seni tarybiniai liftai- jie siauresni. ir vaziuokle turi buti iki 60 cm plochio kiek pamenu. visos didesnes vaziuokles papraschiausia nebeivaziuoja- per plachios
nu nepatikėjau savim pačia,sugebėjau iš antro aukšto ir vaiką ir savo plikoo per vieną kartą nusinešt
vaiką tiesa su slingu, bet vis tiek.
Įsimylėjau tą vežimą kai adaptavausi prie jo

Įsimylėjau tą vežimą kai adaptavausi prie jo

QUOTE(opa-opa @ 2010 05 28, 14:02)
na va.. o aš būčiau siūlius rinktis GT3,nes šito sportinė dalis didelę ir pilnai gulimą padėtį turi..Bet nesikeičia važiavimo kryptis... 

QUOTE(Babetta @ 2010 05 28, 14:54)
Mes išsirinkom GT3

QUOTE(-Braskeele @ 2010 05 29, 10:30)
Na as kiek kur buvau, tai telpu i visus liftus ir dar vietos lieka
Nezinau i kokias parduotuves eina jusu drauge, bet as pvz. pro visas kasas irgi telpu 

Aš su draugės liale ir jos maxi cosi karieta vieno ikso maximoj pro nei vieną kasą netilpau

Na isbandziau musu SI pajury
Na, kita karta tikrai vesiuos musu sena, gera Maxi cosi...Apskritai nesuprantu kaip zmones toki "tranteli' naudoja kaip pagrindini vezima,o ne siaip i parduotuve, i parka ar pan.
Sketukas lieka sketuku, barska, tarska visas
Pastebejau toki trukuma- kaip pailginu rankenas baisiai barska vaziuojant, na labai kazkaip laisvai jos tabaluoja, tai kad vaiko nepazadint tenka jas gan smarkiai laikyt ir biski zemyn spaust, kad taip nebarsketu tas vezimas. Na ir siaip man labai jau jis visas barska kazkaip
Pvz.su Chicco to nebuvo
Zodziu, sketukas lieka sketuku ir neverta uz ji moket tokiu pinigu

QUOTE(-Braskeele @ 2010 06 05, 14:58)
Na isbandziau musu SI pajury
Na, kita karta tikrai vesiuos musu sena, gera Maxi cosi...Apskritai nesuprantu kaip zmones toki "tranteli' naudoja kaip pagrindini vezima,o ne siaip i parduotuve, i parka ar pan.
Sketukas lieka sketuku, barska, tarska visas
Pastebejau toki trukuma- kaip pailginu rankenas baisiai barska vaziuojant, na labai kazkaip laisvai jos tabaluoja, tai kad vaiko nepazadint tenka jas gan smarkiai laikyt ir biski zemyn spaust, kad taip nebarsketu tas vezimas. Na ir siaip man labai jau jis visas barska kazkaip
Pvz.su Chicco to nebuvo
Zodziu, sketukas lieka sketuku ir neverta uz ji moket tokiu pinigu 

Nejaugi taip blogai

Negrazinau, bet ir nepripratau...Tiesiog noriu pasakyti, kad sketukas tikrai nevertas tokiu pinigu, nes jis vistiek lieka sketuku

QUOTE(-Braskeele @ 2010 06 09, 19:52)
Negrazinau, bet ir nepripratau...Tiesiog noriu pasakyti, kad sketukas tikrai nevertas tokiu pinigu, nes jis vistiek lieka sketuku 

nu ką aš žinau, man mano pliko yra puikus ir tikrai vertas (jei kokia akcija)

Na, jei tas "kazkas" yra, tai patampys ir Maxi cosi, ir vaikui komfortas bus nepalyginamas, ir stumianciam zmogui
o kai atostogauja 2 motereles su 2 vaikais, tai nelabai jau yra tas "kazkas"

Na, čia galima diskutuot ir diskutuot, iš esmės daug kas tėra požiūrio reikalas... Jei vežimas nepatiko, tai nepatiko, žmonių skirtingi poreikiai ir supratimas.
Bet su mura tai nereikėtų net lyginti ir ieškoti tokio pat komforto
kitas dalykas, kad negali skėtukas būti pagrindinis vežimas taip pat yra požiūrio klausimas, jei vaikas jau paaugęs, dažniausia važinėjama lygias šaligatviais, kodėl gi ne? be abejo, gyvenant prie miškų SI nesirinkčiau. o jei ir pakrato truputį užvažiavus ant kokios nelygios plytelės, nematau bėdos, ne kiaušinis ir nesėdi gi ištisą dieną tame vežime 
Mūsų poreikius SI patenkina, nors be abejo, jei būčiau priekabesnė persona, trūkumą vieną kitą rasčiau.

Mūsų poreikius SI patenkina, nors be abejo, jei būčiau priekabesnė persona, trūkumą vieną kitą rasčiau.
QUOTE(Bildukė @ 2010 06 10, 13:46)
Na, čia galima diskutuot ir diskutuot, iš esmės daug kas tėra požiūrio reikalas... Jei vežimas nepatiko, tai nepatiko, žmonių skirtingi poreikiai ir supratimas.
kitas dalykas, kad negali skėtukas būti pagrindinis vežimas taip pat yra požiūrio klausimas, jei vaikas jau paaugęs, dažniausia važinėjama lygias šaligatviais, kodėl gi ne? be abejo, gyvenant prie miškų SI nesirinkčiau. o jei ir pakrato truputį užvažiavus ant kokios nelygios plytelės, nematau bėdos, ne kiaušinis ir nesėdi gi ištisą dieną tame vežime 

Visiskai sutinku.

O kas del trukumu, tai visi vezimai ju turi.