Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 23-čia tema :)

QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 12, 18:40)
dedu ir savo,zodziu ziauriai sunkiai nufotkinit,nemegstu fotkint dantu nes gaunasi durnai doh.gif

Svajaaa, tobuli dantukai thumbup.gif Baltai pavydžiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 05 12, 20:50)
du vaiksciojantys holivudai  thumbup.gif

aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 05 12, 20:28)
bet daba mislyju, gal jūs kuri atsimenat kiek ten laiko su tom separacinėm užtrunka? ar labai pavėluosiu į egzaminą  biggrin.gif

Kai man dėjo, visas vizitas truko ne ilgiau 10 minučių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ArCtiC @ 2010 05 12, 20:54)
Svajaaa, tobuli dantukai  thumbup.gif  Baltai pavydžiu...  blush2.gif

labai aciu,truksta jiem tobulumo,bet svarbu bus tiesus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 12, 18:48)
aciu 4u.gif man pirmasis dantukas kairej ilgsnis,matai?ir tik dabar neseniai kai gyd pasake pamaciau,prasyisu,kad slifuotu,nors jis man tarodo neslifuoja

QUOTE(*sunshine* @ 2010 05 12, 18:53)
pas mane ir ilgesnis vienas pirmukas... doh.gif

eikit jau panos neissigalvokit. dar pas Svajaaa tai kai pasake gerai gerai isiziurejus galima sakyti, kad vienas lyg ir ilgesnis, bet lyg ir ne. cia dar kaip paziuresi. o pas *sunshine* neiziuriu kad vienas ilgesnis nors tu ka.

QUOTE(Svajaaa @ 2010 05 12, 18:53)
o tu man holyvudas 4u.gif man tavo dantukai labai grazus wub.gif

aciu Svajaaa 4u.gif man manieji irgi visai nieko smile.gif tik gaila, kad geltoni unsure.gif
Atsakyti
ajaja,man gydytojas pasake,kai sakiau,kad lipo pirmasis,sake jei noresiu galesiu pasislifuot,cia jau estetinis vaizdas,jei trugdo ,galima ji pasalinti smile.gif
Atsakyti
Ačiū visom už info, tai tikiuosi greit ten mane sutvarkys kitą savaitę biggrin.gif O jūs visos jau tikrai holivudinės 4u.gif baltai pavydžiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 05 12, 20:59)
eikit jau panos neissigalvokit. dar pas Svajaaa tai kai pasake gerai gerai isiziurejus galima sakyti, kad vienas lyg ir ilgesnis, bet lyg ir ne. cia dar kaip paziuresi.  o pas *sunshine* neiziuriu kad vienas ilgesnis nors tu ka.

tas ilgesnis kur tas daigciukas yra g.gif
Atsakyti
toms kurios nemaciusios, idedu savo briedzius smile.gif man tiek dziaugsmo negaliu smile.gif ziuresim kaip seksis nakti miegoti. gal jau rytoj verksiu lotuliukas.gif
user posted image

idomu man kas tiems elastikams tokius pavadinimus sugalvojo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 12 gegužės 2010 - 22:21
Pas mane tai visai kitaip elastikai atrodo biggrin.gif parasyta koks stiprumas ju(ar kazkas pan,net nezinau biggrin.gif ),dydis atrodo biggrin.gif Jei nepamirsiu nufotkinsiu rytoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 05 12, 23:18)
toms kurios nemaciusios, idedu savo briedzius smile.gif man tiek dziaugsmo negaliu smile.gif ziuresim kaip seksis nakti miegoti. gal jau rytoj verksiu  lotuliukas.gif
user posted image

idomu man kas tiems elastikams tokius pavadinimus sugalvojo

pas tave kokie dideli jie smile.gif jo man ir idomu kas sugalvojo biggrin.gif nes yra visokiu, ereliu, drambliu, briedziu, vezliu, vilku biggrin.gif

stai mano:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 05 13, 06:07)
pas tave kokie dideli jie smile.gif jo man ir idomu kas sugalvojo biggrin.gif nes yra visokiu, ereliu, drambliu, briedziu, vezliu, vilku biggrin.gif

stai mano:

aha, tavo vilkai matosi kad storesni ir stipresni. pas mane turbut elastikai pradedantiesiems lotuliukas.gif
gydytojas kai rode kaip uzsideti as jam pasakiau, kad nejauciu jokio spaudimo/traukimo, tai sake taip ir turi buti.
vakar vakare einant miegot uzsidejau, pastebejau kad turbut l daznai lupas apsilaizau, turbut net pati nepastebiu, nes su elastiku liezuvio iskisti neiseina, tai keista labai buvo.
pabudus truputuka jautesi kazkas kazkur, bet dabar jau vel viskas normalu, nieko neskauda, nieko nesijaucia...
Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2010 05 12, 21:33)
Pas mane tai visai kitaip elastikai atrodo biggrin.gif  parasyta koks stiprumas ju(ar kazkas pan,net nezinau biggrin.gif ),dydis atrodo biggrin.gif  Jei nepamirsiu nufotkinsiu rytoj smile.gif

smilsee o kaip tavieji vadinasi elastikai?
pas mane ten ant maiselio kitoj pusej irgi kazkas parasyta, maciau, kad svoris, o daugiau neatsimenu...
Atsakyti