5 aukstas tikrai nesaldu, bet ir mazi ratukai, be lopsio ir mazam leliukui ypac ne idealiais saligatviais ar nelygiu keliuku gali buti nekas.

QUOTE(gitulia @ 2010 05 24, 10:22)
5 aukstas tikrai nesaldu, bet ir mazi ratukai, be lopsio ir mazam leliukui ypac ne idealiais saligatviais ar nelygiu keliuku gali buti nekas. 

nu negali sakyt, turėjau lopšinį dideliais ratais ir žiemą rekdavo vistiek per grumstus vezt kad kratytūsi ir nerėktų

Smilla
Jums vistiek autokėdutės reikės...
Papildyta:
QUOTE(Babetta @ 2010 05 23, 21:46)
bettai mazas kudikelis.... karstis. ivertinkit ir tokius faktorius. kur jam patogiau. ar lopsi - pritaikytam tokiems kleckiukams- kur dugnas patogus - ar vartytis ant sleiku sportiniam variante?? 
as su pirmu vaiku patikekit- ir perejau kokius 3 vezimus. atradimas buvo tas kad lopsys- BUTINAS maziukams, na bent jau mano nuomone.
sykart turejom 2 ratus. - o je ipasitaikytu 3-chias leliukas- - manau darychiau visia kitaip vel. (pirma tik vaziuokle gera + lopsys, o po pusmechio gero jau ir i sportinuka, ne taip kaip dabar 3 in 1 bettai vasarai atejus vis viena pirkom sportini- lengva var)

as su pirmu vaiku patikekit- ir perejau kokius 3 vezimus. atradimas buvo tas kad lopsys- BUTINAS maziukams, na bent jau mano nuomone.
sykart turejom 2 ratus. - o je ipasitaikytu 3-chias leliukas- - manau darychiau visia kitaip vel. (pirma tik vaziuokle gera + lopsys, o po pusmechio gero jau ir i sportinuka, ne taip kaip dabar 3 in 1 bettai vasarai atejus vis viena pirkom sportini- lengva var)
jo man ir tas modelis pasiteisino, pirma geras lopšys tada sportinukas. O tiesiog paklausiau tėvų jau atvežiojusius vaikus kurie kaip ir aš gyvena mieste ir t.t.
QUOTE(Smilla @ 2010 05 24, 10:59)
Nezinau
Matai, noriu vienu suviu daug zuikiu nusauti, net ne du, o daug
Gyvenam dvieju kamb. bute, tos vietos maaazai, tai norisi vieno vezimo ir kad viska su juo but galima veikti
Rusys nesaugus, 5 aukstas, masina viena, todel reikia kuo lengvesnio vezimaicio. Uztat Peg Peregai ir sudomino, nes man jie ir grazus, ir pliusas tame, kad kai kurie nuo gimimo tinka.
Oi... sunku ...

Gyvenam dvieju kamb. bute, tos vietos maaazai, tai norisi vieno vezimo ir kad viska su juo but galima veikti

Oi... sunku ...

Papildyta:
[quote=Smilla,2010 05 24, 09:00]
O del kainytes, tai vyra vos itikinau, kad moketi apie 400 uz gera sportinuka yra normalu, tai kai pasakysiu, kad reiketu dar lopsio

Papildyta:
Atsiprasau, o apie kokia valiuta jus cia kalbat

As irgi planuoju naudoti Peg perego UNO nuo pat gimimo, tuo labiau kad is sesers patirties zinau kad tas lopsinis (3 in 1) tarnaus apie kokius 4 men o paskui mazyliui darosi anksta o ypac kai jau vesoka uz lango ir reikia daugiau aprangos, , o ir sportine ju dalis buna su daugybe minusu,aisku as nekalbu apie klasikinius vezimelius su dideliais lopsiais. Kadangi irgi gyvenu 4 aukste esu smulkute tai man labai aktualu vezimelio svoris, o Uno mane suzavejo tuo kad transormuojasi is pilnai gulimo vezimelio i konfortabilu pakankamai platu sedimaji. Aisku iskilo klausimas ar reiktu kazka papildomai tiesti kudikeliui, gal koki ciuzinuka ar minksta lopsiuka, galbut va toki
http://www.jusuvaiku...h...rt&Itemid=1
Labai idomi mamyciu nuomone kurios naudojo toki varianta savo kudikeliui nuo gimimo, nebutinai UNO

Labai idomi mamyciu nuomone kurios naudojo toki varianta savo kudikeliui nuo gimimo, nebutinai UNO

QUOTE(renrich @ 2010 05 24, 10:57)
ji čia apie naujagymį
QUOTE(jurgonse @ 2010 05 24, 10:59)
Aisku iskilo klausimas ar reiktu kazka papildomai tiesti kudikeliui, gal koki ciuzinuka ar minksta lopsiuka, galbut va toki

