Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

seni tarybiniai liftai- jie siauresni. ir vaziuokle turi buti iki 60 cm plochio kiek pamenu. visos didesnes vaziuokles papraschiausia nebeivaziuoja- per plachios
Atsakyti
nu nepatikėjau savim pačia,sugebėjau iš antro aukšto ir vaiką ir savo plikoo per vieną kartą nusinešt cool.gif vaiką tiesa su slingu, bet vis tiek.
Įsimylėjau tą vežimą kai adaptavausi prie jo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2010 05 28, 14:02)
na va.. o aš būčiau siūlius rinktis GT3,nes šito sportinė dalis didelę ir pilnai gulimą padėtį turi..Bet nesikeičia važiavimo kryptis...  g.gif

QUOTE(Babetta @ 2010 05 28, 14:54)
as ir uzz GT3 - trirachiai man pirmenybe uz savo manevringuma  4u.gif

Mes išsirinkom GT3 thumbup.gif Parašysim įspūdžius rugsėjo mėn. biggrin.gif

QUOTE(-Braskeele @ 2010 05 29, 10:30)
Na as kiek kur buvau, tai telpu i visus liftus ir dar vietos lieka biggrin.gif Nezinau i kokias parduotuves eina jusu drauge, bet as pvz. pro visas kasas irgi telpu blush2.gif

Aš su draugės liale ir jos maxi cosi karieta vieno ikso maximoj pro nei vieną kasą netilpau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na isbandziau musu SI pajury doh.gif Na, kita karta tikrai vesiuos musu sena, gera Maxi cosi...Apskritai nesuprantu kaip zmones toki "tranteli' naudoja kaip pagrindini vezima,o ne siaip i parduotuve, i parka ar pan. schmoll.gif Sketukas lieka sketuku, barska, tarska visas unsure.gif Pastebejau toki trukuma- kaip pailginu rankenas baisiai barska vaziuojant, na labai kazkaip laisvai jos tabaluoja, tai kad vaiko nepazadint tenka jas gan smarkiai laikyt ir biski zemyn spaust, kad taip nebarsketu tas vezimas. Na ir siaip man labai jau jis visas barska kazkaip g.gif Pvz.su Chicco to nebuvo g.gif Zodziu, sketukas lieka sketuku ir neverta uz ji moket tokiu pinigu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2010 06 05, 14:58)
Na isbandziau musu SI pajury doh.gif Na, kita karta tikrai vesiuos musu sena, gera Maxi cosi...Apskritai nesuprantu kaip zmones toki "tranteli' naudoja kaip pagrindini vezima,o ne siaip i parduotuve, i parka ar pan. schmoll.gif Sketukas lieka sketuku, barska, tarska visas unsure.gif Pastebejau toki trukuma- kaip pailginu rankenas baisiai barska vaziuojant, na labai kazkaip laisvai jos tabaluoja, tai kad vaiko nepazadint tenka jas gan smarkiai laikyt ir biski zemyn spaust, kad taip nebarsketu tas vezimas. Na ir siaip man labai jau jis visas barska kazkaip g.gif Pvz.su Chicco to nebuvo g.gif Zodziu, sketukas lieka sketuku ir neverta uz ji moket tokiu pinigu smile.gif

Nejaugi taip blogai g.gif Gal grazinot atgal ar jau pripratote?

Atsakyti
Negrazinau, bet ir nepripratau...Tiesiog noriu pasakyti, kad sketukas tikrai nevertas tokiu pinigu, nes jis vistiek lieka sketuku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2010 06 09, 19:52)
Negrazinau, bet ir nepripratau...Tiesiog noriu pasakyti, kad sketukas tikrai nevertas tokiu pinigu, nes jis vistiek lieka sketuku schmoll.gif

nu ką aš žinau, man mano pliko yra puikus ir tikrai vertas (jei kokia akcija) smile.gif Nors į smėlį stumt jo tikrai nedrįsčiau smile.gif
Atsakyti
aš įsivaizduoju Si prie jūros taip: ateini iki smėlio, kažkas ima sulankstytą vežimą, kažkas vaiką ir pereini, tada išsilankstai ten, kur šlapias smėlis. g.gif Pernai aš net su x-landeriu per smėlį nepravažiavau, o jį pernešti buvo tikrai nelengva schmoll.gif
Atsakyti
Na, jei tas "kazkas" yra, tai patampys ir Maxi cosi, ir vaikui komfortas bus nepalyginamas, ir stumianciam zmogui biggrin.gif o kai atostogauja 2 motereles su 2 vaikais, tai nelabai jau yra tas "kazkas" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2010 06 09, 23:55)
" tongue.gif

tongue.gif

o čia jau nuo moterėlių požiūrio priklauso.

Labai norint jūra iki kelių biggrin.gif
Atsakyti
Na, čia galima diskutuot ir diskutuot, iš esmės daug kas tėra požiūrio reikalas... Jei vežimas nepatiko, tai nepatiko, žmonių skirtingi poreikiai ir supratimas.
Bet su mura tai nereikėtų net lyginti ir ieškoti tokio pat komforto smile.gif kitas dalykas, kad negali skėtukas būti pagrindinis vežimas taip pat yra požiūrio klausimas, jei vaikas jau paaugęs, dažniausia važinėjama lygias šaligatviais, kodėl gi ne? be abejo, gyvenant prie miškų SI nesirinkčiau. o jei ir pakrato truputį užvažiavus ant kokios nelygios plytelės, nematau bėdos, ne kiaušinis ir nesėdi gi ištisą dieną tame vežime biggrin.gif
Mūsų poreikius SI patenkina, nors be abejo, jei būčiau priekabesnė persona, trūkumą vieną kitą rasčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bildukė: 10 birželio 2010 - 12:48
QUOTE(Bildukė @ 2010 06 10, 13:46)
Na, čia galima diskutuot ir diskutuot, iš esmės daug kas tėra požiūrio reikalas... Jei vežimas nepatiko, tai nepatiko, žmonių skirtingi poreikiai ir supratimas.
Bet  su mura tai nereikėtų net lyginti ir ieškoti tokio pat komforto smile.gif kitas dalykas, kad negali skėtukas būti pagrindinis vežimas taip  pat yra požiūrio klausimas, jei vaikas jau paaugęs, dažniausia važinėjama lygias šaligatviais, kodėl gi ne? be abejo, gyvenant prie miškų SI nesirinkčiau. o jei ir pakrato truputį užvažiavus ant kokios nelygios plytelės, nematau bėdos, ne kiaušinis ir nesėdi gi ištisą dieną tame vežime biggrin.gif
Mūsų poreikius SI patenkina, nors be abejo, jei būčiau priekabesnė persona, trūkumą vieną kitą rasčiau.

Visiskai sutinku. drinks_cheers.gif o kalbant apie maxi cosi stumima per smeli, tai ir manau stiprios sveikatos reikia turet. Pas mus laiptineje koridorius gan minkstu kilimu isklotas, tai tie 15 metru iki lifto stumiant quinny tikrai svente neatrodo doh.gif, o ka jau kalbet apie stumima per smeli.
O kas del trukumu, tai visi vezimai ju turi.
Atsakyti