Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kokio amžiaus Trollbeads gerbėjos? (110 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 11, 13:47)
nebera ten jau Ruti  verysad.gif

console.gif

QUOTE(Noa @ 2010 05 11, 13:59)
lotuliukas.gif Čia tai sugebėjimas biggrin.gif
Man tai regis, jei žmogus taip sugeba, tai nereikia jo sugebėjimų menkint ir tos mašinos nukėlinėt. Tegu būna taip, argi negražu rolleyes.gif  Ir trolių nekainuos biggrin.gif

Kaip suprast, tapo nevaldoma - taigi čia kiemas, ar jinai ant 120 važiavo? Tapo nevaldoma ir ėmė šokinėt? lotuliukas.gif

Tą patį norėjau parašyt biggrin.gif Greitis parkuojantis max dvidešimt, o mašina tampa nevaldoma doh.gif Kaip jinai ją gatvėje suvaldo blink.gif Ech, tie moterų vairavimo ypatumai lotuliukas.gif Geriau trolius pirktų cool.gif
Atsakyti
As irgi pamaniau, stabdziai dingo, bet tokiu borteliu uztektu sustoti

http://cgi.ebay.com/...=item414f59a373
Sita grazuole jei pamatysit pigiau, praneskit.

Atsakyti
Pasirodau truputi su savo seimos turtais biggrin.gif
user posted image
O va tokia nesuderinta riskybe, dabar seguos ant kaklo smile.gif user posted image
Atsakyti
O va tokia nesuderinta riskybe, dabar seguos ant kaklo smile.gif user posted image

Labai mielas troliukas rolleyes.gif
Atsakyti
Ruti aciu tau vis delto, labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif . atskambino man vilniaus akropolis, rado dar viena dvigubas geles, tai va jis jau mano seses rankose, ryt bus pas mane wub.gif
as laiminga bent kazkuom siandien thumbup.gif
tiesa beieskodama tu dvigubu ziedu atradau UK shopa , kur dabar siuncia nemokamai i visas salis, turi jie ir zalia zieda, ir dvigubas geles, ir dolly, ir eltona kam reikia, ir karaliu su karaliene, tik va del Ewidentos daviau as jiems uzklausa kokios spalvos stikliukai, tai laukiu gal atsakys, zinau kad iesko melynu smile.gif
tai va imetu nuoroda
http://www.lumbersba...dex.html?page=5
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 11, 15:57)
Ruti aciu tau vis delto, labai labai 4u.gif 

Prašom 4u.gif Gi negaila mirksiukas.gif Nes pati jau turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
jauciuosi kaip mazas vaikas, gaves saldaine lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiaip jau dauguma karoliukų man gyvai daug gražesni nei nuotraukose. Bet yra vienas karoliukas, kuris man nuotraukoje kataloge daug gražesnis, nei gyvai blink.gif Kūdikis berniukas gyvai man nėra toks įspūdingas kaip nuotraukoje blush2.gif Ar turit jį kas nors? Gal galit parodyti, kaip jis apyrankėje atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 11 gegužės 2010 - 16:46
Labas visoms smile.gif
Neturiu kada pasirodyti su savo naujienomis smile.gif Jau ir gimtadienio pirmą dovaną gavau ax.gif Ir dar žinau, kokį netikėtumą gausiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 05 11, 18:15)
Labas visoms smile.gif
Neturiu kada pasirodyti su savo naujienomis smile.gif Jau ir gimtadienio pirmą dovaną gavau ax.gif Ir dar žinau, kokį netikėtumą gausiu wub.gif

Pasakok, rodykis baisiai idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 05 11, 18:18)
Pasakok, rodykis baisiai idomu bigsmile.gif

nerodžiau rudų taškų, voverytės, pilko vilko, vakar iš draugės savaite avanso gavau paukštį ir gėles wub.gif Iš mamos laukiu pakrantės turtų, jei nepamelavo pavadinimo smile.gif ir...fantazijos su perlu wub.gif Netikėta, bet neiškentė iki kitos savaitės smile.gif, pasakė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 11 gegužės 2010 - 17:39
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 11, 15:57)

tam psl dar yra karalius ir karaliene..

Light blue-puikios dovanos wub.gif
Atsakyti