As naudojau lopsini klasikini vezima. Bet jei reiktu rinktis, kazka panasaus i Uno, tai tikrai pirkciau toki minksta pakietintu dugnu lopsiuka. Patogiau ir leliuka guldyti, ir reikalui esant is vezimo issiimti bei parsinesti, ir leliukui maziau visokiu veju pustu.
Na, cia jau aisku offtopic'as gaunas, bet pvz. as neisivaziduoju naujagimio kokiam SI vezimelyje ar bet kuriam kitam sportinuke
Mano vaikis 9 menesiui jaukiai miegodavo lopsy, kadangi pirkom ji dideli (Maxi cosi), tai tilpo i ji ilgai
ir visai mum tas 3 in 1 pasiteisino, nes juk autokedutes reikia,o kai ja gali fiksuot ant to paties vezimo remo irgi yra didelis pliusas
Is lopsio vaika iskraustet tik tada, kai ismoko pats sestis ir vis sesdavosi migdomas, tai teko kraustyt i sportine dali (to paties Maxi cosi) ir migdyt prirista
o sketuko man reik tam, kad isimest i bagazine ir tegu ten "gyvena' tam, kad naudotum ji einant i prekybos centra ar i koki parka. O prie namu naudojam Maxi cosi sportinuka
Jo minusas tas, kad jis yra sunkus, bet mum gyvenatiems nuosavam name tai nera beda, nerei jo tampyt i 5 auksta. Zodziu, gavosi litanija, bet esme tame, kad as tik uz lospi naujagimiui

QUOTE(Smilla @ 2010 05 24, 10:59)

rinkis. arba arba
QUOTE(srauni_upe @ 2010 05 24, 11:47)
jo man ir tas modelis pasiteisino, pirma geras lopšys tada sportinukas. O tiesiog paklausiau tėvų jau atvežiojusius vaikus kurie kaip ir aš gyvena mieste ir t.t.
oooo..kad mane kas but upaprotine. nors iznok jau buvau numachisu ir buchiua taip padarius, bettai "paslydau" ir va nugrybavau su vezimu

QUOTE(jurgonse @ 2010 05 24, 11:59)
As irgi planuoju naudoti Peg perego UNO nuo pat gimimo, tuo labiau kad is sesers patirties zinau kad tas lopsinis (3 in 1) tarnaus apie kokius 4 men o paskui mazyliui darosi anksta o ypac kai jau vesoka uz lango ir reikia daugiau aprangos,..
Dristu teigti, kad mano vaikas gimes spalio pradzioj iki 6 menesiu - ty siltu oru atejimo- kuo laisviausiai ismiegodavo lopsi. iskaitant kad dar kailini voka per salchius didelius dedavau

bet skau- normalios "kombinacijos" mazylis drasiai iki 5-6 menesiu

QUOTE(srauni_upe @ 2010 05 24, 10:47)
Autokedute gausime "palikimo" is giminaiciu

QUOTE(renrich @ 2010 05 24, 10:57)

Papildyta:
Atsiprasau, o apie kokia valiuta jus cia kalbat

Cia apie Lt, bet deveto sportinuko

Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2010 05 24, 12:50)
Na, cia jau aisku offtopic'as gaunas, bet pvz. as neisivaziduoju naujagimio kokiam SI vezimelyje ar bet kuriam kitam sportinuke
Mano vaikis 9 menesiui jaukiai miegodavo lopsy, kadangi pirkom ji dideli (Maxi cosi), tai tilpo i ji ilgai
ir visai mum tas 3 in 1 pasiteisino, nes juk autokedutes reikia,o kai ja gali fiksuot ant to paties vezimo remo irgi yra didelis pliusas
Is lopsio vaika iskraustet tik tada, kai ismoko pats sestis ir vis sesdavosi migdomas, tai teko kraustyt i sportine dali (to paties Maxi cosi) ir migdyt prirista
o sketuko man reik tam, kad isimest i bagazine ir tegu ten "gyvena' tam, kad naudotum ji einant i prekybos centra ar i koki parka. O prie namu naudojam Maxi cosi sportinuka
Jo minusas tas, kad jis yra sunkus, bet mum gyvenatiems nuosavam name tai nera beda, nerei jo tampyt i 5 auksta. Zodziu, gavosi litanija, bet esme tame, kad as tik uz lospi naujagimiui 

Maxi cosi

Gyvenant name ar 1 aukste, tai puikus pasirinkimas

Siaip ant paramette galima tvirtinti auto kedute,tokie tik cypsiukai issitraukia ir viskas
Smilla, ka tik perziurejau uno, p3, swich demo. man pasirode kad nei uno , nei p3 neturi visiskai gulimos padeties, o naujagimiui tai manau privalumas. Taip kad jusu vietoj rinkciausi swich arba pramette. pramettes demo neradau, bet esu ciupinejusi parduotuvej taip pat turi visiskai gulima padeti, o ir rieda maloniai.
QUOTE(renrich @ 2010 05 24, 17:48)
Smilla, ka tik perziurejau uno, p3, swich demo. man pasirode kad nei uno , nei p3 neturi visiskai gulimos padeties, o naujagimiui tai manau privalumas. Taip kad jusu vietoj rinkciausi swich arba pramette. pramettes demo neradau, bet esu ciupinejusi parduotuvej taip pat turi visiskai gulima padeti, o ir rieda maloniai.