Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokio amžiaus Trollbeads gerbėjos? (110 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Song @ 2010 05 11, 13:15)
Žinai, su tavo paštu kažkokia lengva mistika g.gif Gal kokį kitą paštą pasirink? Aš taip dariau, kai man prieš porą metų ėmė dingt LaRedoute siuntiniai. Du vienas paskui kitą-pirmasis buvo grąžintas kaip neradus manęs namuose (į Prancūziją doh.gif ), kitas tiesiog dingo. Tuomet ėmiau siųstis darbo adresu. Dabar vėl rašau savąjį adresą, kol kas tfu tfu tfu... Gal į vyro darbą galima siųstis, pvz. ax.gif

Galbūt galėčiau pas mamą siųsti unsure.gif Bet kokia nesąmonė, ir ką tokiu atveju daryti? Dingo bulvė. Dabar vis dar laukiu koalos, nors Yell tikriausiai pas tą pardavėją užsakinėjo po manęs, nes aš pati jį čia prireklamavau. Ir šokoladinis šarvuotis (ne trolinis) iš Olandijos labai jau ilgai eina... Ir kaip dabar rasti teisybę? Jeigu siunta neregistruota, kokia k**va pašte ir visą apyrankę tuoj iš mano siuntinių susirinks, o ką aš įrodysiu?
Atsakyti
Erszebeth, labai gražus juodasis auksas thumbup.gif Tik manau, kad jie visi su burbuliukais viduje mirksiukas.gif Bent jau manosios čakros abi su oro burbuliukais ax.gif
Atsakyti
Na taip. Kai as ta juoda minti buvau pasigavus, tai irgi ziurejau juodu karoliuku. Nekazkiek ju. Unicos margos. Dar Dona, manau, tau tiktu. Nedaug ten to balto. Juodas deimantinis gal. Nepamenu jo naturoj kaip. Noa minejo turinti juoda kaip ruberoidas biggrin.gif gintara.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 11, 13:23)
Galbūt galėčiau pas mamą siųsti  unsure.gif Bet kokia nesąmonė, ir ką tokiu atveju daryti? Dingo bulvė. Dabar vis dar laukiu koalos, nors Yell tikriausiai pas tą pardavėją užsakinėjo po manęs, nes aš pati jį čia prireklamavau. Ir šokoladinis šarvuotis (ne trolinis) iš Olandijos labai jau ilgai eina... Ir kaip dabar rasti teisybę? Jeigu siunta neregistruota, kokia k**va pašte ir visą apyrankę tuoj iš mano siuntinių susirinks, o ką aš įrodysiu?

eik i pasta, tokia pastininke reikia iskust, nu ***** man net pikta pasidare beskaitant schmoll.gif
Atsakyti
Bet kokia nesąmonė, ir ką tokiu atveju daryti? Dingo bulvė. Dabar vis dar laukiu koalos, nors Yell tikriausiai pas tą pardavėją užsakinėjo po manęs, nes aš pati jį čia prireklamavau. Ir šokoladinis šarvuotis (ne trolinis) iš Olandijos labai jau ilgai eina... I

pirmiausia, pagirsiu Tavo vyro staigmeną thumbup.gif
Jei neregistruotas, tai nieko neįrodysi. Galima parašyti skundą Ryšių reguliacvim otarnybai, kad patikrintų to pašto darbą. Mane mano paštas irgi erzina. Savo gražuolių jau daugiau nei savaitė laukiu. Guodžiuosi tik tuo, kad registruotu išsiuntė, tai gal kada nors atkeliaus iki manęs. O ir kitu adresu nelabai turiu kur siųsti: tėvai "kaime", o ir jie net apie šį mao pamišimą dar nežino lotuliukas.gif, sesuo ir geriausia draugė gyvena netoliese, tai paštas tas pats g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 11 gegužės 2010 - 12:31
Sunervino dar labiau Ievos sodai, paskambino ir pasake kad mano uzsakytojo karolio dvigubi ziedai jau neturi, tipo vakar paskutini paeme, ir niekur nera, o ir pavedima jau padarius buvau doh.gif kas cia daros su tais karoliais paskutiniu metu g.gif o ir naslaiciu zaliam fone niekur nei uzsienio shopuose nelike, bevaises mano paieskos verysad.gif
Atsakyti
Galbūt galėčiau pas mamą siųsti  unsure.gif Bet kokia nesąmonė, ir ką tokiu atveju daryti? Dingo bulvė. Dabar vis dar laukiu koalos, nors Yell tikriausiai pas tą pardavėją užsakinėjo po manęs, nes aš pati jį čia prireklamavau. Ir šokoladinis šarvuotis (ne trolinis) iš Olandijos labai jau ilgai eina... Ir kaip dabar rasti teisybę? Jeigu siunta neregistruota, kokia k**va pašte ir visą apyrankę tuoj iš mano siuntinių susirinks, o ką aš įrodysiu?

