Sveikinu su tortadieniu
Laivite, brangioji, mieloji, parodyk fantazija ka
Fontenay aciu uz usklausima apie karaliukus idomu ka atsakys
visu papildymai tokie fainuciai ir grazuciai. blyn vel noriu nauju koroliuku atrodo taip senai isigijau nauju
kazi vasarai nauju kolekciju ismes
o kodel pvz mega negauna uniku ar jie neuzsakineja ar negauna
kazi vasarai nauju kolekciju ismes
o kodel pvz mega negauna uniku ar jie neuzsakineja ar negauna
Kad vezimui taupausi
Dar tik penktadieni pasitaskiau ant fantazijos ir t.t.
Kuri ten tu zibuciu zaliam fone ieskojot?
http://cgi.ebay.co.u...=item20b0e319d7
http://cgi.ebay.co.u...=item20b0e319d7
Nesuveriau saulele
Labai uzsiemus ir savatgalis uzmustas visas nu vienu zodziu sventes nelieka laiko nors noreciau ir pati pasipuosti gal probegom suversiu ka turiu
Labai uzsiemus ir savatgalis uzmustas visas nu vienu zodziu sventes nelieka laiko nors noreciau ir pati pasipuosti gal probegom suversiu ka turiu
Ewidenta, sedi prie kompo, ania? Nuobodu
Laivite,
Laivite,
Ech, o aš po ACCEPT koncerto
Nuvažiavom per anksti, tai užsukom į VCUP'ą. 3 aukšte nieko gero, o 2 aukšte radau labai gražią ir labai juodą mažą juodų gėlių mozaiką su mažesniais nei įprasta stiklo intarpais. Ir MB man ją padovanojo
Nuvažiavom per anksti, tai užsukom į VCUP'ą. 3 aukšte nieko gero, o 2 aukšte radau labai gražią ir labai juodą mažą juodų gėlių mozaiką su mažesniais nei įprasta stiklo intarpais. Ir MB man ją padovanojo QUOTE(Yell @ 2010 05 11, 23:03)
bet tai aukcionas baigsis po 4 dienu, tai kaina iskils ohoho
labas rytas, jo nidalaura sedziu prie kompo, ka daugiauveiksi cia tam miske, spec kompa paemiau kad nuo jusu info neatsilikciau
erszebeth jauciu koncertas vykes o dar plius naujas karolis....
nu ka varau toliau mokytis apie tai kas butu jeigu butu baisiausias variantas...
ir cia pasirodo ne apie tai kai pamatai labai retus troliukus o pinigine tuscia
visoms geros dienos
erszebeth jauciu koncertas vykes o dar plius naujas karolis....
nu ka varau toliau mokytis apie tai kas butu jeigu butu baisiausias variantas...
ir cia pasirodo ne apie tai kai pamatai labai retus troliukus o pinigine tuscia
visoms geros dienos
Laba ryta trolienes...
Nu jus cia sparciai ziuriu, zengiat ... smagu, ir groziu tiek dauk, kad jau atskirai kiekvieno pakomentuot nespeju... Bet ka cia komentuot, man negraziu troliu nera, jie gali tik nederet prie siuo momentu renkamos apyrankes, ir tiek...
Nu jus cia sparciai ziuriu, zengiat ... smagu, ir groziu tiek dauk, kad jau atskirai kiekvieno pakomentuot nespeju... Bet ka cia komentuot, man negraziu troliu nera, jie gali tik nederet prie siuo momentu renkamos apyrankes, ir tiek...