštininkė, ar dar kas...
QUOTE(Bitelė @ 2010 05 11, 13:31)
pirmiausia, pagirsiu Tavo vyro staigmeną
Jei neregistruotas, tai nieko neįrodysi. Galima parašyti skundą Ryšių reguliacvim otarnybai, kad patikrintų to pašto darbą. Mane mano paštas irgi erzina. Savo gražuolių jau daugiau nei savaitė laukiu. Guodžiuosi tik tuo, kad registruotu išsiuntė, tai gal kada nors atkeliaus iki manęs. O ir kitu adresu nelabai turiu kur siųsti: tėvai "kaime", o ir jie net apie šį mao pamišimą dar nežino

, sesuo ir geriausia draugė gyvena netoliese, tai paštas tas pats
Jeigu nesulauksiu, bandysiu parašyti.
Savaitę, tai gal dar neilgai. Juolab, kai skrydžiai dėl ugnikalnio buvo sutrikę.
QUOTE(Song @ 2010 05 11, 13:36)
Nieko neįrodysi. Jei kartą įdomumo dėlei išpakavo ir užmatė, ką siuntiesi, basta. Bandyk pas mamą.
QUOTE(Yell @ 2010 05 11, 13:37)
Pirkimas buvo 04.18 Gana greitai gavau, nes dar vienas karolis pirktas 04.11 neatkeliaves is JAV.
Ale nuraminai, mano koalos pirktos 04.29

Tai dar net 11 dienų galiu laukti, sprendžiant pagal tavo.
Kratinys gražus, toks, sakyč, pavasariškas
Kas tas juodas per vidurį pas tave?