Nieko neįrodysi. Jei kartą įdomumo dėlei išpakavo ir užmatė, ką siuntiesi, basta. Bandyk pas mamą.
Bliamba, net kraujas užvirė cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 11 gegužės 2010 - 12:43
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 11, 13:11)
Kada tu pirkai? Aš iš jo laukių koalų, bet dar jokių žinių... Negi vėl mūsų pašte paštininkės prie algos prisidūrinėja? Šiaip jis rašo, kad išparduoda savo kolekciją, karoliukai senesni, seniau pirkti. O seniau juk nebuvo žymima, tik nuo 2007 m. (berods) žymėjimai prasidėjo. Reiškia, tavo našlaitė išties seniai pagaminta.

Pirkimas buvo 04.18 Gana greitai gavau, nes dar vienas karolis pirktas 04.11 neatkeliaves is JAV.
Zinok, nuraminai, gal tikrai g.gif Balionas tau 4u.gif
Siandien toks pas mane kratinys smile.gif
user posted image
Atsakyti
Erszebeth, pamenu siunciau tau ir Laisvei. Gal poros dienu skirtumas buvo tarp gavimo. O issiunciau tuo paciu kartu.
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 05 11, 13:27)
Erszebeth, labai gražus juodasis auksas  thumbup.gif  Tik manau, kad jie visi su burbuliukais viduje   mirksiukas.gif  Bent jau manosios čakros abi su oro burbuliukais  ax.gif

Geras, niekad nebuvau pastebėjusi bigsmile.gif

QUOTE(danske @ 2010 05 11, 13:29)
Na taip. Kai as ta juoda minti buvau pasigavus, tai irgi ziurejau juodu karoliuku. Nekazkiek ju. Unicos margos. Dar Dona,  manau, tau tiktu. Nedaug ten to balto. Juodas deimantinis gal. Nepamenu jo naturoj kaip. Noa minejo turinti juoda kaip ruberoidas biggrin.gif  gintara.

Dona tiktų... Deimantinį varysiu pirkti, kai mampinigius gausiu.

QUOTE(Fontenay @ 2010 05 11, 13:30)
eik i pasta, tokia pastininke reikia iskust, nu ***** man net pikta pasidare beskaitant  schmoll.gif

Tai va, kad nežinau, ar tai paštininkė, ar dar kas...

QUOTE(Bitelė @ 2010 05 11, 13:31)
pirmiausia, pagirsiu Tavo vyro staigmeną thumbup.gif
Jei neregistruotas, tai nieko neįrodysi. Galima parašyti skundą Ryšių reguliacvim otarnybai, kad patikrintų to pašto darbą. Mane mano paštas irgi erzina. Savo gražuolių jau daugiau nei savaitė laukiu. Guodžiuosi tik tuo, kad registruotu išsiuntė, tai gal kada nors atkeliaus iki manęs. O ir kitu adresu nelabai turiu kur siųsti: tėvai "kaime", o ir jie net apie šį mao pamišimą dar nežino lotuliukas.gif, sesuo ir geriausia draugė gyvena netoliese, tai paštas tas pats  g.gif

Jeigu nesulauksiu, bandysiu parašyti.

Savaitę, tai gal dar neilgai. Juolab, kai skrydžiai dėl ugnikalnio buvo sutrikę.

QUOTE(Song @ 2010 05 11, 13:36)
Nieko neįrodysi. Jei kartą įdomumo dėlei išpakavo ir užmatė, ką siuntiesi, basta. Bandyk pas mamą.

doh.gif

QUOTE(Yell @ 2010 05 11, 13:37)
Pirkimas buvo 04.18 Gana greitai gavau, nes dar vienas karolis pirktas 04.11 neatkeliaves is JAV.

Ale nuraminai, mano koalos pirktos 04.29 biggrin.gif Tai dar net 11 dienų galiu laukti, sprendžiant pagal tavo.

Kratinys gražus, toks, sakyč, pavasariškas thumbup.gif

Kas tas juodas per vidurį pas tave?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 11 gegužės 2010 - 12:49
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 11, 13:47)
Ale nuraminai, mano koalos pirktos 04.29  biggrin.gif Tai dar net 11 dienų galiu laukti, sprendžiant pagal tavo.

Kratinys gražus, toks, sakyč, pavasariškas  thumbup.gif

Kas tas juodas per vidurį pas tave?

Dar dvi sav. gali drasiai laukt, sakau, mano vienas karolis is horn pirktas 11d dar neatejes.
Dekui smile.gif
O tas per viduri ne juodas, tik juodas gavosi, jis toks tamsiai rudas su tamsiai zaliu - jasper.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yell: 11 gegužės 2010 - 12:53
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 11, 13:47)
Savaitę, tai gal dar neilgai. Juolab, kai skrydžiai dėl ugnikalnio buvo sutrikę. doh.gif

Gal ir neilgai, bet vokiečių paštas savo tinklapyje rašo, kad į Lietuvą pristatymo laikas : 2-6 dienos.
Atsakyti