Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 23-čia tema :)

QUOTE(ajaja @ 2010 05 13, 18:24)
super dantukai  thumbup.gif
o antroj nuotraukoj turbut is apacios fotkinta, ne is virsaus ?

man irgi uzdejo toki elastika/grandinele kaip tau ant apatiniu, tik man ant virsutiniu. balta. o as jau vakar sriubytes tokios  uzvalgiau kur dazanciu prieskoniu prideta buvo ir patapo ta grandinele ryskiai geltona  doh.gif

Kaip be rysio doh.gif pas mane tokia grandinele virsuje ir apacioje.saugau jas nuo dazymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 05 13, 18:42)
Kaip be rysio  doh.gif  pas mane tokia grandinele virsuje ir apacioje.saugau jas nuo dazymo  ax.gif

parodyk Natale savo dantus smile.gif
Atsakyti
Tikrai matos kaip pasikeite thumbup.gif Nors dar gal priklauso kaip nesioji elastikus.Nes man reikejo vilkus ant knopkes kabint ir tos pacios puses breketo apatinio(nezinau,supratot ar ne) tai nelabai tempe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 05 13, 18:57)
Tikrai matos kaip pasikeite thumbup.gif  Nors dar gal priklauso kaip nesioji elastikus.Nes man reikejo vilkus ant knopkes kabint ir tos pacios puses breketo apatinio(nezinau,supratot ar ne) tai nelabai tempe biggrin.gif

thumbup.gif o man reikia kabint, nuo virsutinio iltinio iki sestuko apacioj smile.gif dbr kai nulipo tas pirmukas nuo kito, tai ir vienodo ilgio pasidare smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sunshine*: 13 gegužės 2010 - 18:04
QUOTE(*sunshine* @ 2010 05 13, 18:44)
parodyk Natale savo dantus smile.gif

7 men foto. nauju nedariau, nes nieko ir nepasikeite ax.gif

user posted image

sena foto, 1 diena

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 13 gegužės 2010 - 18:18
QUOTE(natale @ 2010 05 13, 19:12)
7 men foto. nauju nedariau, nes nieko ir nepasikeite  ax.gif

kazkaip kai buvai idejus ana kart neatkreipiau demesio i tas gumytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 05 13, 19:14)
kazkaip kai buvai idejus ana kart  neatkreipiau demesio i tas gumytes  smile.gif

nes permatamos, nekrenta i akys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 05 13, 19:15)
nes permatamos, nekrenta i akys  ax.gif

aha smile.gif man mano ir nekrenta biggrin.gif nes ten ir taip buvo ruzavos gumytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 05 13, 19:17)
aha smile.gif man mano ir nekrenta biggrin.gif nes ten ir taip buvo ruzavos gumytes smile.gif

idejau dar sena foto, palyginimui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 05 13, 19:19)
idejau dar sena foto, palyginimui   rolleyes.gif

grazus jau tavo dantai biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sunshine*: 13 gegužės 2010 - 18:24
QUOTE(*sunshine* @ 2010 05 13, 19:23)
grazus jau tavo dantai biggrin.gif wub.gif

nu kaip 7 men tai neblogai neblogai virsutiniai atrodo ax.gif apatiniai tai dar neee ir sakandis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 05 13, 19:39)
nu kaip 7 men tai neblogai neblogai  virsutiniai atrodo ax.gif  apatiniai tai dar neee ir sakandis  doh.gif

viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti